View Full Version : hitno potrebna pomoc Pa50
Inovative_kg
11-02-2009, 04:25 PM
Kako iz style da ukljucim bubanj da mi ide solo (bez paterna sa ostalim instrumentima) a iz programa da pozovem klavir ili bilo koji drugi instrument ?
alfom
11-02-2009, 04:34 PM
U mikseti accomp stišaj na nulu, ako nećeš da praviš novi stil u UserStyle. Imaš na Artistovom sajtu u Banja Luci besplatno prevedeno uputstvo za Pa-50/60/80. Nemam link ; davno sam to dobio(skinuo) i zagubio :(. A uz njega imaš i ono uputstvo na engleskom, sa savim razumljivim sličicama, pa je sve jasno.
kravadinka
11-02-2009, 05:28 PM
E kako si ga razumeo molim te objasni mi?! Pa deset puta citam sta covek pise i ne kontam koje mu je pitanje... :banghead:
Inovative_kg
11-02-2009, 05:30 PM
Hocu da ukljucim style, da iz njega ostane samo bubanj a da u isto vreme mogu da izaberem bilo koji instrument iz programa :)
Tribal_kg
11-02-2009, 06:12 PM
Probaj da editujes style i da ostavis samo ritam, mada, mora da postoji i laksa varijanta. :)
Offtopic: Znaci, ipak ces svirati Pa50?:)
kravadinka
11-02-2009, 06:12 PM
I dalje te ne razumem... Hoces da ukljucis style i da ti svira samo bubanj, a da onda imas full keyboard da sviras klavir preko toga?!
Tribal_kg
11-02-2009, 06:26 PM
Njemu treba da mutira sve isntrumente iz pratnje osim bubnja. Mislim da ne mozes u isto vreme da vuces style i da sviras preko cele klavijature.
alfom
11-02-2009, 06:43 PM
E kako si ga razumeo molim te objasni mi?! Pa deset puta citam sta covek pise i ne kontam koje mu je pitanje... :banghead:
He, he, he, ...
Procitao sam 15 puta dok nisam skuzio sta hoce :rotfl: A ti si procitao samo 10 puta:D:rotfl:
kravadinka
11-02-2009, 06:45 PM
Moze naravno...
Stisnes start i ritam ce da krene. Ukoliko ti je sa desne strane ukljucen Chord Scanning pocece da svira poslednji akord koji je bio odsviran pre nego je zaustavljen stil. Da bi svirao samo bubanj moraces da pritisnes Full Uper i da iskljucis jedno od dva dugmeta, ili oba, koji sluze da se akord pamti i kad dignes ruke sa dirki.
Dakle, ukljucis Full Upper, isljlucis Lower i Upper i dobices to sto hoces...
alfom
11-02-2009, 06:48 PM
Njemu treba da mutira sve isntrumente iz pratnje osim bubnja. Mislim da ne mozes u isto vreme da vuces style i da sviras preko cele klavijature.
Moze napraviti style bez accompa i upotrijebiti postojeci za templetu. Ali, kako kaze Tribal za ostalo.
Inovative_kg
11-02-2009, 07:27 PM
I dalje te ne razumem... Hoces da ukljucis style i da ti svira samo bubanj, a da onda imas full keyboard da sviras klavir preko toga?!
Bas to :)
Inovative_kg
11-02-2009, 07:31 PM
@ kravadinka..
Hvala, upalilo je, sad se cuje samo bubanj, ali mi je i dalje ostala gitara iz style koju mogu da sviram, nece nikako da mi prebaci na klavir :(
@ tribal
Da, ipak Pa50 :(
alfom
11-02-2009, 07:34 PM
@ kravadinka..
Hvala, upalilo je, sad se cuje samo bubanj, ali mi je i dalje ostala gitara iz style koju mogu da sviram, nece nikako da mi prebaci na klavir :(
@ tribal
Da, ipak Pa50 :(
Ma mo?e to sve Inovative, samo me mrzi da namje?tam klavijaturu ; u torbi je od oktobra. Ajd ako uhvatim vremena večeras javim :).
kravadinka
11-02-2009, 07:53 PM
Polako... Na display-u mora s da selektujes Up1 pa onda odes na Program i onda pronadjes klavir, ili sta vec...
Ti verovatno menjas boju, ali na nekom drugom mestu...
Inovative_kg
06-03-2009, 12:51 AM
Jeste proslo dosta vremena, ali evo, da napomenem da je ovaj postupak tacan. Da ostane, ako nekome zatreba.. Dakle, izaberete style i na klavijaturi ukljucite full upper.. Ako vam treba accomp pratnja, ostavite pratnju na lower, ako ne onda iskljucite oba dugmeta iz chord scaning sekcije :).. Savrseno radi.. Hvala 'dinka :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.