View Full Version : MAC je za homiće...
idekius
26-10-2008, 05:31 AM
...i pru?a im nesebičnu pod?ku! :)
Jo? samo nedostaje da pročitamo kako je IBM investirao u proizvodnju replika Forda Mustanga iz 60-ih i dao dobrovoljni prilog za masovniju proizvodnju Jack Danielsa i tompusa i znacemo da je PC na strani pravih mu?karaca :D
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=113778
I "Epl" za gej brakove
<table width="340" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> Nedelja, 26. oktobar 2008. 05:19 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Kompjuterski gigant, proizvođač iPod-a, kalifornijska kompanija "Epl" (Apple Inc.) podr?ao je gej brakove u Kaliforniji i prilo?io 100.000 dolara kampanji gej organizacija koje se bore protiv takozvanog Predloga br. 8, kojim je pokrenuta referendumska inicijativa u toj američkoj dr?avi za zabranu gej brakova.
Tako se "Epl" pridru?io kratkoj listi kompanija koje se protive inicijativi za oduzimanje prava na venčanje istopolnim partnerima u Kaliforniji.
U kratkom saop?tenju objavljenom na sajtu kompanije ka?e se da "Epl" posmatra Predlog br. 8 kao pitanje ljudskih prava, a ne kao političko i da zato javno ustaje protiv predloga.
"Epl je među prvim kompanijama u Kaliforniji ponudio jednaka prava i socijalna davanja na?im zaposlenima koji imaju istopolne partnere, i iskreno verujemo da osnovna prava - među kojima je i venčanje ? ne mogu biti ugro?ena njihovom seksualnom orijentacijom", saop?tila je kompanija.
Proizvođač d?insa "Levi-?traus" (Levi-Strauss) pro?og meseca je dao 25.000 dolara za odbranu gej brakova u Kaliforniji.
Ovo nije prvi slučaj da "Epl" staje na stranu gejeva i lezbejki. Jo? pre petnaest godina kompanija je do?la u sukob sa okru?nim vlastima u Vilijamsonu u Teksasu koje nisu htele da je oslobode poreza zbog socijalnih davanja koja su uplaćivana njihovim radnicima gejevima i lezbejkama.
Samo nedelju dana nakon ?to je "Epl" pripretio da će odustati od investicije od 80 miliona dolara u okrug ukoliko nastave sa takvom politikom, okru?no veće Vilijamsona je oslobodilo kompaniju od poreza.
U anketi sprovedenoj maja 2008. godine među američkim gejevima ova kompanija je zauzela drugo mesto po popularnosti, odmah iza nacionalnog kablovskog gej TV kanala Bravo.
Takođe, gej obo?avaoci ovog proizvođača kompjutera uvek ističu da je originalni logo "Epla" bila zagri?ena jabuka, kao i danas, ali u duginim bojama, koje predstavljaju jedan od simbola gej-lezbejskog pokreta za oslobađanje.
Raspored boja je malo drugačiji, ali borci za gej prava podsećaju da je rodonačelnik moderne kompjuterske nauke Alan Tjuring, inače gej, izvr?io samoubistvo nakon ?to je proveo godinu dana u mentalnoj ustanovi tako ?to je ubrizgao cijanid u jabuku i pojeo je.
:rotfl::rotfl::rotfl: :da::da::da: :rotfl::rotfl::rotfl:
dvuckovic
26-10-2008, 07:41 AM
Sve je to super, ali te jebe uvodna rijec...Naime, IBM je proizvodjac Power PC procesora, koji je nekoliko godina stavljan u Mac, dok u zadnjih par Mac koristi Intel procesore, tako da tvojom logikom ustvari ispada da je PC latentno gay, samo jos nije "izasao" :) :) :)
idekius
26-10-2008, 08:20 AM
Ma meni je tek sada jasno šta im znači "Think Different"... a na šta se oni lože i na šta misle sa "Power MAC", ne smem ni da pomislim... Gay 5 :rotfl::rotfl::rotfl:
LAMPASH
26-10-2008, 11:57 AM
Hahahaha!!!Bolesno :D :D
Idekiuse,samo da se u akciju ne ukljuci i Microsoft i ovi proizvodjaci CPU-ova(Intel,AMD) :)
Dexxy
26-10-2008, 12:38 PM
@idekius<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_222455", true); </SCRIPT>
Eeee od pocetka mi je bilo nesto sumnjivo...uh...nekako mi je odbojan Mac, sad znam zasto :shock:
@dvuckovic
A to sto stavljaju IBM procesore u Mac...mozda vole kad im stavlaju ne bi li se zblizili....:rotfl:
Manley
26-10-2008, 12:41 PM
jesmo mozda homici
al nam je DUZI......
