View Full Version : Glasanje za pesmu na "Hellomusic"
Jedan veliki pozdrav za sve drugare sa foruma i ujedno velika molba za va?u pomoć! Naime , firma "FRUVITA HELLO" je raspisala konkurs za najbolju pesmu i glasanje se vr?i putem interneta i traje do 31.decembra. Moze se glasati samo jednom dnevno. Pre glasanja mo?ete preslu?ati pesmu i videti o čemu se radi i ako vam se naravno pesma dopada, mo?ete glasati za nju!
Pesma je u izvođenju Dragana Panjka- ex pevača grupe "Generacija 5" i zove se - "Pali anđeli" i pod rednim brojem je - 143 .
Unapred hvala svima koji glasaju za mene i veeeeliki pozdrav !
Edit - Zaboravio sam da postavim link !
www.hellomusic.rs (http://www.rumski.com/forum/www.hellomusic.rs)
LACKY
11-12-2008, 01:07 AM
Dzaba krecis, link neradi.
Ne znam sta se desava , kada se ukuca direktno taj sajt radi !:banghead:
HeatMan
11-12-2008, 02:37 AM
fazon je u tome shto sam se i ja npr prijavio na to takmichenje al mi na pamet nije palo da molim ljude da glasaju za mene..
HeatMan ! - ne vidim u cemu je problem! U mom postu sam naveo da kolege prvo mogu da preslusaju pesmu i ako im se svidi da mogu da glasaju za mene!
Kazi nam koja je tvoja pesma i pod kojim rednim brojem evo ja cu licno glasati za tebe , a verovatno i ostali ako to pesma zasluzuje.Podeli tu informaciju sa nama, jer upravo je to ono sto sam ja hteo da uradim....p.s. -nema ljutnje!:grin:
DrumstickBass
11-12-2008, 01:18 PM
147. Adriana - Oprosti mi je moj favorit. Preslusajte obavezno!!!
gorjan
11-12-2008, 01:43 PM
tamo je i moja pesma i svaki dan proveravam da li sam na prvom mestu, al nista...ili bar u prvih 10, opet nista:cry:
jos jedna propustena sansa...
sjebali su me Vuksa, U-TA-TA i Ljute papricice:)
Mitjovan
11-12-2008, 11:00 PM
Ako vi mislite da ce se pesma odabrati na osnovu glasanja, prevarili ste se... Ne verujemd da ce u ovom slucaju pobediti onaj ko ima najvise drugara...
Mada, opet...:wink:
Mitjovan
11-12-2008, 11:01 PM
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D
OBAVEZNO!!! :shock:
HeatMan
11-12-2008, 11:12 PM
Ako vi mislite da ce se pesma odabrati na osnovu glasanja, prevarili ste se... Ne verujemd da ce u ovom slucaju pobediti onaj ko ima najvise drugara...
Mada, opet...:wink:
a i ako pobedish..
voleo bih da se oglasi osoba koja je upoznala cukica i ispuhila na njegovom takmichenju
LACKY
12-12-2008, 03:57 AM
A sta se desi onom ko pobedi?
HeatMan
12-12-2008, 04:45 AM
kapiram da dobije felus duboko zabijen izmedju gluteusa..
shatro, dobije "snimanje profi spota".
poz
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D
OBAVEZNO!!! :shock:
mislim da cu uskoro da prestanem da se bavim muzikom...
MUzzY
14-12-2008, 01:47 AM
Mc Stojan nas je sve zajebao...
Adriana... au... cak nije ni u ritmu. Jedino su oni delayevi u ritmu. Strava.
HeatMan
14-12-2008, 02:34 AM
Mc Stojan nas je sve zajebao...
Adriana... au... cak nije ni u ritmu. Jedino su oni delayevi u ritmu. Strava.
ma skoro sve su pesme uzasne.. a npr, mene i par ortaka nisu uopshte ni stavili u takmichenje.. ne kapiram.. :?
