PDA

View Full Version : rumski forum

diviner
07-01-2009, 02:47 AM
Poslije visednevne havarije servera na kojem su pored naseg hostovani mnogobrojni sajtevi, i koja se ironicno desila bas 31. decembra, rumski forum je sada ponovo u funkciji...

Posto su poslednji bekapi samog servera datirali jos iz perioda oktobra, sva sreca pa smo nas licni bekap uradili 19. decembra otkada kao sto mozete i da vidite datira vecina postova na forumu. Nazalost, niko se nije nadao ovakvoj havariji, barem ne u ovo vrijeme (inace radimo bekap barem jednom-dva puta nedeljno), te nismo napravili bekap novijeg datuma...

S tim u vezi se izvinjavamo svim clanovima foruma koji su izgubili svoje dragocjene informacije, te ih molimo da iste ponovo napisu...

Sto se tice samog rada foruma, kako smo morali rucno vracati sve podatke iz poprilicno velike baze (nijedna automatizovana skripta nije htjela da radi sa ovolikom gomilom podataka) i kako smo to zavrsili tek veceras (radili smo cijeli dan i evo, cijelu noc, i to na nas najveci praznik) , zamolili bismo vas sviju da ukoliko primjetite bilo kakve nepravilnosti, odmah o tome obavjestite administraciju (moze u prijedlozi sekciji).

I na kraju, kako to nalaze sama prilika, pozelili bismo vam uspjesnu novu godinu, i sretno proveden bozicni dan uz naravno obavezno cituckanje i kuckanje na rumski forumu :) !

zlobisha
07-01-2009, 07:11 AM
Svaka vam čast... :)
Hristos se rodi! Mir Bo?ji...

Danny Lou
07-01-2009, 12:53 PM
svaka cast, zaista! :grin: sretni praznici! :grin::grin::grin:

koki
07-01-2009, 04:40 PM
moram priznati da mi je bas nedostajao forum!pozdrav svima!

allegrosteva
07-01-2009, 07:38 PM
mene vec pocela da hvata panika.
Hristos se rodi (a i meni sin pre tacno dve god)

kixns
08-01-2009, 02:14 AM
nemojte to vishe raditi!!!
osedeo sam bez foruma
:)

srecni praznici.

LACKY
08-01-2009, 03:08 AM
Ajde neka prizna, ko se usrao, da ga nisu banovali!

disco violence
08-01-2009, 10:29 AM
Dobra fora :''Da vas nisam necim uvredio?????''
Pozdrav.

awacs
08-01-2009, 11:05 AM
Gospodo, svaka čast na reanimaciji! Sve najbolje svima, ne samo u ovoj nego i u svim narednim godinama.

DaBear
08-01-2009, 12:08 PM
[da li ste primetili, da svi kojima je mnogo nedostajao forum, nisu mnogo "postovali", nego su to "oni koji posmatraju iz prikrajka", po ceo dan su na forumu, vise, a nesmeju da priznaju!!!

e super da je proradilo sve (opet) i ja virnuo par puta - a ono nema nista!:shock:

wxyz
08-01-2009, 12:59 PM

ja, ali mi je bilo čudno malo :ups:

dexyco
08-01-2009, 06:20 PM
Narode, svaka cast na trudu... :) Svima srecni praznici! :pijanci:

LACKY
09-01-2009, 01:46 AM
ja, ali mi je bilo čudno malo :ups: To je posteno.

Mogli
11-01-2009, 12:07 PM
U internet kafeu u Budvi, sedim i razmisljam - ,,..Mozda su se Diviner i tata Rumski posvadjali i potukli???Vec sam mislio da obidjem Branislava u bolnici i da mu odnesem banane..........Mozda je Deky iz Nish napravio svoj novi forum i svi tamo prebegli!??? .....Mozda su ovi iz Artista poslali neke reketase i prebili sve moderatore!???.....Mozda je najzad provaljeno da je Lacky u stvari - Ratko Mladic!!???..........Kukala nam majka svima sto smo ga prikrivali!!......Uopste nisam isao na opciju da sam banovan!...Ko bi mene banovao kad mene Lesha i Oggy obozavaju, a ostali me stalno cimaju za neke savete!! Idi, begaj!:grin:

ChoME
11-01-2009, 12:51 PM
U internet kafeu u Budvi, sedim i razmisljam - ,,..Mozda su se Diviner i tata Rumski posvadjali i potukli???Vec sam mislio da obidjem Branislava u bolnici i da mu odnesem banane..........Mozda je Deky iz Nish napravio svoj novi forum i svi tamo prebegli!??? .....Mozda su ovi iz Artista poslali neke reketase i prebili sve moderatore!???.....Mozda je najzad provaljeno da je Lacky u stvari - Ratko Mladic!!???..........Kukala nam majka svima sto smo ga prikrivali!!......Uopste nisam isao na opciju da sam banovan!...Ko bi mene banovao kad mene Lesha i Oggy obozavaju, a ostali me stalno cimaju za neke savete!! Idi, begaj!:grin:

ako bi ti bilo lakshe znaj da bih te ja banovao...:D

kejkz
11-01-2009, 04:48 PM
Mozda su ovi iz Artista poslali neke reketase i prebili sve moderatore!???

Hehe, dobra fora.

lesha
11-01-2009, 09:22 PM
ja imam imunitet u tom slucaju :D

diviner
13-01-2009, 03:27 PM
Hehe, dobri ste svi, posebno Moglijeva opaska :) ...

Hvala na podrsci...