View Full Version : Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski)
http://www.youtube.com/watch?v=H1NNzleC5nw
filip
01-11-2008, 03:48 AM
Cestitke....
Izricito mi se svidjaju sintovi i sve ostalo na 2:05 (strava), ona me malo nervira (i imidz i generalno spot) ali to prodje kad zazmurim :)
Sori sad sto cu ovo reci, ali kad ce Srbi poceti da prave normane spotove? - Kazete "nema para" - ovo nema veze ni sa kakvim parama, i da dobijemo 30 000e za spot, i dalje bi napravili sranje. Kreativnost (price) u ovom i u ostalim nasim spotovima - nema (jaaaaaaaaako retko). Fuj.
Ali mi analiziramo audio, a audio je stvarno super (opet svaka cast) i lepo joj je (po mom misljenju) snimljen vokal. Muzika super
modulacija mi je pomalo... nagla, ali ok
ljudi sad je 4:45am - ovo je razlog ovako glupavom postu koji na kraju izgleda nema veze sa zivotom
laku noc
HeatMan
01-11-2008, 04:25 AM
moze avi? mpg? neshto? :)
smrtnicima ne radi youtube..
vasko
01-11-2008, 09:59 AM
ovo je odlicno! nemam reci,ovo je hit!
ko je komponovao muziku? el ovo 100% autorska muzika?
koliko godina ima devojka?
ovo je odlicno! nemam reci,ovo je hit!
ko je komponovao muziku? el ovo 100% autorska muzika?
koliko godina ima devojka?
Hahahahaha! :) Citam tvoj post, spremam se da odgovorim i onda procitam tvoj potpis... :) Ali ipak cu ti odgovoriti :) Lejla (22) i ja smo zajedno ovo radili. Ona je potpisana za text, a ja za muziku. Mada je pesma potpuno atipicna za ono cime se inace bavimo i na izgled nije "nas" muzicki ukus, desila nam se ovakva, kakva je i zadovoljni smo oboje.
Devojka super peva ..... steta sto nema " ono " ..... a i na ovom terenu ipak postoji Darko Dimitrov koga treba dostici ....
http://www.youtube.com/watch?v=CKuYyJCyHuo
http://www.youtube.com/watch?v=f2cGixlqLHk&feature=related
Voleo bih da cujem negde u mp3 formatu , posto ovako na Youtube je tesko steci dostojan utisak ..... ono sto mi pomalo smeta je cudan odabir " bubnja " za ovu vrstu muzike .....
U svakom slucaju , lepo , solidan spot i zelim puno uspeha na radijskom :)
Pozdrav
DaBear
01-11-2008, 01:01 PM
Devojka super peva ..... steta sto nema " ono " ..... a i na ovom terenu ipak postoji Darko Dimitrov koga treba dostici ....
http://www.youtube.com/watch?v=CKuYyJCyHuo
http://www.youtube.com/watch?v=q8WFT1TmpuA
Voleo bih da cujem negde u mp3 formatu , posto ovako na Youtube je tesko steci dostojan utisak ..... ono sto mi pomalo smeta je cudan odabir " bubnja " za ovu vrstu muzike .....
U svakom slucaju , lepo , solidan spot i zelim puno uspeha na radijskom :)
Pozdrav
ove sto si stavio - super rade! Pogotovu prva, NINA ZIZIC...matrica je SUPER odradjena! Odlicno ukomponovan gitarski riff sa nasim melosom a ope=t 100% RnB.
Samo opet ista boljka - RnB NIJE MUZIKA SA NASEG PODNEBLJA I ZA NAS JEZIK!!!
Ova druga, isto dobra matrica, sa crnjom je 100% taj vibe na pocetku, ali posle sve potone kad krene pevanje i nAS JEZIK..makedonski, sta vec!
Zakljucak - ima ljudi koji su naucili da rade dobre, uverljive RnB matrice, ali TA muzika kod nas nema buducnosti, i besmislena je.
@ Oggy - A za pesmu koja je zapocela thread - sve je ok, ima dobrih momenata, ali vidi se
(ko i sto sam kazes) da ti to nije muzika i stil koji ti lezi...
Sto kaze Max, nema "ono"...
ove sto si stavio - super rade! Pogotovu prva, NINA ZIZIC...matrica je SUPER odradjena! Odlicno ukomponovan gitarski riff sa nasim melosom a ope=t 100% RnB.
Samo opet ista boljka - RnB NIJE MUZIKA SA NASEG PODNEBLJA I ZA NAS JEZIK!!!
