Log in

View Full Version : Poomoc... hitno... Diviner... bilo ko...

"7"
21-10-2009, 07:59 PM
Imam ooogroman problem koji prvi put vidim u zivotu i nista mi nije jasno...

... na jedan od hardova ne mogu da iskopiram fajl koji je duzi od 23 karaktera :banghead:... kada kopiram fajl od 23 karaktera sve je u redu ali kad hocu da prekopiram fajl koji ima vise od 23 on skrati ime fajla na prvih 23 karaktera i fajl nema ekstenziju...
... mis'im :banghead::banghead::banghead:

p.s. imam jos dva harda i sa njima je sve u redu i ovo se ne desava + taj hard sto pravi probleme nije i nikad nije bio sistemski...

Pozz

alavuk
21-10-2009, 08:13 PM
koliko podfoldera ima ???? tj kakav je fajl u pitanju rar zip arj ...

"7"
21-10-2009, 08:26 PM
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: ahhh kakva glupost... :banghead::banghead::banghead::banghead:

dakle... u podfolderima je caka... kada sam kopirao u jedan folder ispred sve je u redu...
... provalio sam kad sam probao da iskopiram u root i vidim da hoce i onda probam kao sto rekoh gore i ono hoce... svasta... koja je to fora, ocigledno ima neku limitaciju kad je broj subfoldera u pitanju...
hvala Alavuche...

Pozz

alavuk
21-10-2009, 08:37 PM
mislim da ukupno sa pod folderima mora da ima 256 karaktera ... znaci root pod folder ime fajla kombinacija npr ... za sledeci put skini 7zip on otpakiva te zeznute rar zip fajlove sa dugackim imenima...