View Full Version : crkao mi group?
Arthur
16-09-2009, 04:52 PM
iz čista mira ni u nuendu ni u cubaseu (oba su neka verzija iznad 3.1), ne radi mi grupiranje pojedinačnih klipova. Jednostavno neće. Nije do shortcuta, neće ni iz edit menija da se aktivira. Stoji ponuđeno kao opcija, ali kad selektujem i ka?em mu group, ne uradi ni?ta. Ne radi takođe ni ungroup. Ima li neko ideju il da ubijam ceo sistem, po?to reinstal nuenda nije pomogao.
Rhino
17-09-2009, 02:05 AM
uff, ne bih da te obeshrabrujem, ali ako reinstall nije pomogao ne zvuci dobro...
Arthur
17-09-2009, 07:27 AM
obeshrabrio si me
awacs
17-09-2009, 10:58 AM
iz čista mira ni u nuendu ni u cubaseu (oba su neka verzija iznad 3.1), ne radi mi grupiranje pojedinačnih klipova. Jednostavno neće. Nije do shortcuta, neće ni iz edit menija da se aktivira. Stoji ponuđeno kao opcija, ali kad selektujem i ka?em mu group, ne uradi ni?ta. Ne radi takođe ni ungroup. Ima li neko ideju il da ubijam ceo sistem, po?to reinstal nuenda nije pomogao.
Jel' to tako u svim projektima?
Pozdrav,
Vasa
Arthur
17-09-2009, 08:42 PM
da bogami. Otvorim i prazan projekat, ubacim mp3, isecem na dva dela, pokusam, i dalje nece :(
Inovative_kg
17-09-2009, 09:02 PM
Znaci nisam jedini :).. To se i meni desilo pa sam lupao glavom, a Nuendo se ponasao kao da radi sasvim normalno, nit je padao program, nit sta.. Vise puta sam reinstalirao Nuendo i nista novo se nije desavalo.. Tek kada sam reinstalirao grafiku, ono je proradilo.. Zvuci banalno, ali probaj ... Ni meni nije bilo jasno, ali , pravilo je da nema pravila :)
Eomsy
18-09-2009, 01:52 PM
Moram priznati da sam i ja imao taj problem, ali i u Cubase-u sx3. Moje iskustvo govori da ti cijeli DAW sjebe neki bad plug-in. Ja sam i?ao na goru varijantu ... reinstalirao cijeli komp :shock: ... ne jedanput ... dani i dani zajebanc... jbga, ti probaj prvo kaj ti je Inovative predlo?io, pa bu? vidio :wink: .... Javi rezultate!
Arthur
18-09-2009, 04:17 PM
i ja sam pošao logikom ubijanja sistema, al je sve otišlo u majčinu i sad sam na sedativima
awacs
18-09-2009, 04:28 PM
i ja sam po?ao logikom ubijanja sistema, al je sve oti?lo u majčinu i sad sam na sedativima
E, ja juče u nekoj drugoj temi koja se ticala Nuenda i video sinhronizacije po?aljem "savet" čoveku i ajde kao da proverim da li kod mene sve radi (radilo je pre nedelju dana) i :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead: Ne mogu da otvorim nijedan video fajl u Nuendu (bilo koji codec). Ma?ina se samo sj...be i restartuje. Ne?to se mislim - da nije to do dongla :wink::wink::wink::wink:
Pozdrav,
Vasa
P.S. Jb? sedative. Pivo, uzme? gitaru u ruke:guitar:, sedne? za bubanj :drums:, ?tagod Pravi? galamu neko vreme, pa install ispočetka.... Dodu?e, ne mogu sebe ovog trenutka da nateram na to, sutra je novi dan...
silicon science
18-09-2009, 11:20 PM
E, ja juče u nekoj drugoj temi koja se ticala Nuenda i video sinhronizacije pošaljem "savet" čoveku i ajde kao da proverim da li kod mene sve radi (radilo je pre nedelju dana) i :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead: Ne mogu da otvorim nijedan video fajl u Nuendu (bilo koji codec). Mašina se samo sj...be i restartuje. Nešto se mislim - da nije to do dongla :wink::wink::wink::wink:
.
Secas se pre mesec-dva u nekoj temi sam se hvalio kako mi radi mashina i posle 15 min pakao. Otisao mi 1 sata kanal na matichnoj :banghead::banghead: Tako da iz sveopsteg iskustva sviju nas na dalje odbijam da pricham o rachunarima 8-)8-)8-) :rotfl: Djavo ne spava...
Arthur
24-09-2009, 05:43 PM
naišao sam na neki pdf o nuendu 3.2 sa bugovima i rešenjima, i ovo se rešava tako što ili ne držiš da ti je mixer na "always on top", ili ga držiš na tome ali gasiš prozor mixera dok radiš editing. Mene je ovo jebalo jer trenutno držim mixer always on top na jednom monitoru dok na drugom radim editing pa se pojebu izgleda komande za mixer i evente.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.