Ova druga, isto dobra matrica, sa crnjom je 100% taj vibe na pocetku, ali posle sve potone kad krene pevanje i nAS JEZIK..makedonski, sta vec!
Zakljucak - ima ljudi koji su naucili da rade dobre, uverljive RnB matrice, ali TA muzika kod nas nema buducnosti, i besmislena je.
@ Oggy - A za pesmu koja je zapocela thread - sve je ok, ima dobrih momenata, ali vidi se
(ko i sto sam kazes) da ti to nije muzika i stil koji ti lezi...
Sto kaze Max, nema "ono"...
Slazem se sa tobom ... samo skini nekoliko matrica Darka Dimitrova ( makedonac ) i uporedi sa " svetskim " .... naravno da si u pravu za jezik , ali ostatak posla je zaista na visokom nivou
A ovu drugu matricu ..... pogresio sam .... evo sad sam postavio pravi link
Pozdrav
:)
Da sada ne bih kvotovao u beskonacno...
Ne bih voleo da me bilo ko pogresno razume, jer se i meni dopada kako Dimitrov radi, ali da sam mislio da nekog "stizem" ili "jurim", bavio bih se atletikom ili automobilizmom, a ne muzikom :wink:
Pesmu nismo radili "za neku priliku", nego smo je uradili takvu kakva jeste, zato sto nam se u tom momentu tako desila, htelo nam se, moglo nam se i uradili. Snimljen spot za nju, a posto je u toku radijski festival, eto malo da se i reklamira...
One dve pesme sto je Max okakacio, super zvuce, ali da sam hteo da ova pesma zvuci tako, ja bih je tako i uradio, ali nisam jer smo zeleli da nasa pesma zvuci bas ovako kako zvuci :) Ostalo je jos dve pesme do zavrsetka albuma, pa kada se pojavi, imacete prilike da cujete da se sve poprilicno razlikuju medjusobno jer svaka je radjena ne "za trziste", vec "za tog koji je peva" i svaka jedna od tih je do sada nagradjivana, barem po jednom (osim ove, naravno... :) ).
"Ovo" ili "ono" "nesto" su prilicno apstraktni pojmovi koji se koriste u "modernom show-biz poslovanju", a vreme sve najbolje pokaze :wink:
Na kraju, nije ni bitno. Da nisam zadovoljan, ja ne bih ovo kacio u javnost, ne bih pustio na festival, CD... Ali jesam i zato sam to podelio sa vama :)
Hvala vam na izdvojenom vremenu i komentarima :wink:
p.s. mp3 nisam okacio zbog nekih propozicija gde u javnosti sme da ide samo mp3 sa "maskom" radijskog festivala, pa ne bih da se glupiram, kad vec ne moram. Mislim cak da ima mp3 sa sajtu radio "S"-a.
STUDIOTON
01-11-2008, 01:56 PM
ja sam dobro upoznat sa ovom pesmom , i muzicki i produkcijski i sve ostalo je odlicno uradjeno, meni nista ne fali,ni ovo,ni ono .. vec bas ovako kako jeste .. od mene sve cestitke .. i za spot .. skroz je ok
idekius
01-11-2008, 02:54 PM
Auuuu... :) Konstruktivna tema, nema sta. Jos jedan pokazatlj da samo lud covek oze da okachi pesmu na rumski :) :banghead:
"Super si ti to uradio, al' Pera radi bolje" :D . Konstruktivno, nema sta.
Samo me zanima jesu li pesme motori na trkackim BMW-ima, pa ko ce vise da nafrizira mashinu i izvuche vise konja? Ili cemo svi da kopiramo "Peru" i prepisujemo iz njegovih aranzmana? Mozda neko i to radi, ali... ja sam pre za neki kreativni proces, bez "Pere" u Nuendo za poredjenje, pa kome se svidja svidja...
Ko bolje svira? Clapton, ili Steve Vai? Ko bolje peva? Predrag Gojkovic Cune, ili Robbie Williams? :banghead: :)
P.S. Namerno, ili slucajno, usraste coveku topic, a da nad popom ima pop, to valjda svi znamo...
Sledecu pesmu koju budem kacio ima celu da uradim na preset "Tozovac" :D
idekius
01-11-2008, 02:58 PM
Sledecu pesmu koju budem kacio ima celu da uradim na preset "Tozovac" :D
Iduci put kad uradis arr., uradi mu i chip tuning, dobices tu jos koju konjsku snagu :D
Inache, pesmica i nije tako losa, mada je cd grupe Zero 7 bolji. :-)
Hajde dobro .... posto vas obojicu znam , necu ozbiljno da nastavljam ovu temu , mada iza svog misljenja stojim ......
