View Full Version : Aura+ - Spomen park besplatan Download
aura+
02-02-2009, 03:03 PM
Ovde mozete u potpunosti da skinete novi album grupe Aura+ koji se zove Spomen park.............................................. ...................................
Album je u visokom Mp3 formatu.
Uzivajte...................
korenjak
02-02-2009, 07:58 PM
Nesto ne radi download sa ovog linka dodhe do trecine i zablokira
:(
aura+
02-02-2009, 11:03 PM
Nesto ne radi download sa ovog linka dodhe do trecine i zablokira
:(
Pa neznam niko se do sad nije zalio..................................
Probaj otici na nas sajt pa tamo pokrenuti download..........
korenjak
02-02-2009, 11:52 PM
evo ga ide ali kilavo sasvim.....iako imam 2 mbps net....al nekako je dogurao do 95%, javim kad poslusam
pozz
Tribal_kg
03-02-2009, 12:20 AM
Pisali smo na onoj temi u pricaonici o problemima sa RapidShare-om.. Izgleda da ima neko ogranicenje u brzini skidanja.. Posle 00h obicno radi normalno.
aura+
03-02-2009, 03:44 PM
evo ga ide ali kilavo sasvim.....iako imam 2 mbps net....al nekako je dogurao do 95%, javim kad poslusam
pozz
Ja sam probao.....i radi..........
Svaki komentar je dobrobosao...............
Pozdrav........................................... ..
korenjak
03-02-2009, 10:08 PM
preslusao sam
nemojte zameriti bicu vrlo iskren
precisto mi je sve, sto ne pashe bas uz ovu vrstu muzike, za elektroniku pashe, ali ova vasa muzika treba da imam malo live prizvuk....bas je previse precisceno......sto se tice produkcije da mi zvuci pomalo sterilno.......
u rechi necu da ulazim svak pise o onome sto nosi na dusi...mada su mi tekstovi prilicno bliski u pojedinim segmentima
...
gitare su dosta zamucene ...shvatam sta ste hteli ali teba malo da izadje i taj drive....
dakle za moj ukus trebalo je malo prljavije da se smixa ovako deluje dosta bojazljivo i precisceno....
pevanje sasvim cisto....i ravno.......za pohvalu......ali opet meni pomalo uplaseno....
kontam da ste tezili da postignete izvestan molski mir u atmosferi......kako bi se i rechi ispratile......samo malo tu nedostaje neke energije da ne kazem sile zivota.....
to je moj prvi utisak
inace melodije mi se svidjaju...aranzmani su lepi ....za klavijature posebno...
mozda biste trebali da se malo odvojite od klasicne rok postave (gitarske)...
cenim da bi ova muzika imala jaci izraz kad bi se ukomponovala sa malo elektronike bar sto se tice ritma .....
uz pohvale....za emociju.............uchini mi se da pevac moze i vise da da....
sam koncept i opis doba u kome se nalazimo...gde se covek pita da li da poveruje u duhovno zlo ili ne.......i gde se vodi borba za nase duse..........sto vecina oseca ali nemoze to da imenuje na tacan i prezentan nacin.........to je po meni hrabro........i samo je svedok vasih odluka o svedocenju ugla iz kog sve ovo oko nas posmatrate...
mnogi ce reci negativnu kritiku ali uglavnom zato sto ni sami nisu sigurni gde su i sta se oko njih zbiva......
u ovom vasem projektu iskrenost je za mene hrabrost.....
eto poslusacu jos malo ovo je na prvo slusanje
p.s. ako ste iz bosne onda mi je apsolutno jasno da je to jedino mesto gde se danas moze roditi podkultura ovakvog koncepta
pozdrav :)
bata koren
aura+
03-02-2009, 11:25 PM
Zahvaljujem se na iskrenom odgovoru...........i cijenim svaku napisanu rijec.
Sto se tice energije.....mi i nemamo energiju tj. zivotnu silu kako kazes......a zbog cega nemam pojma.........
Beskompromisno sviramo to sto sviramo u raznim postavama vec 10 godina.....i to tako zvuci kako treba.......e sad zanrovski jeste nedefinisano, ne iz namjere nego iz osjecanja.........................drugim rijecima sviramo to sto osjecamo a ne to sto zelimo...............i ko zna na sta ce to sutra da lici...
