PDA

View Full Version : Balkanski RNB

Oggy
04-11-2008, 09:39 PM
Mozda postoji cak neka jezicka barijera, ali su matrice zaista vrh i sve udara do 100 i nazad.... :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=YFsT3qYjTnM

LACKY
04-11-2008, 10:18 PM
Uff majku ti, od ovoga mi nije dobro.

idekius
04-11-2008, 10:21 PM
Hmmmm... nije lo?e, ali mi se čini da ima par lo?ih re?enja u aran?manu... mada... sve je to stvar ukusa... moguće je da gre?im...

Oggy
04-11-2008, 10:28 PM
Mislim...
Ako cemo tako, onda mozemo da pljujemo i po Stingu.
Krajnje je vreme da razgranicis licni ukus i profesionalnu opservaciju.
Aranzman je stvar izbora i trenutka, a ne postoje 2 coveka koja bi uradila isti aranzman.
Da si malo slusao strane produkcije, video bi da ovo nista ne zaostaje :)

idekius
04-11-2008, 10:32 PM
Iskreno, moguće je da si u pravu, mada, ja bih ipak dinamički malo odvojio strofu od refrena. Mislim da bi se to lako postiglo recimo dodavanjem orkestarskih instrumenata i hora u refrenu... a mo?da bi bilo dobro pre drugog refrena malo rasteretiti aran?man izbacivanjem pojedinih instrumenata u nekoliko poslednjih taktova strofe.

cAAc
04-11-2008, 10:35 PM
prevazisla je i varukerse ,krljanje za desetku

Oggy
04-11-2008, 10:35 PM
Mislim da bi hor narusio sklad refrena i leprsavi karakter instrumentalnih delova.
A ja sam od starijih ucio da ako deonica nema posebnu namenu i ne zakiva kako treba, da ne treba da je bude.
Mislim ipak da je hor neadekvatno resenje...

idekius
04-11-2008, 10:37 PM
A ne čini li ti se da bi kontra fagot doprineo većoj pompeznosti u pojedinim delovima???

Oggy
04-11-2008, 10:39 PM
Ali znas i sam da je za pisanje deonice kontra- fagota potrebna neverovatna vestina orkestratora, da pesma ne bi postala troma...

idekius
04-11-2008, 10:43 PM
Hmmm... lepo je to sa orkestracijama i uvek dobro dodje, ali... da bi se pesma prodala i da bi imala svoju publiku, mislim da mora da se gleda unapred i prata aktuelni trendovi. Dakle, mislim da bi ovde dobro došao neki elektro momenat...

Eeva_r&b
04-11-2008, 11:02 PM
jel ja to imam deja vu ili ste ovo vec postovali na nekom threadu? u sv slucaju,svaki put je kao prvi put kad dozivim klimaks odusevljenja ovim nadcovecnim vokalnim dostignucima. kakav jodl ! a tek vibrato!

idekius
04-11-2008, 11:06 PM
kakav jodl ! a tek vibrato!

Dakle, slazes se samnom da je arr nedostojan ovakvog vocala? :)

Oggy
04-11-2008, 11:06 PM
Nije, nego svaka "strucna" debata na Rumskom lici na ovu, pa otuda taj "deja vu" momenat (Beyoncee sve ti je oprosteno :) )...
Ovo je samo blaga satira :wink:

Oggy
04-11-2008, 11:08 PM
Back on topic:
Ej, ARANZMAN NE VALJA!
Takav andjeoski glas zasluzuje mnogo vise...
Mozda bi harfa bila adekvatna?

HeatMan
04-11-2008, 11:30 PM
hahahahhahahahahhahah

poshtovanje za ogija i dekija

Danny Lou
05-11-2008, 12:28 AM
meni se od nje prevrce zeludac....

cAAc
05-11-2008, 12:32 AM
jel ja to imam deja vu ili ste ovo vec postovali na nekom threadu? vibrato!
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24499

Eeva_r&b
05-11-2008, 08:18 AM
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24499

omg. pa ona ima fan club na rumskom !

Oggy
05-11-2008, 10:28 AM
Prave vrednosti nikada ne prolaze nezapazeno... :)

STUDIOTON
05-11-2008, 03:56 PM
arranzman NIJE DOBAR!

