View Full Version : Sta reci!
LACKY
14-05-2009, 01:02 AM
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=197348
Rhino
14-05-2009, 06:00 PM
Pfff, zar ovo moze?:banghead:
silicon science
14-05-2009, 06:52 PM
E svashta...:confused:
Submasteru sa foruma je otpao kuler sa grafichke i pao na zvuchnu (m audio audiophile) i sje*o je...:banghead::banghead::rotfl:
Mika Technika
14-05-2009, 06:56 PM
totalni bedak, ima da gasim kompove!
Submasteru sa foruma je otpao kuler sa grafichke i pao na zvuchnu (m audio audiophile) i sje*o je...:banghead::banghead::rotfl:
reklama: kupujmo eksterne! (umesto: kupujmo domace):D
DaBear
14-05-2009, 09:39 PM
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=197348
pa kad je "pravisa" PC...svasta tu moze da se desi!!:(
silicon science
15-05-2009, 10:44 AM
pa kad je "pravisa" PC...svasta tu moze da se desi!!:(
Nije to problem buraz vec sto se komponente kupuju "na kilo" bukvalnooo:wink:
Xao Jong Ming (prodavac): Gosn Petrovic San, ako uzmete 250 kila procesora, dobijete 25 kila matichnih plocha sa 70 % popus'
Petrovic computers: Moze, ali onda i 50 kila hardova gratis ako uzmem i 76 kila memorija, onih sto vam stoje napolju pokrivene ciradom.
Xao Jong Ming: Moze, samo ako shiping bude o vashem troshku.
Petrovic computers: Odgovara, imate li nekog brodoprevoznika koji bi se uklopio u budzet od 65 dolara?
Xao Jong Ming: Naravno, moj sestric Yin Chon Feng Shui iduce nedelje prevozi riblje glave u Evropu pa se moze i vas tovar spakovati ispod gajbi sa ribom... Ne brinite, bice spakovani u aluminijumsku foliju i prekriveni shatorskim krilom (zbog eventualne bure koja ume da dune)...
:wink::wink::wink:
awacs
15-05-2009, 11:07 AM
Xao Jong Ming (prodavac): Gosn Petrovic San, ako uzmete 250 kila procesora, dobijete 25 kila procesora sa 70 % popus'
Petrovic computers: Moze, ali onda i 50 kila hardova gratis ako uzmem i 76 kila memorija, onih sto vam stoje napolju pokrivene ciradom.
Xao Jong Ming: Moze, samo ako shiping bude o vashem troshku.
Petrovic computers: Odgovara, imate li nekog brodoprevoznika koji bi se uklopio u budzet od 65 dolara?
Xao Jong Ming: Naravno, moj sestric Yin Chon Feng Shui iduce nedelje prevozi riblje glave u Evropu pa se moze i vas tovar spakovati ispod gajbi sa ribom... Ne brinite, bice spakovani u aluminijumsku foliju i prekriveni shatorskim krilom (zbog eventualne bure koja ume da dune)...
:rotfl::banghead::rotfl::banghead:
Ali sad bez ?ale, ne kapiram ni za?to ljudi ne gase računare kad izlaze iz kuće? Ja sam pak tolika pi..a da gasim ma?inu kad grmi. Već mi je jedan (dialup) modem riknuo od groma, pa sam istripovao da to ima veze sa tim ?to mi telefonska ?ica ide sa bandere :( A i struja i kablovski Internet mi idu vazdu?nom linijom :(
silicon science
15-05-2009, 11:21 AM
:rotfl::banghead::rotfl::banghead:
Ali sad bez šale, ne kapiram ni zašto ljudi ne gase računare kad izlaze iz kuće? Ja sam pak tolika pi..a da gasim mašinu kad grmi. Već mi je jedan (dialup) modem riknuo od groma, pa sam istripovao da to ima veze sa tim što mi telefonska žica ide sa bandere :( A i struja i kablovski Internet mi idu vazdušnom linijom :(
Jbg. bekapuje se internet matorri :wink::rotfl:
Ja ga ne gasim po "par dana" takodje, a kad zagrmi onda popijem rakijicu i nadam se da nece "grom u koprive"...:)
Budimo realni: pad kvaliteta izrade skoro svega na svetu u proteklih 5 godina je pao za 50 %, a pitanje je dokle to moze da ide nadole...
Ja sam imao tu srecu da mi je burazer "mag za sklopit kompjuktor" pa nikada nisam imao problema hardverske prirode (pu pu djavole valjda ne chitash ovo)...
