Log in

View Full Version : Istorijski Raskid

balthazaar
03-08-2010, 05:27 PM
Pink i Grand raskinuli saradnju!

UnderTheSun
03-08-2010, 06:16 PM
Ma dal je moguce...

Pitanje je dal ce Pink nastaviti sa forsiranjem folka uz neku svoju produkciju, ili su totalno zavrshili sa tim. U svakom sluchaju uz svoju fan bazu, bice potrebno mnogo godina dok se Grand ne ugasi...

sRce
03-08-2010, 07:15 PM
...Meni Grand na Pink-u nije smetao... Kompletan program im je u rangu sa tim Grandom... namenjen publici takvog mentalnog sklopa i intelektualnih mogucnosti... kao sto su latino-americke serije, ona sramota za novinarstvo "Nacionalni dnevnik", trecerazredni filmovi, kic scenografija u studijima i cirkus jutarnji program... Resenje za Grand je bilo NE_memorisati taj kanal. A sta sad? Ono sto sleduje je ono sto mene plasi, posto Sasa Popovic sigurno nece odustati od "edukovanja" nacije...
:cry:

DaBear
03-08-2010, 07:57 PM
Brena i Saša Popović dobili 15 miliona evra

Bogati grčki biznismen, vlasnik „Foksa“ Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije „Grand produkcije“ koje su se do sada emitovale na „Pinku“.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/201280/Brena-i-Sasa-Popovic-dobili-15-miliona-evra

(Inače, nezvanično, „Grand“ je ranijih godina od „Pinka“ dobijao milion evra po sezoni)

pecass
03-08-2010, 08:26 PM
Sve u svemu "da ti pozli do sledeceg milenijuma":banghead:

branoy
03-08-2010, 08:29 PM
ovo ti je biznis.. zna sale sta radi! :p

UnderTheSun
03-08-2010, 08:35 PM
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/201280/Brena-i-Sasa-Popovic-dobili-15-miliona-evra

Damn...
Sad cemo imati 2 Granda....il 2 Pinka :banghead:

google
03-08-2010, 08:36 PM
Ja sam mislio da je to ista firma. Mada mi je svejedno i da su raskinuli i da nisu.

Damn...Sad cemo imati 2 Granda....il 2 Pinka Svejedno ne gledam tv, tako da moze biti i 3 granda, sto se mene tice. Mislim i da ima vise grandova samo se drugacije zovu i emituju ih druge stanice...

Mislim da ljudi mrze grand jer je Sasa bogat, a mi nismo...

Program je verovatno osrednji, ali sigurno kvalitetniji od raznih repera, tehno, alternative, panka...

Vrlo vazno...

voomighty
03-08-2010, 09:20 PM
a cekajte jel to ukljucuje i kursadzije :))))))))

e dakle...

da se ja pitam.... NE MOZE DA IMA 3 granda jebiga! Ali se ne pitam ja nego se pita onaj ko ima $$$$$$$$.
A najvise mrzim te koji GISTROOOO ne gledaju tv i grand a krajickom oka maste brk na Grand balerine i smeju se forama Kursadzija! To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima, isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog, takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa. Ostali bi voleli da su ON LICNO!!!!!!!

sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.

http://www.poslovnazena.biz/pub/grand_produkcija.gif

google
04-08-2010, 08:36 AM
To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjimaOmladina slusa sta hoce. Uglavnom su to razna sranja. Grand je samo jedno od njih. Razni reperi, ded metalci, pankeri i mn. dr. su isto to.

isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog,Ne gledam tv uopste.

takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa. To je to isto, samo racionalizacija. Ljudi misle da je seljacina i olicenje neukusa jer je on bogat, a mi siromasni.

sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.Grand ce uvek postojati, samo pod drugim imenom. On je idealan za propalu zemlju gde bi ljudi da se obogate preko noci, a nemaju skolu. To je nesto poput "americkog sna", to je nas "srpski san". Kakvi spavaci- takvi i snovi. :(

disco violence
04-08-2010, 09:36 AM
Sada cemo videti da li je to kraj granda ili kraj pinka,tj. ko je veci grand ili pink?

spidermusic
04-08-2010, 09:46 AM
Nikakva steta ne bi bila da je kraj i jednima i drugima. Pitanje je sta ce biti posle njihovog kraja? Naravno, opet neki novi pocetak istog ili slicnog programa.

Arthur
04-08-2010, 10:49 AM
kakav crni kraj, vidiš da su jači nego ikad. Do sad se barem zbog Farme blago bio istisnuo Grand, a sad će i jedni i drugi sve u šesnaes'

@google
a ako ti ne kontaš da je "ded metal" vrsta umetnosti, nisi normalan. Mislim, ok je što ne kontaš,ali nije ok što tako kategorički poistovećuješ Grand sa tim. Možda tvojim ušima ne prija, ali je svakako muzički i umetnički dramatično sadržajniji od Vesne Vukelić Vendi
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CF21Ja8CmgI&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CF21Ja8CmgI&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Era
04-08-2010, 10:59 AM
Mislim da bi ovo trebali da gledamo sa druge strane,sada ce Pink imati svoju produkciju,Grand svoju,sto nama koji se bavimo muzikom ,produkcijom ,tekstovima,aranzmanima itd. moze samo da donese korist.Mozda se iz suparnistva ove dve jake firme rodi novi kvalitet...