MUzzY
14-12-2008, 03:41 AM
Kako nisu?
Prijave su do kraja decembra (ako sam dobro skontao)?
Meni se svidja DIS time. Najzreliji aranzman definitivno.
HeatMan
14-12-2008, 04:55 AM
pa nisu... 15og novebra smo im slali pesme.. nema ni jedne...
poz
btw, rekli su da su ih primili (preko maila) i da je sve ok
Gianfranco
14-12-2008, 09:51 AM
pa nisu... 15og novebra smo im slali pesme.. nema ni jedne...
poz
btw, rekli su da su ih primili (preko maila) i da je sve ok
da nisu mozda bile na engleskom? :D
DaBear
14-12-2008, 10:27 AM
Jedan veliki pozdrav za sve drugare sa foruma i ujedno velika molba za va?u pomoć! Naime , firma "FRUVITA HELLO" je raspisala konkurs za najbolju pesmu i glasanje se vr?i putem interneta i traje do 31.decembra. Moze se glasati samo jednom dnevno. Pre glasanja mo?ete preslu?ati pesmu i videti o čemu se radi i ako vam se naravno pesma dopada, mo?ete glasati za nju!
Pesma je u izvođenju Dragana Panjka- ex pevača grupe "Generacija 5" i zove se - "Pali anđeli" i pod rednim brojem je - 143 .
Unapred hvala svima koji glasaju za mene i veeeeliki pozdrav !
Pa popeli ste se jedno mesto na 142....ide..polako!
Eeva_r&b
14-12-2008, 12:22 PM
nisu,dont vori...
poslusala sam par pesama btw....aj em skerd.
adriana je najjaca hahahah
MUzzY
14-12-2008, 12:44 PM
Pa popeli ste se jedno mesto na 142....ide..polako!
To je samo koji su po redu uploadovali pesmu. Jedina lista koja se menja je top 10
Gianfranco
14-12-2008, 01:36 PM
nisu,dont vori...
poslusala sam par pesama btw....aj em skerd.
adriana je najjaca hahahah
izgleda da nam se svidja adriana ;)
zlobisha
14-12-2008, 01:51 PM
Čekamo kVu-a, pa da kačimo i Plamen... :D
zlobisha
14-12-2008, 02:02 PM
FaTastično... :D
dvuckovic
14-12-2008, 02:12 PM
Nije joj ni ona druga losa, 146
zlobisha
14-12-2008, 02:25 PM
Nije joj ni ona druga losa, 146
A, ta tek... ?ampionska pesma... :)
HeatMan
14-12-2008, 02:27 PM
na srpskom. a inache mi nisu dali da prijavim eeva-u, ni neke moje klubske breakbeat stvari koje sadrze samo kratke fraze na engleskom.. :?
A zar nije to samo za bendove ???
Pozdrav
Eeva_r&b
14-12-2008, 03:32 PM
Jok...ima ih raznih...cak i gomile repera...
A zar nije to samo za bendove ???
Pozdrav
Jok...ima ih raznih...cak i gomile repera...
Evo , ja probah nesto da posaljem , ali ne prima .... kad krenes da saljes mp3 pise undefined ... i tako ostane i onda ti ne da opciju " posalji " ...
Je l' ima neka fora ???
Pozdrav
HeatMan
14-12-2008, 04:59 PM
pa nema fora.. sad su skoro menjali izgled.. imash sad kao dial up i high speed vrstu veze da izaberesh.. probaj da izaberesh dial up..
al veruj mi, imam utisak da ako valja, da nece ni da kache..
evo, ja mogu sad da uzmem moju najstariju pesmu i nakachim, i siguran sam da ce sutra vec uchestvovati na takmichenju..
poz
.... nista .... sve kao zavrsi ... ali kad pritisnem " posalji " ne da mi da posaljem ... verovatno neki trivijalni problem
Pozdrav
HeatMan
14-12-2008, 11:25 PM
poshalji meni sve podatke i pesmu, ja cu ti okachim
quake
15-12-2008, 01:14 AM
al veruj mi, imam utisak da ako valja, da nece ni da kache..
evo, ja mogu sad da uzmem moju najstariju pesmu i nakachim, i siguran sam da ce sutra vec uchestvovati na takmichenju..
poz
Da...a ove nove snimke cuvaj za gremi.
