View Full Version : fireface 800 drajveri
liman021
03-02-2010, 07:59 PM
pozz jedno omanje brdo rme korisnika se zali na zadnjih nekoliko drajvera koji bi trebalo da rade na sedmici. u jednom trenutku su ljudi iz rme-a chak zamerili korisnicima na njihovom "neznanju" vezanom za instalaciju drajvera(naravno nije krivica korisnika njihovih uredjaja nego njih samih).ja koristim raniji drajver za sedmicu i radi normalno.hey eremeovci bacite koji post ako vas ne mrzi u vezi ovog problema ako postoji i kod vas(naravno ako i ne postoji) mozda se nadje neko resenje....
dr.Ru
03-02-2010, 10:05 PM
Koristim FF800 na WinXP SP3... nikad nisam sa XP-a presao na Vistu, a kamoli na 7: sve radi, kao i prvog dana: odlicno!
Inace ovo su podaci:
RME Fireface 800
Windows XP SP3
Firmware 2.77
driver 2.9992
(znaci, sve novo, up to date, osim Windowsa)
Meni Fireface radi na sedmici bez problema. Ne znam da li je poslednja verzija, ali se secam da je zahtevao update firmwarea kako bi radio kako treba. Mozda je u tome problem...
Arthur
04-02-2010, 01:06 AM
meni neće ni pod razno. Probao sve. sumnjam na drajver za grafičku koji ne mogu da nađem, i na nešto vezano za uada pošto kad ga disablujem ono sve lepo radi.
liman021
04-02-2010, 08:53 AM
sa novim i proslim drajverima za sedmicu dobijem zvuk ali dobijem samo krcanje i zujanje.instalaciju izvrsavam kao i uvek preko divace manager-fireface 800-update driver.znaci nikakva posebna magija nije potrebna za instalaciju samo sto ovi novi drajveri i firmware-i ne rade nikako.probao sam i sa i bez grafickih drajvera ali jok more...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.