Ako okacis nesto , valjda to uradis da neko nesto prokomentarise .... kad ja okacih par stvari , nekome se svidelo a neko mi dade svoje negativne
komentare ....
Tada je Da Bear takodje prokomentarisao u blago negativnom tonu , medjutim ja sam to shvatio konstruktivno .....
Po meni .... postujem vase misljenje ali ne stojim iza toga . Pesma nije niti Hendrix niti White stripes , niti novi pravac muzike . Naravno da moze tako , a moze i bolje . Okacih ko po mom misljenju to radi bolje i nije sramota staviti to ispod tvoj mixa i uporediti i ispraviti ono sto si uradio .
Doktora ima puno , ali je svako specijalista u svom domenu , tako da ne zna svako sve , a Oggy ju koji ume da uradi aranzman .... i to dobro , ovo jednostavno nije pravac u kome ima previse iskustva , sto ne znaci da nece imati ako nastavi da radi pesme u ovom zanru . Mozda Darko Dimitrov ne zna da uradi nesto drugo sto Oggy zna , pa bih Darku svakako poslao mix i veruj mi da bi on i te kako seo i stavio to u svoj Logic , i popravio ono sto misli da treba i ono sto je u njegovom mixu losije .... to se zove proces ucenja
Ne mislim da se usrao topic , ne mislim da treba svakome po svaku cenu govoriti da je sve do jaja jer u tom slucaju napretka nema ..... Niko nije uradio savrsen mix ili aranzman .... a niko i nece .... treba se samo truditi da rad bude bolji ..... a to se postize pozitivnim i konstruktivnim shvatanjem kritike , narocito od ljudi koji su ozbiljni u onome sto rade .... ili jednostavno izignorisati iste ...... stvar izbora
Po meni bi usran topik bio , kad bi sve rekli .... ovo je vrh , od ovoga ne moze bolja , bravo svaka cast ..... e to je usran topic ......
A u sustini , rad sam i poslusao zato sto Oggy lepo radi , inace retko slusam radove na Rumskom ....
Pozdrav
HeatMan
01-11-2008, 03:26 PM
a meni niko nece spot da okachi? :(
a meni niko nece spot da okachi? :(
Sale, hocu ja, nego ne rade torenti kako treba, pa ne mogu da svucem konverter od 4mb da ti prebacim u 3gp, da mozes da ga svuces. Evo, sad sam pogledao download i tek je na 15% :) I spot je brze snimljen... :)
diviner
01-11-2008, 07:44 PM
Oggy, odlicno odradjeno...Steta sto nemam na cemu posteno sa saslusam (onda bi svakako morao da mi saljes neki bolji mp3 i tako to).
Evo Sale, specijalno za tebe mp4 verzija za mobilni :)
Cini mi se da je zvuk dosta bolji nego na Youtube...
Pozdrav ;)
http://rapidshare.com/files/159799902/Lejla_Hot_-_Kad_Pomislim_Na_Tebe__za_mob_.mp4
HeatMan
02-11-2008, 01:26 AM
skidam.. hvala.. :)
HeatMan
02-11-2008, 02:09 AM
eo.. ovako.. sad poslushao.. onaj narodnjachki rif mi je poznat.. al nije ni bitno..
pevanje ok..
mada iskreno.. nishta od ovoga mi nije po ukusu.. oggy, prodao si se.. :)
kad sam chuo onu "modulaciju" (kako bi to narodnjaci nazvali) na kraju pocheo sam da se smejem.. ajde folkic.. ajde sve.. al to na kraju.. nije vam to trebalo.. imho, naravno..
elem sad bacam na fon pa cu i da prokomentarishem spot.. :)
Color
02-11-2008, 08:33 AM
Mene malo taj narodnjacki riff podseca na devedesete i procvat turbo folka... Nevezano za to, jer to je cisto subjektivan dozivljaj, objektivno mislim da pesma moze na nasim prostorima da se posteno zavrti po lokalima i diskotekama.
Ako je zamisao i bila ta (folkerska tema), stvar je uradjena odlicno! I uopste mi nije za poredjenje sa nekim svetskim RnB...mozda ima nekih spojnica ali se "cuje" da Oggy nije zeleo (kako i sam kaze), da juri za tim...