Kad ona (lepo) peva, nista se malte ne ne desava i ne svira "sa njom"...

ovo su komentari za 30 sekundi

.. Meni UOPSTE NE RADI ARANZMAN SA PEVANJEM!!!!!

bubanj NE RADI NISTA (mislim) ne pomaze pevanju UOPSTE

Oggy
05-11-2008, 04:00 PM
Vidi se da brzo usvajas znanje... :)

STUDIOTON
05-11-2008, 04:02 PM
Vidi se da brzo usvajas znanje... :)

uvek sam umeo da pokupim znanje od starijih i iskusnijih :grin:

Eeva_r&b
05-11-2008, 10:51 PM
ogi (posto sam videla da reagujes kad neko siri negativnu energiju po forumu) zar ne mislis da su ovakve i slicne provokacije i aluzije na prethodne 'vatrene' threadove suvisne?

izvini sto se mesam :ups:,ali ima i ljudi koji nisu bas zainteresovani da na SVAKOM threadu citaju slicna peckanja i sarkasticne komentare...

uz svo duzno postovanje ivanu,mada kapiram da ce covek i sam razumeti , ovo je bilo nepotrebno,i bas nepristojno,jer se ne obraca direktno osobama kojih se to sto je rekao tice..

eh...bogme, poveliki progres u neprijatnoj atmosferi na forumu u poslednje vreme..verujem da se mnogi ljudi ,koji zapravo mogu puno znanja,saveta i iskustva da podele sa clanovima foruma,ustrucavaju da se oglase...

iskreno,citam svoje postove dva puta u poslednje vreme pre nego sto postujem,da budem sigurna da nesto sto sam rekla ne izazove nekog ko jedva doceka da iskaze svoju velicinu,pocne da istresa svoje frustracije na meni...stvarno postaje iscrpljujuce..i predvidivo..

eto,rekla sam svoje misljenje,pa me sad onako 'po rumski' :D posaljite u pi*ku lepu materinu i recite mi da se teram s foruma ako mi se ne svidja. lol

but why cant we all just get along?

eeva aka rodney king lol.

arranzman NIJE DOBAR!

Kad ona (lepo) peva, nista se malte ne ne desava i ne svira "sa njom"...

ovo su komentari za 30 sekundi

.. Meni UOPSTE NE RADI ARANZMAN SA PEVANJEM!!!!!

bubanj NE RADI NISTA (mislim) ne pomaze pevanju UOPSTE

Oggy
05-11-2008, 11:20 PM
Iva, sve je kul ;)

Deki i ja smo sinoc dali sebi malo oduska "u prazno" i smejali smo se kao blesavi svojim budalastinama, tako da ovo ne treba da shvatas ni najmanje ozbiljno.
Niko ti nece nista, ne boj se :D

balthazaar
05-11-2008, 11:35 PM
:razmislja: :razmislja: :razmislja: :rude: :rude: :bravo: :bravo: :rude:

dr.Ru
05-11-2008, 11:42 PM
Ljudi, ova riba je na horsu.
To mi je jedino racionalno objasnjenje

Eeva_r&b
05-11-2008, 11:46 PM
-- upravo sam se istripovala da si na mene mislio. hahah.
pukla sam.

dr.Ru
06-11-2008, 12:05 AM
-- upravo sam se istripovala da si na mene mislio. hahah.
pukla sam.
aaaaaaa, sorry, mislio sam na Vendi :)
izvini :)

Oggy
06-11-2008, 12:27 AM
:rotfl::rotfl::rotfl:

Gde su mladi, tu i sala vrca... :D

LACKY
06-11-2008, 05:01 AM
Mislim...
Ako cemo tako, onda mozemo da pljujemo i po Stingu.
Krajnje je vreme da razgranicis licni ukus i profesionalnu opservaciju.
Aranzman je stvar izbora i trenutka, a ne postoje 2 coveka koja bi uradila isti aranzman.
Da si malo slusao strane produkcije, video bi da ovo nista ne zaostaje :)
Potpuno se slazem sa tobom! Ja sam veceras zbog losih cevapa i ruske salate tako orginalno izaranzirao WC solju da je steta sto nisam imao foto aparat pri ruci.

Maiv
06-11-2008, 06:28 AM
Mogla bi se po pokretima stat uz bok ovom iz Rage against the machine, a vidim i po kanjonskom delayu da se vec priprema za stadionsku akustiku. :D

Gianfranco
06-11-2008, 06:41 AM
Mozda postoji cak neka jezicka barijera, ali su matrice zaista vrh i sve udara do 100 i nazad.... :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=YFsT3qYjTnM

u internet kafeu sam.na slusalicama mi deluje sve ok... ali provericu jos danas u studiju,pa javljam.
Bilo bi lepo u medjuvremenu ako moze i neki wav.(samo da nije na rapidshare-u) Hvala!
Pozdrav!

alavuk
06-11-2008, 07:21 AM
mada kontam da softver moze bolje od ovog!