Gosn. Diviner o ovome moze da napishe doktorsku disertaciju... O kvalitetu komponenti koje koshtaju puno para a svaka treca kao nesto valja (iz iste serije naravno)... Kontrola kvaliteta je "strana rech" ili izumrli dinosaurus koji postoji jos samo u setnom secanju ljudi koji znaju kakve su sprave bile "dok je bog hodao po zemlji" i to je zalosna chinjenica koju moramo da prihvatimo...:(:(:(
silicon science
15-05-2009, 11:55 AM
E znachi znao sam znao sam znao sam :banghead::banghead::banghead:
15 minuta posle posta gore mi se mashina upucala i sad ne vidi drugi hard koji nije sistemski :banghead::banghead::banghead:
E kao da sam znao da ce se nesto desiti:mad::mad::mad:
jebem ti kompjutere ko ih izmisli
kejkz
15-05-2009, 12:03 PM
silikone, menjaj nadimak, vidis da taj silikon nista ne valja... ostavi samo sili... ili kon... ;)
Sa kompjuterom nema problema samo kad je ugashen ;)
awacs
15-05-2009, 12:21 PM
Budimo realni: pad kvaliteta izrade skoro svega na svetu u proteklih 5 godina je pao za 50 %, a pitanje je dokle to moze da ide nadole...
O, pa mo?e, mo?e jo? ihahaj... Vidi ovako: riknula ti ma?ina ili ne, ionako će? već posle (uvrh glave) 15-18 meseci početi da misli? o novoj, ili makar o nadogradnji postojeće, po?to tehnologija presti?e samu sebe (HD, pa zbog HD-a Blue Ray, pa ko zna ?ta dalje). Ovo govorim imajući u vidu najveći broj korisnika računara (u svetu, pa i ?ire :wink:).
Ako tako pogleda? na stvari - za?to bi neko pravio uktramegadeluks DVD rezač sa do?ivotnom garancijom kad će? ga i ovako i onako uskoro baciti? Ista stvar sa napajanjima, matičnim pločama, čime god... ?ta god da ti rikne, neće? kupiti to isto nego ne?to savremenije, a sticajem okolnosti firma čiji ti je deo upravo riknuo nudi novu tehnologiju po suuuuper povoljnoj ceni :wink:
LACKY
15-05-2009, 05:31 PM
Ja racunar nisam ugasio jedno 6 meseci. Ako se zapali zalicu ga kantom vode. A ako nisam tu kada se zapali, neka zalivaju komsije!
InsaneEyes
15-05-2009, 05:47 PM
ja ga ne gasim po par meseci, i napajanje mi pre neki dan sprzilo SVE, morao sam da zamenim sve, jel ovo neki bad moon pa svi u havariji il mi se cini???? :(:shock:
silicon science
15-05-2009, 09:15 PM
Ja racunar nisam ugasio jedno 6 meseci. Ako se zapali zalicu ga kantom vode. A ako nisam tu kada se zapali, neka zalivaju komsije!
:rotfl::rotfl::rotfl: Ja ga gasim samo iz razloga sto u toj sobi i spavam a glasan je do bola...:mad::mad:
silicon science
15-05-2009, 09:16 PM
O, pa može, može još ihahaj... Vidi ovako: riknula ti mašina ili ne, ionako ćeš već posle (uvrh glave) 15-18 meseci početi da misliš o novoj, ili makar o nadogradnji postojeće, pošto tehnologija prestiže samu sebe (HD, pa zbog HD-a Blue Ray, pa ko zna šta dalje). Ovo govorim imajući u vidu najveći broj korisnika računara (u svetu, pa i šire :wink:).
Ako tako pogledaš na stvari - zašto bi neko pravio uktramegadeluks DVD rezač sa doživotnom garancijom kad ćeš ga i ovako i onako uskoro baciti? Ista stvar sa napajanjima, matičnim pločama, čime god... Šta god da ti rikne, nećeš kupiti to isto nego nešto savremenije, a sticajem okolnosti firma čiji ti je deo upravo riknuo nudi novu tehnologiju po suuuuper povoljnoj ceni :wink:
Sve to stoji.... ma sve sto trazim je samo da me ne zeza to sto sam platio.. kad rikne nek rikne.. mrzim umiranje :wink::wink:
Sandzama
17-05-2009, 09:43 AM
Desavale su se slicne stvari i sa "factory built" masinama, pun je internet raznih class action tuzbi itd. Evo npr. famozni Apple: http://gadgetblips.dailyradar.com/story/apple_hit_with_class_action_suit_over_fire_prone/
Da ne pocinjemo o samozapaljivim automobilima itd...
Sve to ide uz risk management http://en.wikipedia.org/wiki/Risk_management
alfom
17-05-2009, 10:30 AM
To se nekada u školi, na času likovnog, zvalo : "mrtva priroda".
Pošto je fotka, onda ćemo to od sada na času 'umjetničke fotografije' zvati opet : "mrtva priroda". :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.