HeatMan
15-12-2008, 01:36 AM
^problem?
obrati mi se na pp.
quake
15-12-2008, 01:43 AM
Imas p.p.
HeatMan
15-12-2008, 01:54 AM
a ti si otishao na ignore
Eeva_r&b
15-12-2008, 01:56 AM
sta vam je jbt...
quake
15-12-2008, 01:59 AM
Nikakav ignore.Na p.m. sam.
HeatMan
15-12-2008, 02:13 PM
evo su radovi.. sad su ih nakachili.. maxov je br 244, a moji su od 245 do 251.. (ukljuchujuci 245 i 251)..
ja sam okachio pun q pesama chisto da vidim hoce li ih okachiti, a oni okachili sve.. :?
jebem li ga..
btw, preslushajte pesme bar..
poz
Gianfranco
15-12-2008, 03:11 PM
evo su radovi.. sad su ih nakachili.. maxov je br 244, a moji su od 245 do 251.. (ukljuchujuci 245 i 251)..
ja sam okachio pun q pesama chisto da vidim hoce li ih okachiti, a oni okachili sve.. :?
jebem li ga..
poz
Svidja mi se ovaj The Speakerz Rise
,mada bas se i ne voli sa uslovima konkursa. :)
Preslusao sam do sada oko 20 pesama i koliko vidim vecina je ignorisala da zele "veselu i pozitivnu" pesmu...
HeatMan
15-12-2008, 03:21 PM
pa vecina je ignorisala i kvalitet.. :)
hvala na slushanju.. preslushaj ostale.. neke su sranje, neke su ok.. :)
poz
ubacili se i mi... zaj'bancija... bice i starih lakrdijasa
zeeeeeeeeeeeezanje
MUzzY
16-12-2008, 04:31 PM
Izgleda da su svi naucili kako da resetuju ruter... Al' bilo je samo pitanje vremena.
ne mogu vise ni da preslusam pesme koliko je zaguseno. A sad smo pali na 10. :(((
ko da je bitno... ionako samo dve idu sa glasanja :)
HeatMan
16-12-2008, 10:14 PM
ja ne znam shto bi iko resetovao ruter..? ja mogu da glasam kolko god puta hocu.. nishta me ne sprechava.. (osim samog mene)
shto se pesama tiche.. drumnzez me odushevio.. ovo vashe (flert) me previshe podseca na pun q pesama.. pa chak i na cukicev poslednji album..
pozdrav
MUzzY
17-12-2008, 12:51 AM
Prva 2 ulaze sigurno u izbor a od ostalih 10 oni biraju ko ce takodje uci u najuzi izbor.
@heat man: Hvala?... S'obzirom da smatram da je taj album jako dobar.
MUzzY
17-12-2008, 01:09 AM
Sto se rutera tice, ja realno ne znam drugi nacin posto su ogranicili na jedno glasanje dnevno. Sto znaci da dok ti se ne resetuje IP adresa ne mozes da glasas vise od jednom dnevno (sto i radim...)
jebem li ga..
poz
Evo , brate HeatMan preslu?ao sam tvoje pesme i ja ću iskreno glasati za tebe, ali po?to nisam u fazonu - hip-hop-a ka?i nam koja ti je faforit da ne proma?imo pesmu!:wink:
HeatMan
18-12-2008, 10:14 AM
pa nisam ja samo hip hop okachio.. imash i the speakerz-e.. moj band.. elem, glasaj za ono shta ti se svidja.. ne morash za mene, ako ti se ne svidja.. :) elem, ko god da je od prijatelja hteo da glasa rekao sam mu da odabere sam pesmu koja mu se najvishe svidja, jerbo ce se ta i ostalima najvishe svideti..
