PDA

View Full Version : Audiophile 192 glasni beli shum?!

Jan
31-05-2009, 11:31 AM
E ovako, juce nakon sto mi je kompjuter dugo radio (cirka 6-7 sati) u jednom trenutku se javio jak beli shum iz chista mira, dok nista nije radilo na audiophile-u 192, sinoc je kompjuter ostao upaljen preko cele noci i jutros se isto desilo.
Da li je imao nekog slicnog iskustva? Licno ja mislim da je do napajanja, posto je napajanje stvarno lose Codegen 400 W, i imam 3 hard disk-a i DVD rezach, i znam, kupicu Chieftec od 600 W ovih dana cim dodjem do nekih para, al da li je moguce da se to desava zbog napajanja?

alavuk
31-05-2009, 12:54 PM
pre bih rekao da je tebi struja losa u stanu/zgradi i meni ostaje kompjuter po par dana upaljen a imam svasta u sobi i nemam tih problema i da zaboravih da kazem da i ja isto imam neko znj napajanje od 400/450w...

Jan
31-05-2009, 01:47 PM
pre bih rekao da je tebi struja losa u stanu/zgradi i meni ostaje kompjuter po par dana upaljen a imam svasta u sobi i nemam tih problema i da zaboravih da kazem da i ja isto imam neko znj napajanje od 400/450w...

Fakat je da je losha, ima te varijacije, nekad je slaba, a nekad je jacha...Tripujem da to i ima veze, ako je neko upalio vesh mashinu negde i to :)