PDA

View Full Version : Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out...

Denyken
29-04-2009, 09:32 AM
pa eto postovano drustvo proslo je mjesec dana naseg druzenja ( a stara Rumska izreka kaze svakog gosta mjesec dana dosta) u kojem sam doista uzivao..ne znam kako vi :smile: " a vi kako te " :smile:)
nadam se da ste imali sta korisnoga naci u ovim mojim litanijama i ovo ne znaci moj totalni fade out sa foruma..samo sa ovog mog dijela koji je moram priznati i obveza..i usput ispricavam se ako su kakva pitanja ostala neodgovorena...naime iduci mjesec mi je prepun obaveza prvenstveno jer 02.06.2009 (Utorak ). imam veliku promociju u klubu Aquarius na zagrebackom jezeru Jarun !
Bit ce to promocija moje etikete Denyken Music i proslava 20 godina mog umjetnickog rada( kako ovo zvuci :smile:) ) ne trebam niti naglasavati DA STE SVI POZVANI..upad je besplatan tako da nije problem..svirat ce Tranzistori i Zbunjeni i predstavit cu svoj band Markiz ,a i Ibis..projekte koji izlaze na jesen..
jos jednom sve vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem na ugodnom druzenju i zelim vam masu uspjesnih projekata!

Vas
Denyken

enter fade out....:)

Arthur
29-04-2009, 10:44 AM
nisi čuo? Fadeoutovi nisu više u modi :D sad je sve repetitivno :da:
živ nam bio i hvala ti puno na svemu (a ima toga!)

diviner
29-04-2009, 11:36 AM
Eto, bilo je odlicno dok je trajalo :) ...

Al kao sto Marko rece, fadeout nije "u trendu" danas , tako da, ovo valjda ne moram explicitno da navodim, kada god imas vremena a ti nas posjeti i podjeli sa nama koju pametnu ;) ...

Sve najbolje...

Mihajlo

zlobisha
29-04-2009, 12:08 PM
Ja sam toliko sa u?ivanjem čitao tvoje postove. Neke stvari su mi poprilično jasnije...
Drago mi je ?to bar nije totalan out, kako ka?e?. Pozdrav, ?iv bio! :)

DaBear
29-04-2009, 07:01 PM
It was a pleasure!
Hvala za vreme, i u pravu si..jeste obaveza malo...

pozdrav:)

Danny Lou
29-04-2009, 08:45 PM
Svaka cast i nemoj sad da nestanes sa foruma :grin: puno srece sa label-om i sve najbolje!

nesho
29-04-2009, 10:02 PM
maximum respect Denisu !!!
zaista ne znam da je ikad neko ovako iskreno pisao i odgovarao na postove, a mi ih sa jos vecim merakom citali...rijetkost je fakat danas vidjeti da neko nesebicno i u potpunosti dijeli znanje i iskustvo sa mladjim kolegama...

da nisam u sarajevu platio bih termin u tvom studiu, ne da snimam i sviram, nego da sjedim, gledam i ucim :grin:

hvala Denisu...

nenad
29-04-2009, 10:57 PM
Mnogo korisnih saveta je bilo ( i ostalo ) :wink:, za procitati za vreme tvog "gostovanja" na forumu.

Ziveli !!!

Shot
30-04-2009, 02:56 AM
Hvala ti na svemu!
:trchi:

Mozda se vidimo u aquariusu u utorak. Ne znam jos hocu li sigurno doci jer mozda otputujem to jutro, ali ako budem u zg onda cu navratiti!

:ole:

dadson
30-04-2009, 07:52 AM
Hvala, hvala, hvala.....
:wave:

FrankoPanko
30-04-2009, 08:50 AM
Pozdrav Denise i hvala na tvojim opsirnim odgovorima. Nadam se da cemo se jednom sresti! :)

disco violence
30-04-2009, 01:02 PM
Kapa dole majstore, iznenadi nas opet nekim postom kao sto je bio onaj o kompresoru.

idekius
01-05-2009, 03:48 PM
Veliko hvala! Stvarno si odličan "gost-producent"...

InsaneEyes
01-05-2009, 04:53 PM
jos jednom hvala iskusnom majstoru i jos iskusnijem coveku, neke savete sam poceo da uvodim u redovnu rutinu, i razlike u rezultatu su vise nego cujne

Maiv
02-05-2009, 11:11 AM
Puno hvala na gostovanju i nesebicnom dijeljenju znanja!

Mogli
02-05-2009, 02:14 PM
Jos jednom hvala na tvojoj nesebicnosti!:)