rad baterije ;)
LAMPASH
26-10-2008, 12:45 PM
@idekius<script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_222455", true); </script>
Eeee od pocetka mi je bilo nesto sumnjivo...uh...nekako mi je odbojan Mac, sad znam zasto :shock:
A gde je taj pocetak?:grin:
Dexxy
26-10-2008, 12:46 PM
A gde je taj pocetak?:grin:
Hteo sam da ga kupim, svi imaju pa ajde i ja....ali odustao sam.
Everbeatz
26-10-2008, 01:15 PM
http://www.youtube.com/watch?v=JixbzFjv_cU
HeatMan
26-10-2008, 11:30 PM
shta kaze guvernator u vezi svega toga? to mene interesuje.. dal ce da ih pobije kao shto je ubio tookie williamsa?
milos
26-10-2008, 11:41 PM
Al' ce cika Sloba da deli cuske....
Moritz
27-10-2008, 02:04 AM
http://www.youtube.com/watch?v=Id_kGL3M5Cg&NR=1
VRH !!!..na zalost cinjenicno stanje :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
idekius
27-10-2008, 02:19 AM
http://www.youtube.com/watch?v=d1-gF8QJwRQ :D
Moritz
27-10-2008, 03:31 AM
http://www.youtube.com/watch?v=d1-gF8QJwRQ :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Arthur
27-10-2008, 03:38 AM
svi ćete vi meni lepo u manufakturu limenih lonaca u Novosibirsku.
Sve je to super, ali te jebe uvodna rijec...Naime, IBM je proizvodjac Power PC procesora, koji je nekoliko godina stavljan u Mac, dok u zadnjih par Mac koristi Intel procesore, tako da tvojom logikom ustvari ispada da je PC latentno gay, samo jos nije "izasao" :) :) :)
Koliko ja znam, PowerPC je pravila i Motorola, tako da je PC potencijalno, polu-gay. :D
Studiokoka013
27-10-2008, 09:14 AM
Ideikuse daj adresu i telefon da te posetim.
Moritz
27-10-2008, 09:43 AM
Ideikuse daj adresu i telefon da te posetim.
Opala!! Idekiuse, sta znaci ovo? Otvoren proziv!!! :rotfl:
idekius
27-10-2008, 10:17 AM
Au! Vrag je odneo ?alu sa MAC-ovcima :D :rotfl:
awacs
27-10-2008, 10:25 AM
No comment.
http://www.youtube.com/watch?v=q8lW8ndh5BU&NR=1
idekius
27-10-2008, 10:47 AM
No comment.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Vaso, dugujes mi tastaturu, ako ova ne proradi zbog polivanja kafom :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Moritz
27-10-2008, 11:06 AM
http://www.youtube.com/watch?v=t-L-0s-7-Z0&NR=1 :rotfl:
plug and play
awacs
27-10-2008, 11:26 AM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Vaso, dugujes mi tastaturu, ako ova ne proradi zbog polivanja kafom :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Ili da se umre?imo pa da ti je očistim preko Team Viewera :D
silicon science
27-10-2008, 12:50 PM
No comment.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
kejkz
27-10-2008, 01:41 PM
ja vam lepo rekoh da sam gay, a to je sada i dokazano, posto imam mac...
ustvari, nisam ja gay, ja sam obican peder.
Plonk
27-10-2008, 01:57 PM
hahahahahah.....eto i mene u tom gay klubu:wink:
sta da kazem.....osim da mi je krivo sto se pre nisam uclanio:rotfl:
silicon science
27-10-2008, 02:28 PM
A ja sam stilista od uskoro, a imam i MAC pa mogu da biram sta cu biti:D :D
kejkz
27-10-2008, 02:59 PM
A ja sam stilista od uskoro, a imam i MAC pa mogu da biram sta cu biti:D :D
Zivot je prema nekima majka, prema nekima maceha, ja nisam imao tako sirok izbor!
silicon science
27-10-2008, 03:03 PM
Zivot je prema nekima majka, prema nekima maceha, ja nisam imao tako sirok izbor!