Arthur
04-08-2010, 11:00 AM
ako se baviš turbo folkom, naravno.

DaBear
04-08-2010, 11:31 AM
PRACNUO SE SARANCIC !!!!!!!!!

HA HA HA HA HA HA AAAAAAAAAAAA:shock::shock::shock::shock::rotfl::ro tfl::rotfl::rotfl:

VRH !!!!

Zmajon
04-08-2010, 11:42 AM
Nazalost, mislim da ce nas od sada ,,bombardovati smecem" sa dve ,,jake" televizije...tako daaaaaaaa, se ne bih bash radovao!

google
04-08-2010, 11:53 AM
Možda tvojim ušima ne prija, ali je svakako muzički i umetnički dramatično sadržajniji od Vesne Vukelić Vendi Mojim usima ne prija ni jedno ni drugo. Nema nikakve razlike izmedju repa, ded metala i granda (i mn. cega sl.) u kvalitetu.

Kvaliteta nema, ali to moze nekom da se svidja.

@google
a ako ti ne kontaš da je "ded metal" vrsta umetnosti,Ded metal umetnost? :D Ti to ozbiljno?

ali nije ok što tako kategorički poistovećuješ Grand sa tim. To je podjednako akvalitetno kao i Grand.

Uvek su najogorceniji protivnici oni koji su isti.

shashko
04-08-2010, 12:16 PM
Nema nikakve razlike izmedju repa, ded metala i granda (i mn. cega sl.) u kvalitetu.

sad sam siguran da se zezas. Odvaliti ovako nesto i ostati ziv..... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead:

dovidjenja!

google
04-08-2010, 12:21 PM
sad sam siguran da se zezas. Odvaliti ovako nesto i ostati ziv..... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead:

dovidjenja!Ozbiljno mislim.

Nema razlike u kvalitetu izmedju tehna, granda, ded metala, panka, repa.

Odsustvo smisla i lepote.

kejkz
04-08-2010, 12:46 PM
Ozbiljno mislim.

Sta je onda po tebi to sto ima smisla i lepote?

Arthur
04-08-2010, 12:49 PM
ko što rekoh, ako si ti slep za tu vrstu umetnosti, to je ok, ali eto, jako je jadno sa druge strane da to pravo osporavaš drugima, koji to mogu i u potpunosti razumeju. Dakle, postoji razlika između ne-svima-razumljive umetnosti, i odsustva iste, kao u slučaju Šarančića. (mada znam trash umetnike koji bi odlepili na tu Vendinu bravuru, kao iskreni i istinski trash, koji je sam po sebi retkost, therefore, ima vrednost).

google
04-08-2010, 01:10 PM
ko ?to rekoh, ako si ti slep za tu vrstu umetnosti, to je ok, ali eto, jako je jadno sa druge strane da to pravo osporava? drugima, koji to mogu i u potpunosti razumeju. To sto se to tebi svidja, ne znaci da je umetnost. Ne znam sto bi svi odmah da budu umetnici? To je to sto jeste- makar sta, ali se mnogima dopada.

Ja sam slusao metal kad sam bio mali, ali nisam umisljao da je u pitanju umetnost.

To je vrsta buke koja mi je u tom trenutku odgovarala. Poneka ideja i solidnih sviraci.

Dakle, postoji razlika između ne-svima-razumljive umetnostiNemoj umisljati da je to nesto sto shvataju samo odabrani. Ja to odlicno razumem, imao sam priliku i slusati. Znam o cemu se radi i koliko vredi.

Isto koliko i Grand.

odsustva iste, kao u slučaju ?arančića. (mada znam trash umetnike koji bi odlepili na tu Vendinu bravuru, kao iskreni i istinski trash, koji je sam po sebi retkost, therefore, ima vrednost).To je isto sto sto i Sarancic. I za to misle obozavaoci da ga treba razumeti. Ali je u pitanju isto sto i rep, pank, ded metal, tehno i sl. muzicki surogati...

To ne znaci da se to nekom ne dopada. Slusaj sta hoces, vrlo vazno...