elem, poslushao sam flert.. nije loshe.. svidja mi se.. :) inache, glasao sam za drum n zez... 115. broj ja mislim.. neki novosadjani kolko se secam, mnogo dobro zezanje..
poz
MUzzY
18-12-2008, 12:55 PM
Preslusao sam tvoj bend. Stvarno interesantno. Uvek volim da cujem klavir i el. gitaru. Jedino sto mi nisu najjasnije teme pa mi je malo konfuzno ali je definitivno interesantno :) Rock fumes mi se vise svidja od The speakerz rise.
HeatMan
18-12-2008, 01:26 PM
imash i na www.myspace.com/thespeakerz josh pesama..
ne znam shta da ti kazem.. ne volimo klasichan "strofa-refren-strofa-refren" fazon.. veci je trip da pustimo da nas muzika povede i odvuche nas na potpuno desetu stranu pri kraju.. :)
i namerno sam te dve stavio, jer sam ih vec kachio na net, i za obe pesme sam dobio super komentare.. sve je pitanje ukusa, a mi nemamo neki zanr kog se drzimo, iskren da budem.. kako legne, tako je leglo..
poz
HeatMan
18-12-2008, 01:28 PM
e, i da.. 143 mi je kul skroz.. :)
poz
MUzzY
18-12-2008, 02:37 PM
Skontao sam to oko "slobode koncepcije" i nije mi to problem vec same melodije koje su odsvirane zvuce previse kao bazicna improvizacija pa su mi konfuzne :) ali to sam samo ja :)
I slika vam je konfuzna :D
Arthur
23-02-2009, 10:51 PM
ehej sad videh moje Broken Stringse na reklamnom spotu za Hello ,baš mi milo ;) A i prijatno sam iznenađen kako im na TV zvuči pesma koju smo radili još za album pre 2 godine :)
dandi
24-02-2009, 02:12 PM
yap dobro zvuce Broken Strings na Tv-u, mada bih ja pre glasao za Alfapop ;)
dawid
24-02-2009, 04:50 PM
yap dobro zvuce Broken Strings na Tv-u, mada bih ja pre glasao za Alfapop ;)
hehe al si skroman bubnjaro otimachu :rotfl:
e vidis ja bih glasao za sweepere :D
dandi
24-02-2009, 05:08 PM
hehe al si skroman bubnjaro otimachu :rotfl:
e vidis ja bih glasao za sweepere :D
heheheh
jbg kad imamo razlicit ukus sto se tice pevacica :p
Arthur
24-02-2009, 07:16 PM
da, defintiivno je ona atraktivnija od bogdana :D
Slusao sam sinoc/preksinoc (ne znam vec kad) neku retrospektivu tih finalista dok sam vecerao.
Sweeper je definitivno najbolji i najkompletniji kao celina neka, na prvo slusanje (nisam slusao nista od tih pesama osim Zbogom Bruce Lee). Broken Strings se secam da nisu lose zvucali, ali potpuno neubedljivo/nezanimljivo na prvo slusanje, Zbogom Bruce Lee su onakvi kakvi su od kada znam za njih i definitivno su medju prva tri benda, a ostalo je vrlo diskutabilno, da ne kazem kriticno. Ima par nekih sa pevacicama koje su ubi Boze (ne secam se imena, ali zapravo mislim da ni jedan bend sa pevacicom nije ni priblizno dobro zvucao...).
Eto to su moji utisci posle prvog nekompletnog slusanja, ali sumnjam da bi se razlikovali i kad bih se studioznije posvetio slusanju.
dandi
25-02-2009, 09:46 AM
Slusao sam sinoc/preksinoc (ne znam vec kad) neku retrospektivu tih finalista dok sam vecerao.