Neko je prokomentarisao spot... Slazem se da je lose uradjen ali se ne mogu sloziti sa tim da u Srbiji nema ljudi koji bi umeli da urade kreativan spot ili spot sa nekom pricom... Ipak, da bi neko uradio nesto dobro, treba para...jer taj ko bi to umeo da uradi, nema vremena da to radi za dz a taj ko ima vremena, ima ga jer nije "u poslu" te nema ni dovoljno iskustva... Dobra ideja je samo pocetak...a gde su ostali ljudi, njihovo vreme, njihova kreativnost i naravno dobra oprema za realizaciju...
STUDIOTON
02-11-2008, 11:13 AM
kad sam chuo onu "modulaciju" (kako bi to narodnjaci nazvali) na kraju pocheo sam da se smejem.. ajde folkic.. ajde sve.. al to na kraju.. nije vam to trebalo.. imho, naravno..
MODULACIJA .. se inace zove u citavom svetu . i to ne zovu samo narodnjaci vec svi iole skolovani,priuceni ili kako vec muzicari svih zanrova ..
eto,vec si nesto naucio
MODULACIJA .. se inace zove u citavom svetu . i to ne zovu samo narodnjaci vec svi iole skolovani,priuceni ili kako vec muzicari svih zanrova ..
eto,vec si nesto naucio
Dopuna: "Modulacija tonalnim skokom" :D
STUDIOTON
02-11-2008, 08:33 PM
hmm.. harmonijski obrt?
kaze se Harmonski obrtaj :D
RetroMan
02-11-2008, 09:28 PM
kaze se Harmonski obrtaj
Ne, nego se kaze Harmonikaski obrtaj.
RnB NIJE MUZIKA SA NASEG PODNEBLJA I ZA NAS JEZIK!!!
Mene malo taj narodnjacki riff podseca na devedesete i procvat turbo folka...
Ma kakav RnB, kakav turbo folk, ovo je cist Hevy Metal.
Ne, sledeci spot je "heavy", ovaj je tek priprema... :wink:
vasko
03-11-2008, 07:19 AM
koji si synth koristio za bass?
90% pesme je Hypersonik, pa tako i bass. Pesmu smo poceli da "skiciramo" u njemu jer je "all in one", pa ne treba puno da se smaram dok radim, vec mi je sve pod rukom. Igrom slucaja se desilo da sam nasao bas sve kako mi odgovara. Kasnije sam pokusao da boje zamenim "skupljim", ali sam se na kraju opet vratio odakle sam poceo :)
MUzzY
03-11-2008, 03:06 PM
Heh, kad god neko okaci pesmu na forum ne znam da li da delim utiske o samom delu ili o radu i produkciji...
Prvo, mnogo mi se dopada kako devojka peva. Ekstra prijatna boja glasa samo mislim da joj ovaj stil ne stoji... S' tehnicke strane, koliko mogu da cujem produkciski je uklopljen ekstra!
Sam mix zvuci bas cisto i fino, kao i uvek :)
Matrica i aranzman mi se starno ne dopadaju... ni odabir boja (mozda onaj morph synth) ni odabir ritma... Dinamicki mi je totalno ravno. Al' najvise me je smorilo kad sam cuo da vuce na narodnjacki fazon.
Stvarno nemam zelju da vredjam, postoje razni stilovi (a i slusao sam sve sto si ranije kacio ovde) i ukusi. Meni se jednostavno delo nije svidelo.
Poz!
STUDIOTON
03-11-2008, 06:11 PM
e moj Oggy, ode ti u narodnjake koliko vidim :rotfl:
P.S. Ja ne znam da li se zajebavate ili ne .. da li vi uopste znate sta su narodnjaci ..
STUDIOTON
03-11-2008, 06:17 PM
e, pesma je totalni hit .. ako ovo bude marketinski dobro izgurano , megahit ..
Evo sad slusam modulaciju .. haha .. kako je dobro .. svaka cast!
samo da kazem komentari tipa mnogo kratko ili ne znam kako .. narodnjacki i slicno ,ehhe.. nema dominantnog navodjenja na modulaciju .. direktno .. prava stvar,sve samo ne narodnjacki
Ovo je toliko ukusno i iz fazona uradjeno da mogu samo da kazem majstorski ..jednostavno,vratilo mi paznju slusajuci .. BRAVO za to !
