View Full Version : pogledaj te ovo
balthazaar
12-06-2009, 05:20 AM
ja se ne mogu cudu nacuditi:)
http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=758
kejkz
12-06-2009, 08:52 AM
vidi se da je bilo rano kada si ovo pisao...
balthazaar
12-06-2009, 10:42 AM
o, da...ispadoh nepismen...ali, boli me uvo
polozio sam grčki:D
kejkz
12-06-2009, 10:51 AM
sta te briga, sad si pismen na storogrckom, mozes da se pozabavis sa nekom od mudrijashkih knjiga na maternjem ;)
balthazaar
12-06-2009, 10:57 AM
od tolike silne gramatike sam zaboravio da kazem "kako se zoves?" na tom grčkom ;) al padeže, glagole, sve promjene po vremenima i licima znam ;)
kejkz
12-06-2009, 11:21 AM
e pa toga "kako se zoves" sigurno nece biti u tim knjigama, nego xampera, xanempa, xenomera, sonosera.... aaa??
balthazaar
12-06-2009, 11:23 AM
uh...upravo tako! :banghead:
dejankuki
12-06-2009, 11:32 AM
Posi lene pedi = Kako se zoves decko!
al to je na ovogrckom.. valjda se nije tooolko promenio.. ;)
diviner
12-06-2009, 11:35 AM
Vrlo vjesta montaza...vidi se po zadnjim frejmovima doskoka naseg nam sretnika...
balthazaar
12-06-2009, 11:40 AM
Vrlo vjesta montaza...vidi se po zadnjim frejmovima doskoka naseg nam sretnika...
jesi siguran?! ako je foto-moto, onda je jedna od boljih što sam vidio!!! Možeš li preodpostaviti šta su uradili , ako je montaža? Jel moguće da je neki udaren stvarno, ali da nije tako "fino" prošao?
e, ne znam Deki...novo-grčki ne znam nikako...ali mislim da ima ralike...kao sprski i staroslovenski...nešto tako
zlobisha
12-06-2009, 11:46 AM
A mo?da je kamera zagubila par frejmova... :)
diviner
13-06-2009, 10:51 AM
jesi siguran?! ako je foto-moto, onda je jedna od boljih što sam vidio!!! Možeš li preodpostaviti šta su uradili , ako je montaža? Jel moguće da je neki udaren stvarno, ali da nije tako "fino" prošao?
e, ne znam Deki...novo-grčki ne znam nikako...ali mislim da ima ralike...kao sprski i staroslovenski...nešto tako
Ma montaza bre...Prvi dio recimo da je autentican, ali u momentu kada slijece sa automobila pred skuter pokreti se od aksijalnih (duz ose automobila, jer ga je ovaj , jelda zveknu) volsebno mjenjaju na bocni okret gdje on pravi polukolut unaprijed i docekuje se na noge. Potrebna je neka sila da ga izbaci iz tog lateralnog kretanja a on se nije odgurnuo ni od skuter, niti je mogao jednom rukom da promjeni pomenuto kretanje. Tip je prakticno prebacen preko soferke, a docekuje se na noge za vise od sirinu automobila (2 metra) i to u suprotnom smjeru od smjera kretanja iz koga je dosao, tako da bih mogao da posumnjam i u prvi deo snimka (ali recimo da je ukocio tacno na cose automobila, pa da kazemo da je taj prvi dio snimka autentican).
Na stranu sto to sto je kao prosao bez ijedne ogrebotine, a jasno se vidi da je dobio po lijevoj nozi tonu i pol sile pri 40ak km/h (trebalo bi barem jedan od brisaca da mu viri iz bubrega) ...
zlobisha
13-06-2009, 05:19 PM
Ma montaza bre...Prvi dio recimo da je autentican, ali u momentu kada slijece sa automobila pred skuter pokreti se od aksijalnih (duz ose automobila, jer ga je ovaj , jelda zveknu) volsebno mjenjaju na bocni okret gdje on pravi polukolut unaprijed i docekuje se na noge. Potrebna je neka sila da ga izbaci iz tog lateralnog kretanja a on se nije odgurnuo ni od skuter, niti je mogao jednom rukom da promjeni pomenuto kretanje. Tip je prakticno prebacen preko soferke, a docekuje se na noge za vise od sirinu automobila (2 metra) i to u suprotnom smjeru od smjera kretanja iz koga je dosao, tako da bih mogao da posumnjam i u prvi deo snimka (ali recimo da je ukocio tacno na cose automobila, pa da kazemo da je taj prvi dio snimka autentican).
Na stranu sto to sto je kao prosao bez ijedne ogrebotine, a jasno se vidi da je dobio po lijevoj nozi tonu i pol sile pri 40ak km/h (trebalo bi barem jedan od brisaca da mu viri iz bubrega) ...
:shock: Wow... Ti si ovo ba? ozbiljno shvatio... :jupi:
silicon science
14-06-2009, 08:12 PM
:shock: Wow... Ti si ovo baš ozbiljno shvatio... :jupi:
Neozbiljan si zlobishaaaa, neozbiljaaaan
Danny Lou
14-06-2009, 09:13 PM
tesko da je montaza, veoma tesko... i nije on dobio po lijevoj nozi nego motor jer je podigao nogu pred nego sto ce ga udariti... nemojte zaboraviti da covijek prirodno u ovakvim okolnostima ima izostrenija cula i reflekse macke, bukvalno zbog naleta adrenalina. ili to ili se skroz ukoci. uzeti u obzir i godine i fizicku spremnost i to je to. auto je kocilo sto je razlog taj sto nije preletio preko njega nego se samo popeo na krov i pao na zemlju
diviner
15-06-2009, 01:45 PM
Ok, nije montaza...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.