Eeeeee ee pa nije to tek tako bogom dano... Treba to da se zasluzzi:wink:
milos
27-10-2008, 09:07 PM
Meni su one official Mac vs PC reklame pateticne...:(
Da citiram jednog lika sa YT "damn, mac commercials are annoyingly cunty"
Moritz
27-10-2008, 11:16 PM
Ne, nemoj biti tako strog. Peder je po default-u seljacina, prostacina....A ti si fin momak s toga si samo homic . :grin:
Everbeatz
27-10-2008, 11:24 PM
treba neko da detaljno objasni razliku izmedju gay, homic i peder - ovako se samo stvara konfuzija:D
kejkz
28-10-2008, 12:00 AM
Ma ne, evo ovako, da bi bio gay, moraš biti ne samo fin, nego se baviti nekim isto tako finim zanimanjem, imati osećaj za oblačenje, za modu, nameštaj, baviti se nečim vezanim za modu, a uz to zarađivati i neku dobro lovu. Ne bi bilo loše i da si mišićav, ali to nije presudno. A ja, pošto zarađujem dovoljno samo da jedem i ločem, pošto mi je stil oblačenja iz prošlog veka, pošto sam završio besmislen fakultet, te pošto dakle nemam nikakvih osobina koje odlikuju prave gejeve, ja sam tako samo peder. Eto! A uz to se bavim profesionalno kompjuterima i muzikom. Ma ni jedan gej koji ima makar trunku samopoštovanja se time nikada ne bi bavio.
A sad šta je homić, nemam pojma, to nek neko drugi objasni...
idekius
28-10-2008, 12:05 AM
nego se baviti nekim isto tako finim zanimanjem
Cuo sam da vole kamiondzije, ne znam zasto :D
Everbeatz
28-10-2008, 12:12 AM
kejkz, jel imas pasivne ili aktivne monitore?:D mislim da je i to bitno
kejkz
28-10-2008, 12:19 AM
kako kada, kada ih isključim su skroz pasivni... mora biti da je i to bitno, moraću da ne?to menjam po sobi... dobijam potrebu da se izrazim...
kejkz
28-10-2008, 12:21 AM
Cuo sam da vole kamiondzije, ne znam zasto :D
more biti, to je isto kao što su neke lezbejke razbijačice, a neke cice... šašavi su ti homići, samo da nam leshu ne ugrabe... :p
Everbeatz
28-10-2008, 12:25 AM
te koje su cice se vidjaju samo na TV, posle 12 i u skupim produkcijama..mislim da se drugde ne mogu naci:D
kejkz
28-10-2008, 12:27 AM
nije tako, ja sam upoznao neke... dodu?e, vi?e su bile bi, ali to sada nije bitno
Everbeatz
28-10-2008, 12:29 AM
nas'o se neki tip i raspickao bandu - klasika:p
slowstar
28-10-2008, 12:41 AM
Necete me vala naterati vise da se umesam u diskusiju,posto je ovde u pitanju ne "kiselo grozdje" nego "kisela jabuka"...
P.S. sto se pedera tice, ima ih nazalost (ili na srecu - vise ce zena ostati na raspolaganju "pravovernima") ima ih dakle mnoooogo,mnogo vise nego sto ima "zagrizenih jabuka", a nekolicina koje poznajem - takozvani "stilisti" rade sa "apotekarima" tako da se tu neki logican zakljucak tesko moze da izvede...
Everbeatz
28-10-2008, 12:46 AM
Slazem se potpuno!!!
