PDA

View Full Version : Hypersonic 2

zeky
07-01-2010, 11:39 PM
Molim nekog da mi po?alje link gdje mogu skinuti u komadu Hypersonic 2 pa makar i legalan demo:shock::shock::shock:

Ubih se dva dana pretra?ujem nigdje naći, a bio sam ga prije godinu dana instalirao pa makao.:banghead:

Nemam vi?e snage UPOMOĆ:shock::please: :gaah::gaah:

balthazaar
08-01-2010, 05:26 PM
Ubih se dva dana pretražujem nigdje naći, a bio sam ga prije godinu dana instalirao pa makao.:banghead:

Ne bih rekao da si se baš ubio od traženja...al dobro...inače, ovo nije forum na kome se takve stvari traže...ako nema demo-a ne zvaničnom sajtu Stenberga...?!? gdje bi ga onda moglo biti?...Samo da ti kažem - dovoljno je upisati dvije riječi u googl da dobiješ download hypersonica...ali ja ti sigurno neću reći koje...ubijaj se još od traženja :)

zeky
08-01-2010, 09:07 PM
Heh znam da nije ni vrijem ni mjesto ali...

Poku?ao sam nekoliko linkova sa rapidshare-a skinuti i niti jedan ne valja. A bogme nije ih lako skinuti jer ima po 18 filova pa dok to poskida? krepa?.

Ako netko bar zna gdje naći demo verziju?

Jer na slu?benim stranicama vi?e nema. :beer:

kejkz
08-01-2010, 09:55 PM
Koliko je meni poznato, niti za jedan steinegov noviji proizvod ne postoje demoi, tako da ti ostaje ili da ga kupis ili da ga "pozajmis".

Jan
08-01-2010, 11:54 PM
Hypersonic 2 se vise ne proizvodi, zato nema demoa

roza
09-06-2010, 04:47 PM
Jel postoji mogucnost u hypersoniku na primer imam 3 instrumenta u njemu da iz njega posaljem na mixer svaki instrument na poseban kanal radi daljeg editovanja zvuka?

Jan
09-06-2010, 05:54 PM
Jel postoji mogucnost u hypersoniku na primer imam 3 instrumenta u njemu da iz njega posaljem na mixer svaki instrument na poseban kanal radi daljeg editovanja zvuka?

Da!
Mozes da imas do 16 stereo kanala.
Prvo odi u setup, to ti je zadnje dugme sa desne strane, imas load, edit, midi, mix, fx, combi i setup. Prvo klikni na setup, onda u audio settings na audio outputs stikliraj sve da bude stereo Stereo Output, na svih 16 kanala, onda (vrlo bitno inace nece se desiti) klikni save default (ja sam to uradio vise puta za redom :)).
Onda ugasi plugin, pa ga ponovo otvori (jer ti kaze da ce se promene desiti on the next plugin start). Sad imas mogucnost da izvedes 16 kanala iz Hypersonik-a, a kanale izvozis tako sto na dugmetu mix (jednom od onih sa strane) dodeljujes koji ces output od 1-16.

Pozdrav

roza
09-06-2010, 06:22 PM
Hvala...:hug:

roza
09-06-2010, 07:07 PM
A jel moze to isto da se uradi sa LM-7(ritam masina) ili je jednostavnije neki kompresor staviti?