"Na stolu se hardver pusi, na tavanu softver susi, ja sam robot u srcu i dusi..." :)
Eeeeeh moj Ivane... :)
Vidis...
Cim se "prodas", svi te pljuju... :D
Da nema tebe da me branis, ne znam sta bih... :)
Evo, za nagradu, mozes da me vodis na onaj brodic kad dodjem u goste! :rotfl:
O mom trosku, naravno :D
STUDIOTON
04-11-2008, 01:38 PM
Eeeeeh moj Ivane... :)
Vidis...
Cim se "prodas", svi te pljuju... :D
Da nema tebe da me branis, ne znam sta bih... :)
Evo, za nagradu, mozes da me vodis na onaj brodic kad dodjem u goste! :rotfl:
O mom trosku, naravno :D
ma ja sam rekao sta mislim, da si ovo odlicno uradio,stilski ,aranzmanski .. mix fenomenalan
a to narodnjacki .. pa ja bih te prvo osudio da radis narodnjake .. jer nemas pojma,nemas narodnjacku inteligenciju:)
Jedino idekius od zabavnjaka koji mi je skoro poslao ortodoxnog narodnjaka koji je radio .. njemu skidam kapu
I sam je rekao da se cudi sto do sada nije provalio koji mu stil lezi ..
idekius
04-11-2008, 02:57 PM
Jedino idekius od zabavnjaka koji mi je skoro poslao ortodoxnog narodnjaka koji je radio .. njemu skidam kapu
I sam je rekao da se cudi sto do sada nije provalio koji mu stil lezi ..
:shock::shock::shock: :rotfl::rotfl::rotfl: Da nije dvojka mozda? Ili Moravac??? :rotfl:
STUDIOTON
04-11-2008, 04:07 PM
:shock::shock::shock: :rotfl::rotfl::rotfl: Da nije dvojka mozda? Ili Moravac??? :rotfl:
Grcki SA SA , ne pravi se lud
Poslednji put kada sam video Dekija, vezbao je neke nove trilere na onoj njegovoj custom harmonici sa produzenim mehom "na meru" :rotfl:
diviner
05-11-2008, 11:37 AM
Poslednji put kada sam video Dekija, vezbao je neke nove trilere na onoj njegovoj custom harmonici sa produzenim mehom "na meru" :rotfl:
Sa uciteljom Zlatkom :rotfl:.
Deki krije svoje uzore "k'o zmija noge"... :D
Ilija Ilic
07-11-2008, 08:19 PM
Preslusao sam druze i kao sto rekoh u smsu ti si odradio vrh sve sto je tvoj deo posla, mislim da imam posla sa jednim retkim Ogijem u ovo vreme i u ovoj zemlji :) , pesma nije po mom ukusu kao ni spot ali je ok... Wepa ova Lejla :ups: pozzzzic
idekius
07-11-2008, 09:25 PM
Deki krije svoje uzore "k'o zmija noge"... :D
Al? ste kvarni, pa to je nevidjeno do sada :mad: :)
I ?ta vi toliko imate protiv harmonike? Harmoniku koriste i neka velika imena:
-Ghotan project, Styx ("Boat on the river"), Zlatko i moja malenkost :da:
Preslusao sam druze i kao sto rekoh u smsu ti si odradio vrh sve sto je tvoj deo posla, mislim da imam posla sa jednim retkim Ogijem u ovo vreme i u ovoj zemlji :) , pesma nije po mom ukusu kao ni spot ali je ok... Wepa ova Lejla :ups: pozzzzic
Na sta sve covek nije spreman da dobije aranzman i pratece po nizoj ceni.... :rotfl:
Salim se Ilija, hvala!
Ne znam da li sam ti odgovorio na poruku jer ne znam gde mi je glava, pa mi se desi da uhvatim sebe sa telefonom u ruci i ne znam da li sam vec odgovorio nekome ili tek treba da odgovorim. Onda odem, pa proverim... :)
U svakom slucaju i vise nego dobro i pjesma i pjevacica. O sitnicama necu, one su ipak samo stvar ukusa.
Pozz..
Ilija Ilic
08-11-2008, 12:55 PM
Na sta sve covek nije spreman da dobije aranzman i pratece po nizoj ceni.... :rotfl:
Salim se Ilija, hvala!