Arthur
04-08-2010, 01:21 PM
ne, nisi u pravu. Jednostavno nisi. Opšte prihvaćeni kriterijumi za umetnički sadržaj se mogu primeniti na metal, naročito po pitanju sadržajnosti emocije, smislenosti tekstova i neretko poruka koje se u njima lako čitaju, a zahtevaju određenu pažnju i razumevanje. Muzičke pravilnosti i veštine unutar žanra su prilično kompleskno definisane i nisu na izvolte svima. Čak su i produkcijski skillovi koji čine dobro isproduciranu metal muziku su daleko od lako izvodljivih. Većina ovih kriterijuma otpada kod klasičnog turbofolka, ali ne i narodne muzike.
Pritom, ovo ne važi samo za metal već jako dobrim delom i za Rap,Punk pa čak i tehno muziku (sa odsustvom textualne komponente). Tako da mi se ipak čini da si ti neki lažni prorok vrhunske i samo tebi razumljive popularne umetnosti, prilično slep i rigidan po pitanju svega što tebi jednostavno ne budi emociju. I još jednom bi apelovao da se suzdržiš od daljeg razvodnjavanja i offtopičarenja na temi o strateškom prevratu a možda i istorijskom momentu za lokalne kulturološke prilike.
I takođe, ponovo, pozivam ljude da jednostavno ignorišu Googlove zamke za besciljne i naječće, netačne rasprave.

DaBear
04-08-2010, 01:26 PM
Google za novog gosta foruma !!!!

ne treba svi gosti da budu iz producentske branse...moze i neki filozof ? :D

Arthur
04-08-2010, 01:56 PM
ma, batali

UnderTheSun
04-08-2010, 02:13 PM
Ozbiljno mislim.

Um...huh?

Ti mora da se salish...pretpostavljam da onda samo muzichki zanr kojim se ti bavish ima smisla, jel?

Kako mozesh da odvalish takvu glupost i kako uopshte mozesh da poredish te zanrove koji nemaju veze jedan s` drugim...

LA-2A
04-08-2010, 02:26 PM
google se ponasa ko da ima 12 i po ccc...muzika se deli na dobru muziku i losu muziku i nema trece

silicon science
04-08-2010, 02:32 PM
Google je iritantni retos. :wink::wink::):):)

shashko
04-08-2010, 02:37 PM
Ozbiljno mislim.

banovao sam te u svojoj glavi

google
04-08-2010, 02:47 PM
Pritom, ovo ne va?i samo za metal već jako dobrim delom i za Rap,Punk pa čak i tehno muziku (sa odsustvom textualne komponente). Tako da mi se ipak čini da si ti neki la?ni prorok vrhunske i samo tebi razumljive popularne umetnosti, prilično slep i rigidan po pitanju svega ?to tebi jednostavno ne budi emociju. To sto tebi budi "emociju", ne mora biti kvalitet. Ljudima se jednostavno svidja makar sta.

Sto je to tesko razumeti? i ja sam kao mali slusao metal, ali nisao uobrazavao da je u pitanju umetnost. Ima poneka dobra ideja ima i solidnih sviraca, ali je sou biznis, zabava.

Nema potrebre izmisljati pricu o Carvom odelu. Vec je ispricana milion puta.

I jo? jednom bi apelovao da se suzdr?i? od daljeg razvodnjavanja i offtopičarenja na temi o strate?kom prevratu a mo?da i istorijskom momentu za lokalne kulturolo?ke prilike. Ovo je pricaonica, nemoj se primati.

Istorijski prevrat? :D To to ozbiljno? Jos jedna hard core emisija ce preci iz mesta A u mesto B. Kao i desetine drugih. To je sve sto realan covek moze ocekivati.

pecass
04-08-2010, 04:19 PM
Ima poneka dobra ideja ima i solidnih sviraca, ali je sou biznis, zabava. RECE GOOGLE:wink:

HLEBA I IGARA!!!

Nazalost opet cemo za 30 godina saznati ko je stvarno stajao iza Granda i ko im je davao naloge kako i sta da rade...bez svake pomisli o masovnoj kontroli velikog birackog tela i intelektualnog kulturnog nivoa mase puta sila puta ubrzanje.:banghead:

Pa ko shvatio a ko razumeo8-)

branoy
04-08-2010, 05:13 PM
ne treba se paliti i odgovarati o umetnosti onima koje ne mozes trenutno ubediti sta je sta.. ni treba se raspravljati sa takvima.. uvek su svi mislili da se razumeju u sve i da znaju sve.. takvih ce biti i do 2012 :P

DaBear
04-08-2010, 09:26 PM
na kraju se nista nije desilo....he he .a ovde kenuo mali rat oko toga,,,he he

fosnex
04-08-2010, 10:14 PM
na kraju se nista nije desilo....he he .a ovde kenuo mali rat oko toga,,,he he

Yeeeeee!!! Eto svi srecni i zadovoljni!:D Eto Grand Pinku,a umjetnost kome vec....:rotfl:

Arthur
04-08-2010, 10:23 PM
marketinški trik a mi naseli ko mladi majmuni :)

DaBear
04-08-2010, 10:26 PM
covek lepo isao u Grcku na more - a nasi u novinama pustili bubu da se pregovara o velikim parama i prelasku na Fox....da bi se mozda dobila nova i veca cifra za nastavak serije na Pinku...he he :D:D:D

Ngino
05-08-2010, 05:25 PM
Neces se rijesiti bagre pa to ti je.
Jos kad pocne mitrovic snimati blokbastere u srbiji, `bes sve ono americko smece sta ce taj raditi...:banghead:
Harmonikas i basista...
Sta im je falilo da zive od tezgi i satora majku mu... :D