View Full Version : Farenhajt - Jutro
Mitjovan
19-12-2009, 02:00 PM
Bio sam ubedjen da sam postavio pesmu ovde vec, ali nisam nashao temu na searchu... :D A i posto sam uradio remix... :da:
Anyway, singl mog benda, pop rok, kucna produkcija, mixano na Adam A7, Superior 1, Rode mic itd.... Muzika, aranzman by ja, text zajedno sa pevacem... Znacili bi neki komentari... Pozz :)
www.myspace.com/farenhajt
Meni je ovo skroz korektno, koliko moze da se cuje preko myspace-a ... :) aranzmanski se sve vreme nesto desava sto je super... ali imam samo dve zamerke. Bubanj se bas cuje da je cukan, fale tu neke cinele, da malo sve bude realisticnije... suvise je skroman...a druga je to sto mi pevac sve vreme para usi jer je konstantno u falsu... krajevi su mu katastrofa... Ima neki fazon pevanja cudan, dal peva iz grla ili sta vec, ali bas mi zvuci isforsirano i ne pase mi nikako...
Mitjovan
20-12-2009, 02:40 PM
Ajd mi molim te pojasni malo to za bubanj, mislim da znam na sta mislish, ali daj to malo detaljnije ako moze... :)
Sto se pevaca tice, jbg, prvo ozbiljnije snimanje mu je to bilo, to je najbolje sto je tada umeo...:wink:
Kako ti se cini pesma kao celina?
Hvala na komentaru, pozz! :wink:
Pa upravo mi se to i svidja... ima formu, ima radnju, svoje si po mom misljenju odradio, aranzmanski:) a sto se bubnja tice, pre svega ne bi bilo lose da je sam sempl malo bolji, ali ni to nije bitno koliko je bitno da manirski to zvuci kao pravi bubanj... Ne mogu ja sad da ti pametujem, ali mogu da ti kazem sta ja radim... navatam mog bubnjara da mi odsvira strofu, refren, onako kako bi on to uradio, i to snimim telefonom, bukvalno... minut, dva... preslusam to i trudim se da pohvatam nacin na koji je odsvirao i sednem za klavijaturu i vezbam... sviram s obe ruke bubanj dok ne navezbam i onda to snimim, malo izeditujem i to je to...:) Meni je najbitnije da postoji goove, jer mi je posle lakse da naslozim i bas i sve drugo... da nije ko beatbox... slusaj kako bubnjar udara hi hat, kad ga otvara, sta radi na kraju svakog kruga... meni je to jako pomoglo...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.