View Full Version : Spot
grada27
15-06-2010, 03:15 PM
http://www.4shared.com/video/BkKjoDfp/So_spot_5.html
Evo jednog rada mog prijatelja.Bas me zanima sta mislite o spotu,pesmi,aranzmanu.
Moja je zamerka sledeca i to cemo popraviti,obavezno drugi sempl duvaca,ne taj revijski zvuk,onda sto vise akusticnih instrunenata, imam opciju da pozajmim neke konge za snimanje.Normalno i da se stvar skrati da ne bude toliko dugacka.To su moje zamerke a hteo bih da cujem i vase posto se spremamo,da malo ozbiljnije odradimo tu stvar koliko je u nasoj moci.
pozz!
DaBear
15-06-2010, 04:57 PM
http://www.4shared.com/video/BkKjoDfp/So_spot_5.html
Evo jednog rada mog prijatelja.Bas me zanima sta mislite o spotu,pesmi,aranzmanu.
Moja je zamerka sledeca i to cemo popraviti,obavezno drugi sempl duvaca,ne taj revijski zvuk,onda sto vise akusticnih instrunenata, imam opciju da pozajmim neke konge za snimanje.Normalno i da se stvar skrati da ne bude toliko dugacka.To su moje zamerke a hteo bih da cujem i vase posto se spremamo,da malo ozbiljnije odradimo tu stvar koliko je u nasoj moci.
pozz!
jel ti ovo ozbiljno ili se zezas ??
Spot - nije cak ni smesno !! (Sta ? Nije ni trebalo da bude smesno...? ahaaaa, e pa onda...hhmmm..)
Pesma - hhmmmm..kvazi / srpski reggae /????? sa gomilom malih, sitnih smesnih zvukica...ovde ni Aswad duvaci nemogu da pomognu , a kamo li neke konge, i sta vec
pevanje - ljudi ! Pa nemislite valjda stvarno....??? (mora da je neka sprdnja!)
Aranzman - nista nevalja - a i ceka se mnogo dok ne udje pevanje..(hhmmm) mislim , dok ne udje glas....
Spot - ako je za YouTube i za smejuriju - ok je... ako je "odistinski"...ne znam sta da kazem !!???:shock::shock::confused::confused:
grada27
15-06-2010, 05:33 PM
Trebao je da bude smesan,sada ako je ispao ozbiljan onda je skroz promasio,meni je bio simpatican,prenecu mu utiske hvala na komentaru:wink:
a sto se tice snimanja probacemo da popravimo i onako nikad nista ne radi ozbiljno mozda i ostane tako kako je.
pozz!
Matoree
16-06-2010, 03:37 AM
i ja sam zbunjen ovim spotom. Meni ovo nije smesno :s
DJeneral
16-06-2010, 11:01 AM
priceless...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.