Zagrizena jabuka me podseca na hetero - Adam i Eva, naravno, a PC je skracenica za Pederski Computer
Moritz
28-10-2008, 12:58 AM
........a PC je skracenica za Pederski Computer
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Moritz
28-10-2008, 01:03 AM
http://www.youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw&eurl evo ih ...homici :rotfl:
Everbeatz
28-10-2008, 01:22 AM
haha ...imam novi hit za ovu nedelju:rotfl::rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=xHXDO2EgALQ :D :rotfl:
silicon science
28-10-2008, 10:43 AM
http://www.youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw&eurl evo ih ...homici :rotfl:
E dugo se ovako nisam nasmejao:rotfl: :rotfl: :rotfl:
HeatMan
28-10-2008, 11:01 AM
Ma ne, evo ovako, da bi bio gay, moraš biti ne samo fin, nego se baviti nekim isto tako finim zanimanjem, imati osećaj za oblačenje, za modu, nameštaj, baviti se nečim vezanim za modu, a uz to zarađivati i neku dobro lovu. Ne bi bilo loše i da si mišićav, ali to nije presudno. A ja, pošto zarađujem dovoljno samo da jedem i ločem, pošto mi je stil oblačenja iz prošlog veka, pošto sam završio besmislen fakultet, te pošto dakle nemam nikakvih osobina koje odlikuju prave gejeve, ja sam tako samo peder. Eto! A uz to se bavim profesionalno kompjuterima i muzikom. Ma ni jedan gej koji ima makar trunku samopoštovanja se time nikada ne bi bavio.
A sad šta je homić, nemam pojma, to nek neko drugi objasni...
homic je neko ko ima homo izjave.. tipa: nisu to indijanci, to su nativni amerikanci...
ili prosto koristi eufemizme, i deminutive u svakoj jebenoj rechenici.. "idem kucici da nanam"
jbg, pravi mushkarci kazu "odo' gajbi se komiram"
poz
kejkz
28-10-2008, 11:34 AM
homic je neko ko ima homo izjave.. tipa: nisu to indijanci, to su nativni amerikanci...
ili prosto koristi eufemizme, i deminutive u svakoj jebenoj rechenici.. "idem kucici da nanam"
poz
Ma jok, to su smaraci :p
HeatMan
28-10-2008, 11:55 AM
"people from phoenix are phoenixians.."
to su homici.. emo likovi su homici..
homici moraju umreti.. nemam nishta protiv pedera..
:?
HeatMan
28-10-2008, 12:00 PM
"If I ran into a gay couple.. suckin eachothers penises, I'ld threat em with respect.. I'ld say "hello gentleman... nice job you're doin.." but, if one of them would start saying something faggy.. I'ld say, shut the hell up faggot!!! suck that cock, u frickin faggot.."
awacs
28-10-2008, 12:17 PM
poz
Ma jok, to su Amerikanci. To su oni likovi koji su smislili IBM/PC i Apple, Windows i MacOS. Oni likovi koji čoveka teraju da tokom života kupi što više raznih konfiguracija oba sistema, pa da sam proceni šta je bolje :da:
idekius
28-10-2008, 03:34 PM
Meni nikada nije bilo jasno zasto se ljudi vezuju za firme??? Pa boli uvo firme za nas... jedino sto ih zanima je nas novac :)
Vidim kako se kunu u RME, PC, ili MAC, BMW, Mercedes... itd... itd...
I ja cu tako, ali kad dodje onaj iz BMW-a i kaze: "Ti si se Idekiuse napopravljao nasih krseva, dugo godina vozio iskljucivo BMW vozila (mada si nas u zadnje veme nesto odjeb?o), pa cemo ti mi realno naplatiti delove i necemo da te deremo, necemo lagati u specifikacijama kako mora bas ulje firme sa kojom imamo dil, a zakacicemo i tvoju sliku u svakoj prostoriji fabrike u Minchenu" :D
Vazi... zabole njih kita za Idekiusa, ili bilo koga... :D A isto i one iz IBM i Apple... "Eto, osmislili smo novi HD koji je mnoooogoooo bolji nego stari, ali... mora da se kupi i nova matichna plocha, jer konektor nije isti... Jao... nas Phenom X4 phenomenalno radi! Sta? Ti si to hteo u soket AM2??? Neeeee batice... mora AM2+, a za neke ploche smo pustili update biosa, ali za neke i nismo... dakle.... calenzi i reinstaliraj sve ponovo :confused:
I... ne zaboravite da obavezno predjete na pci-e 16x graficke karte koje su mrrak mrakova u odnosu na AGP, a posebno one Le sa 64 bit magistralom. AGP smo izbacili, jer je takav red, a pozurite dok ne osmislimo jos neko epohalno unapredjenje, jer onda i pci-e 16x kartu mozete da zabodete jedino sebi u d..." :D
Da ne pricamo o novim scanerima koji su svakako "puno bolji nego oni od prosle godine", digitalnim aparatima 2 mega pixela vise u odnosu na proslogodisnje itd. itd. :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.