Sweeper je definitivno najbolji i najkompletniji kao celina neka,
Hvala :)
A, to je tvoj bend? :)
Nema na cemu, samo sam izneo licne utiske na prvo slusanje.
dawid
25-02-2009, 01:49 PM
da,da on ti je onaj sos kapu i mikrofon :wink:
da,da on ti je onaj sos kapu i mikrofon :wink:
Nisi mi rekao nikad da li je proradila zvucna? :)
awacs
25-02-2009, 05:04 PM
Pa, ba? sam imao zabavno iskustvo sa hellomusic sajtom:
Odem da čujem finaliste, čujem gomilu gitara, bubnjeva i dve pesme koje se već podu?e vrte na radiju (Nikad nemoj plakati zbog ljubavi i Ivana). Sve mi zvučalo kao da me je neko strpao u vremeplov i roknuo direktno u tzv. "zlatne osamdesete" opremljene savremenom tehnologijom i boljim snimateljima. Onda videh ko su članovi ?irija, pa mi sve postalo jasno...
Drago mi da neka kompanija ?eli da bude identifikovana kroz "gitarski" zvuk, mada je to malo maznut fazon od Coca Cole - ali opet nije lo?e. Nema veze ?to mi osamdesete idu na ?ivce...
Moji favoriti su Neozbiljni pesimisti (Ogledalo) i Svi na pod (Ivana), po?to su najvi?e "svoji", mada mi se nekako javlja da će pobednik biti ili ZBLee ili Sweeper. Najvi?e su strejt, a opet između te dve izgledniji mi je Sweeper. ZBLee je za nijansu previ?e "politički nekorektan":rolleyes:
Kako god bilo, dobro je da makar korporacije poku?avaju da vrate bubnjare, basiste i gitariste u mejnstim.
Arthur
25-02-2009, 06:12 PM
Ivana je "Ćao Nevena"? Inače još jedno od mojih nedela :D :da:
dawid
25-02-2009, 06:45 PM
Nisi mi rekao nikad da li je proradila zvucna? :)
Ma nije. Izlaz radi jako tiho, kao sto si i rekao.
Bar smo probali. Sad imam dve 1010 karte :rotfl:
awacs
25-02-2009, 08:00 PM
Ivana je "Ćao Nevena"? Inače jo? jedno od mojih nedela :D :da:
Ufff... jeste.... Ćao, Nevena stigli smo do imena... :ups::ups::ups: Ja inače jako lo?e pamtim imena, za razliku od brojeva... :banghead: Pretpostavljam da postoji neka medicinska ?ifra za taj problem, al' na stranu to...
E, ?elim ti ?to vi?e takvih nedela :D Kapiram da su ti Broken Strings dra?i zarad gitara (super je to), ama "Nevena" ima ne?to ?to je te?ko naći u dana?nje vreme - prepoznatljivost. Dugo sam se raspitivao čija je pesma (dok nije do?la na HelloMusic listu). Asociralo me na Zoju LV, onda sam saznao da to i jeste ona (+ razni momci i devojke). O-dli-čno :D Sve skupa sa onim direktnim tercnim spojem u refrenu (E-G) :D:D:D
Ko je radio Pesimiste? I to mi jako zanimljivo... Mada bi valjalo da se neko pri editovanju malo vi?e bavio gruvom one violine i trzalica u odnosu na bubanj/bas/gitaru...
Sve ostalo me previ?e vuče na SFRJ pop osamdesetih, tj. na one "osamdesete" koje su referisale na "?ezdesete"... ili pak na "devedesete" koje su referisale na "?ezdesete/osamdesete". Stalno nekako čujem VIA Talas, Bezobrazno Zeleno, Grupu FIT, Kristale (to te j...ne devesete). I super je sve to, ali... recikla?a je.
