Log in

View Full Version : Steinberg Nuendo Audiolink 96 Digiset

sasar
20-03-2011, 12:01 PM
Zamolio bih, ako je neko imao iskustva sa pomenutom spravom, kaze o njoj sta god... !?

Moritz
20-03-2011, 01:27 PM
Isto sto i RME Digiface http://www.rme-audio.de/products_digiface.php
Odlicna sprava i vrlo pouzdana, ne bitno da li je kacis na express card u lap top ili u PCI na desk top radi besprekorno.

sasar
20-03-2011, 03:05 PM
Provalio sam, mislim cak i da RME driveri rade na njemu!? Nego neznam dali ce raditi na laptopu na ExpressCard/34 Adapter(Intex IT-EXP1394), posto vidim da RME prodaje isti takav uz DigiFace! Sve je u fazi pripreme za kupovinu, a prodavci neznaju koji je Chip na Intex-u(nemogu ni da izguglam) posto sam procitao da RME trazi iskljucivo TI chip, u nekom slucaju radi i VIA! Neznam dali da bacam pare na nevidjeno, sta da radim... HELP, ako je neko probao:confused:

sasar
20-03-2011, 03:13 PM
Odnosno, Multi Face je u pitanju, ne DigiFace!

Moritz
20-03-2011, 04:50 PM
Brkas stvari, Nuendo Audiolink kartice su RME kartice sa razlikom naziva i stampane boje na front panelu. To nisu FW kartice nego iskljucivo koriste sa RME HDSP serijom kartica , bilo express card za lap top ili PCI za desk top. Koriste fw kabel za inter konekciju izmedju boxa i kartice ali to NIJE fw protokol, mozes ih ostetiti u suprotnom.
Bilo multiface ili digiface oba boxa koriste iste kartice i mogu se menjati po potrebi, ja imam oba boxa i obe kartice (lap top i desk top) i kombinujem po potrebi kad i sta mi treba.

FW chipset nema nikakve veze sa ovom serijom RME kartica.

sasar
20-03-2011, 05:35 PM
E to prijatelju, hvala tebi puno sto si meni slepom otvorio oci :banghead: ali bas! To mi nije bilo jasno!!! Hvala jos jos jednom

Moritz
20-03-2011, 06:54 PM
Nema na cemu, zato i sluzi forum :)