Log in

View Full Version : Kontroler

Inovative_kg
01-05-2009, 05:49 PM
Je l' moze neko da mi pomogne oko konfigurisanja mastera ( M-audio Radium 61 ), ne umem da mu dodelim funkcije u Nuendu i Cubase-u pa to ti je. Izgiboh :(... Hvala :)

milanCHE
01-05-2009, 06:43 PM
ne znam koliko ovo moze da ti pomogne.ja sam pre par meseci uzeo keystation pro 88 i uz njega dobio samo onaj osnovni user guide.da bih ista skapirao-sta i kako kontrolisati preko komandi na samom kontroleru,morao sam da skinem sa njihovog sajta advanced user guide.e,sad koliko sam video,za taj tvoj radium su dali samo osnovni user guide,ali evo ti link (http://www.m-audio.com/images/global/manuals/KeyPro88_AdvancedGuide-EN.pdf) pa pogledaj (skini) ovaj moj advanced,verovatno imas dosta istih funkcija.tj.,mislim da je princip slican.ili probaj negde da proguglas.a iskren da ti budem,ja taj keystation pro88 jos uvek samo koristim kad programiram klavir,zbog tezine dirki,nisam jos stigao da se bakcem sa tim malo naprednijim funkcijama,a ima ih 60-tak...
poz

Inovative_kg
01-05-2009, 07:12 PM
Ma meni je samo zbog mixera bitno da ga konfigurise, ni zbog cega drugog. To bi mi bilo jako korisno, mrzi me da klikcem i skrolam vise. Video sam bazicno uputstvo, tu je kao fora nesto objasnjeno, ali to ne funkcionise u praksi uopste :)

Maiv
02-05-2009, 11:19 AM
Ne koristim cubendo ali koliko se sjecam postojala je mogucnost napravit preset za novi projekt?!? Jedno sprogramiras i onda uvijek koristis taj preset.

kixns
02-05-2009, 01:04 PM
ja sam pre par meseci uzeo keystation pro 88....

poshto planiram da kupim isti, kako te sluzi?? :wink:

Maiv
02-05-2009, 05:50 PM
Imam ga i ja, radi sve ok. Dosta se ljudi buni oko tipaka,meni su ok, mozda zato jer nisam bas pijanist pa ne osjetim to toliko. Ako kupis skini obavezno advanced tutorial s m-audio sajta.

kixns
02-05-2009, 08:56 PM
hvala :da:

Perfect-Harmony
02-05-2009, 11:16 PM
Ma meni je samo zbog mixera bitno da ga konfigurise, ni zbog cega drugog. To bi mi bilo jako korisno, mrzi me da klikcem i skrolam vise. Video sam bazicno uputstvo, tu je kao fora nesto objasnjeno, ali to ne funkcionise u praksi uopste :)

Skini sa m-audio site-a Enigmu , uzmi presete sa UC 33 za cubase dodeli 1-8 1-16 mix map keyboard-u i radice ti sve ok tj imaces 2 x 8 reglera na keyboardu .... ako ti ne bude jasno poslji PM pa cu ti dati ja presete za to ;)

Inovative_kg
04-05-2009, 11:22 AM
Skini sa m-audio site-a Enigmu , uzmi presete sa UC 33 za cubase dodeli 1-8 1-16 mix map keyboard-u i radice ti sve ok tj imaces 2 x 8 reglera na keyboardu .... ako ti ne bude jasno poslji PM pa cu ti dati ja presete za to ;)

Hvala puno :)... Baci mi na PM mail ili messenger, sta god imas, za svaki slucaj :)