Ne znam da li sam ti odgovorio na poruku jer ne znam gde mi je glava, pa mi se desi da uhvatim sebe sa telefonom u ruci i ne znam da li sam vec odgovorio nekome ili tek treba da odgovorim. Onda odem, pa proverim... :)
:rotfl:
Sto te napaduju ,,kriticari,, da si se prodao kad ja ne kapiram o cemu se radi... mislim to sto ne kapiram ( mensa ) ne znaci da sam glup... Evo Ogi : znas kad je bilo takmicenje za Carli Caplina dvojnika, i sad ceo svet se digne, mediji, prijavi se preko 1000 dvojnika pa i sam Carli Caplin, i odlukom zirija Carli Caplin ( pod drugim imenom ) osvoji cetvrto mesto:D jednostavno ljudi bi trebalo malo vise da obracuju paznju na nesto sto se uradi i pokusaju da cuju a ne da slusaju izvodjace... i jedino sto bi svako normalan se usudio da kaze jeste stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja... a te ocene ... naravno postoje i predlozi, sugestije ... koje ili prihvatamo ili ne... ali bi trebalo sa postovanjem da pricamo kad neko postavi nesto na uvidjaj.
Ja sam ovde imao okrsaj u jednoj temi na forumu ( vise nikad ) koju sam bas forsirao onako grubo sa nekim producentima, oko klasike naravno :D ispadose neki sasvim obicni ljudi koji su to komponovali kao wau... u danasnje vreme ima klasike ekstra recimo moj drugar Juergen Ficher iz Berlina odlicno to radi ali godinama ljudi forsiraju nesto takvom snagom da tu nema ulaza i tome nema kraja... Da ne razvlacim poenta je u postovanju umetnika kojih danas ima vise nego ikad ( logicki jasno, tehnika, inspiracija... ) a sa druge strane kriticara, robota ima stvarno previse... i zalim sto ljudi ne cuju na taj nacin, meni je trebalo mnogo do tog i tek sad pocinjem neke sitnice da kapiram i da shvatim da sam obican mrav u muzici, kolika je ona zapravo uh...
Ma opusteno pustis Crhis Rea J can hear your heart beat i vozimoooo....:)
voomighty
15-11-2008, 04:16 PM
neki delovi bash liche na JUICE feat MINA KOSTIC...
http://www.youtube.com/watch?v=L9NhTlgToPs
DaBear
15-11-2008, 07:39 PM
neki delovi bash liche na JUICE feat MINA KOSTIC...
http://www.youtube.com/watch?v=L9NhTlgToPs
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....Mina je...jedna..vrlo, kako bi rek'o NAPREDNA devojka...:shock: :shock: :shock: :shock: ..eh? Pesma..? ne lici uopste....sta? Ma ko slusa pesmu uopste???:shock: :shock:
voomighty
15-11-2008, 10:15 PM
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....Mina je...jedna..vrlo, kako bi rek'o NAPREDNA devojka...:shock: :shock: :shock: :shock: ..eh? Pesma..? ne lici uopste....sta? Ma ko slusa pesmu uopste???:shock: :shock:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
ne kazem da lici pesma.. daleko bilo :) pu pu pu :)
ima, sta, neka tema koja je slicna, nista drugo... ali ko da to sad ima veze :wink:
pozzzzz
mickey
23-11-2008, 12:01 PM
moj prvi post na rumskom:)
odlicno ovo zvuci svaka cast, doduse lici malo na onu stvar od mine i djusa
edit:skinuo sam neki mp3
jedina zamerka je neka uzdrzanost u donjem delu...nisam neki strucnjak al ja bih pojacao bass i pustio kick off the leash:)
Postoje razliciti mixovi ove pesme...
Da li ima "masku" radijskog festivala taj tvoj mp3?
mickey
23-11-2008, 04:10 PM
da to je taj...meni ova jutjub verzija zvuci mnogo bolje iako je samo 96kbps, naspram ove mp3 koja je na 320kbps
Posto najpouzdanije znam da je do tamo stigla verzija koju sam ja masterovao, moguce su 2 stvari...
1. Da su na samom radiju dok su lepili masku nesto cacnuli, pa skinuli basa (to bih morao i ja da skinem, pa da proverim...)
2. Da ti slusanje nije bas najreferentnije, jer kicka i basa ima na tone, pa ako ti svedeni mono mix sa Youtube zvuci bolje, a licno znam sta sam mu uradio, onda moras da malo pomeras zvucnike... :)
Hvala u svakom slucaju na komentaru,
Pozdrav :wink:
Evo, upravo sam skinuo mp3 sa zvanicnog sajta radio "S"-a.
Cini mi se kao da je sve OK...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.