View Full Version : Infinity SM serija
grada27
12-09-2010, 12:41 AM
Zanima me da li je neko slusao ove monitore i vrede li cemu,moj ortak juri nesto da kupi,a ja jureci po netu naleteo na ovu SM seriju studiskih monitora.Voleo bih iz neke prve ruke da cujem utiske o njima,ima ih i u oglasima vrlo jeftinih.Konkretno on bi uzeo JBL control1,ali nije lose ako moze i nesto kvalitetnije u tom rangu cene,mada su i JBL ok.
pozz!
Zanima me da li je neko slusao ove monitore i vrede li cemu,moj ortak juri nesto da kupi,a ja jureci po netu naleteo na ovu SM seriju studiskih monitora.Voleo bih iz neke prve ruke da cujem utiske o njima,ima ih i u oglasima vrlo jeftinih.Konkretno on bi uzeo JBL control1,ali nije lose ako moze i nesto kvalitetnije u tom rangu cene,mada su i JBL ok.
pozz!
Ja sam slusao SM 115 i meni je to fantasticno, ali fantasticno, rado bih posedovao jedan par recimo SM 125...Jedino sto su SM 115 plitki u bass-u odnosno imaju jako flat bass, ali rado bi ih posedovao
grada27
13-09-2010, 09:12 PM
Da li znas mozda prosecnu starost tih monitora,tj kada su prestali da ih prave?Koja je obicno granica nekog drajvera mislim na starost a da i dalje sviraju sa istim karakteristikama?
pozz
Da li znas mozda prosecnu starost tih monitora,tj kada su prestali da ih prave?Koja je obicno granica nekog drajvera mislim na starost a da i dalje sviraju sa istim karakteristikama?
pozz
Ne razumem se u tehnicke detalje ali cini mi se da su prestali da se prave sredinom 90-ih.
grada27
15-09-2010, 10:27 AM
Predpostavljam da svaki zvucnik ima neki rok trajanja,mislim na materjal od kog je napravljen govorim o starosti 25-30 godina,sada ako fizicki nema neka ostecenja, da li i dalje moze da se veruje zvuku koji izlazi iz njega?
Poz!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.