PDA

View Full Version : fireface 800 drajveri

liman021
03-02-2010, 07:59 PM
pozz jedno omanje brdo rme korisnika se zali na zadnjih nekoliko drajvera koji bi trebalo da rade na sedmici. u jednom trenutku su ljudi iz rme-a chak zamerili korisnicima na njihovom "neznanju" vezanom za instalaciju drajvera(naravno nije krivica korisnika njihovih uredjaja nego njih samih).ja koristim raniji drajver za sedmicu i radi normalno.hey eremeovci bacite koji post ako vas ne mrzi u vezi ovog problema ako postoji i kod vas(naravno ako i ne postoji) mozda se nadje neko resenje....

dr.Ru
03-02-2010, 10:05 PM
Koristim FF800 na WinXP SP3... nikad nisam sa XP-a presao na Vistu, a kamoli na 7: sve radi, kao i prvog dana: odlicno!
Inace ovo su podaci:
RME Fireface 800
Windows XP SP3
Firmware 2.77
driver 2.9992

(znaci, sve novo, up to date, osim Windowsa)

puRe
03-02-2010, 11:21 PM
Meni Fireface radi na sedmici bez problema. Ne znam da li je poslednja verzija, ali se secam da je zahtevao update firmwarea kako bi radio kako treba. Mozda je u tome problem...

Arthur
04-02-2010, 01:06 AM
meni neće ni pod razno. Probao sve. sumnjam na drajver za grafičku koji ne mogu da nađem, i na nešto vezano za uada pošto kad ga disablujem ono sve lepo radi.

liman021
04-02-2010, 08:53 AM
sa novim i proslim drajverima za sedmicu dobijem zvuk ali dobijem samo krcanje i zujanje.instalaciju izvrsavam kao i uvek preko divace manager-fireface 800-update driver.znaci nikakva posebna magija nije potrebna za instalaciju samo sto ovi novi drajveri i firmware-i ne rade nikako.probao sam i sa i bez grafickih drajvera ali jok more...