I da izvorno jesmo iz Bosne......ako mozes da izvuces neki zakljucak iz toga....
Drago mi je da si nasao vremena i strpljenja da preslusas, pa ko zna mozda ti se posle nekog treceg slusanja ( ako ga uopste i bude ) i uvucemo pod kozu.:grin:
korenjak
04-02-2009, 12:07 AM
pa to sam nekako i hteo da kazem...da svirate to sto osecate....
preslusacu jos par puta ...jer nisam ovako na prvu uspeo da cujem bas ni reci sasvim....
moja je kritika malo vise za mix....ponegde je preravno....
javim naredni utisak pozz
pilica
07-02-2009, 02:00 PM
Album vam je odlican,vidim da sada u postavi imate i violinu i jako me interesuje kako to uzivo zvuci pa javite kada i gde svirate.Teksovi su fantasticni,po mom skromnom misljenju lepa ljubavna poezija.U svakom slucaju nesto novo i verovatno ce vam trebati dosta vremena da se plastrate na scenu,zelim vam puno uspeha.
Jos nesto,ljudi kojim sam ja pustala vasu muziku imaju najrazlicitije komentare ali je zasigurno da nikoga ne ostavlja ravnodusnim,i svako ima komentar tipa nesto mi fali ili smeta,odnosno svako moze da izdvoji neku pesmu.
Pozdrav
hormon
07-03-2009, 01:37 AM
Preslusao sam ovaj album i generalno nije los.. ali evo par komentara:
Sam zanr je dosta neodredjen a pesme dosta sarolike.. mada na prvo slusanje pre svega zbog toga kako su odpevane deluju vrlo slicno... Stvarno ne znam gde bih svrstao ovakvu muziku, ali je skroz neobicna i zanimljiva. Zanimljivom je cine i malo neuobicajeni delovi koji ostavljaju neki poseban dojam o celoj pesmi, mada imam utisak da su u par pesama takvi delovi i visak. Cini mi se da je snimak malo mrsav.. nekim instrumentima kao da fali malo zivosti.Textovi mi se svidjaju!
Mozda sam bio malo previse kritican, ali vasa muzika je stvarno vrlo interesanto, ocigledno se ne drzite nekih sablona i odredjenog zanra tako da niste ograniceni... u svakom slucaju album je i vise nego vredan slusanja i mislim da vasa muzika poseduje neki kvalitet!
dawid
07-03-2009, 03:40 PM
:rotfl:
korenjak
07-03-2009, 04:03 PM
prvi post pa oma odje
:rolleyes:
alfom
07-03-2009, 04:19 PM
:rotfl:
Dawide, čemu se smije????
Ja nemam pojma u čem je vic?!?
Tri puta sam pročitao hormonov post i ni?ta mi nije jasno ; mislim, čemu se smije?.
sinisake
07-03-2009, 04:42 PM
Muzikantska sujeta je cudo... :rotfl::banghead:
korenjak
07-03-2009, 04:45 PM
procitaj BAN sekciju pa ce ti biti jasno!!
poz
alfom
07-03-2009, 04:51 PM
:rotfl:jesam vas :rotfl:.
E sad će se uključiti Maiv i Lacky : vikend rasprodaja smijeha :D.
dawid
07-03-2009, 05:11 PM
Dawide, čemu se smiješ???
Ja nemam pojma u čem je vic?!?
Tri puta sam pročitao hormonov post i ništa mi nije jasno ; mislim, čemu se smiješ.
Vidis li ti koliko jedan besplatan download privuce novih clanova? :D
InsaneEyes
16-03-2009, 11:54 AM
sta bi sa ovim ljudima?
prosao je ban :)
aura+
16-03-2009, 11:35 PM
Sad ja treba da perem, pored vesa i tudja ubjedjenja.............
Sirim "svetu" rijec rumskog medju najblizim prijateljima, a oni bas nasli da prvi post napisu na ovoj temi..............odakle im pravo!!!!:rotfl:
Kakav jadan bend je ova Aura+, kad pored ovako pronicljivih ljudi tezi nezasluzenom trajanju............:D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.