Ma nije. Izlaz radi jako tiho, kao sto si i rekao.
Bar smo probali. Sad imam dve 1010 karte :rotfl:
Ali ja sam tebe kapirao da tebi treba ona karta gde nisu konvertori, posto ti vec imas onaj box od 1820...?
awacs
25-02-2009, 08:08 PM
Ali ja sam tebe kapirao da tebi treba ona karta gde nisu konvertori, posto ti vec imas onaj box od 1820...?
A ta diskusija ne mo?e na posebnu temu ili na PM? Izinjavam se ako upadam u intimni razgovor.
Pozdrav
Izvinjavam se...Ponele me emocije... :)
Arthur
26-02-2009, 12:04 AM
e ne znam ko je radio pesimiste, ja momke znam odavno, još sa metropolis live-a. Jako zanimljiv bend. Brokeni su mi "producentski prvenac", prvi album gde sam imao potpuno odrešene ruke za rad, i veoma solidnu opremu na raspolaganju;) Zoja je pevala "Ćao Nevena", mi smo se malko više poigrali sa tim njenim vokalima, i definitivno je letnji hit ;) E sad, nažalost, upravo iz tih nekih personalnih razloga taj bend više nije u konkurenciji za glavnu nagradu, snimanje spota.
Bitch
26-02-2009, 01:49 AM
pesimiste je radio moj drug i imenjak somborac, Shaca, tu je on u BG, al mislim da mu studio nema ime :D ....a sto se tice hellomusic... sta reci a ne komentarisati no 146 i 147 :D:D ...a i popups su iz SO.... bez'te, napadamo :D
konanius
04-03-2009, 10:52 AM
Buzge !!! De si stari ?
Evo da se javim , nekad sam malo bio na ovom extra forumu ...
Jel mi tu negde drugar iz vojske Majstorovic? tamo smo malo przili (osm narodnjaka :)))koji mu je nick...
Inace sam bubnjar bande Neozbiljni Pesimisti , dobili smo poziv na World Music Stage na EXIT 2009 pa nas mozete cuti live..
Shaca je radio snimak, snimali smo bas i bubanj u isto vreme kod mene u prostoriji, gde i vezbamo...Pesma Ogledalo koja je u konkurenciji je snimljena kao (ajd da probamo pa kako ispadne) , ideja...Nije bila ni zavrsena , bukvalno smo je odsvirali jednom pre snimanja !! Ja sam odradio svoj deo, ovi nalepili ostalo, Shaca majstorski dao neke predloge- zadovoljni smo...A narodnjacki deo je tu zbog toga sto smo hteli maximalno da udarimo u glavu...nekima smo preterali, nekima je to super..
Spot za pesmu je uradio Djuka (Line Out) on je i Rich Bitch-evima radio novi spot "Srbijao"
Spot "Ogledalo" mozete videti na You Tube
Pozdrav svim muzicarima i toncima i snimateljima !!!
Bitch
04-03-2009, 11:08 AM
pozdrav Demoniosima :) ja snimam WMS 09 tako da u najgorem slucaju vidimo se tek tad, a moz i ranije da banete na kofi do studija, koji je btw nekih 200 m tamo gde vam je bio stan u Br.Ribnikara :wink:
...a Djuka i iPhone.... c c c :D
awacs
04-03-2009, 12:07 PM
Shaca je radio snimak, snimali smo bas i bubanj u isto vreme kod mene u prostoriji, gde i vezbamo...Pesma Ogledalo koja je u konkurenciji je snimljena kao (ajd da probamo pa kako ispadne) , ideja...Nije bila ni zavrsena , bukvalno smo je odsvirali jednom pre snimanja !! Ja sam odradio svoj deo, ovi nalepili ostalo, Shaca majstorski dao neke predloge- zadovoljni smo...
Tako treba da snimate i ubuduće. Mislim, se..m - treba da snimate kako vam kad dune, to hoću da ka?em. Silne stvari propadnu zbog prevelike ?elje da se urade u "profi" uslovima. Odlični ste, a vala odličan je i taj Shaca (ko god bio). Naravno, subjektivan sam. Čisto ono, da je moj poslednji bend (Familija) nastavio da radi - nastavio bi u ovom pravcu.
A narodnjacki deo je tu zbog toga sto smo hteli maximalno da udarimo u glavu...nekima smo preterali, nekima je to super..
Pa opet subjektivno - to je skroz super. Mada ja imam nakaradan ukus... Meni su svojevremeno "radili" i Ni?ta ali logopedi i 357, ba? zbog sličnih muzičkih i?ča?enja. Mnogima su 357 pak odbojni iz ideolo?kih razloga, ali ne bih sada ulazio u tu priču.
Objektivno - taj narodnjački deo je dramatur?ki potpuno opravdan, po?to se pojavi taman na mestima gde sama pesma zahteva drastičnu promenu.
Jb? teoretisanje, super vam je ovo. Ionako sam svaki dan glasao naizmenično za vas i Svi na pod dok Arthur nije obznanio da su ovi potonji van priče. Otada bar nemam dilemu za koga da glasam.
Pozdrav
Arthur
04-03-2009, 08:56 PM
odavno sam se upoznao sa pesimistima, još na snimanju Metropolis Live-a (ja sam radio kompletno snimanje i obradu), i jako su mi se dojmili još tad. I sam sviram u Samostalnim Referentima koji su slični po odstupanju od mainstreama, samo više u Ska, Regga i Dub-punk stilu nego etno, no nebitno, deep respect.
btw,
357 je bio ozbiljno kvalitetan bend na početku svoje karijere, mada su daleko odlutali od toga. A logopedi su veš kultna ekipa :D
konanius
05-03-2009, 10:26 AM
E ! Hvala svima !!!!:wink:
Mnogo nam znace ovakve kritike od ljudi koji se na bilo koji nacin bave muzikom, pogotovo ako neko kao Awacs iz benda koji je ostavio traga"Familija" napise ovako nesto !!!
Buzge , mi se vidimo , dogovoricemo se za WMS , za snimak :rotfl:
konanius
05-03-2009, 10:28 AM
Arthure, secam se tog snimanja, super je bilo, mada smo bili svi nervozni, pukla nam je guma, kasnili smo, podne, jedan od najtoplijih dana tog leta.. jos se cimali za parking skoro 1h :banghead: , ali ispalo je bas dobro !!!
konanius
05-03-2009, 08:53 PM
arthure, moze da se kaci to sa metropolisa na you tube?
Arthur
05-03-2009, 10:25 PM
drago mi je da sam osto u lepom sećanju ;) video sam gomilu bendova iz te emisije na youtube, tako da mislim da nije nikakav problem. Samo obavezno da ostavi? linkove ovde ;)
awacs
05-03-2009, 10:36 PM
samo obavezno da ostavi? linkove ovde ;)
+1
konanius
06-03-2009, 07:42 PM
evo , ovo kopirajte na you tube .. to je to
Neozboljni Pesimisti - HIT PARADA ! 2007 live at Metropolis TV
konanius
30-09-2009, 04:39 PM
Pozdrav ljudi !
http://www.youtube.com/watch?v=gvPAehoi0tA Evo malo atmosfere sa Exita od ove godine
http://www.youtube.com/watch?v=jRMac25AIE4
I jedna uz text
Prolece
http://www.youtube.com/watch?v=CReRMK4gogM
A evo i recenzije iz Hrvatske za nas jos uvek NE IZDAT album.
http://www.mikrofonija.com/recenzije-albuma/1/1998.htm
Snimili smo i materijal za drugi spot , za pesmu Narodno veselje, pa kad bude gotov , postavicu link.
Pozdrav !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.