Log in

View Full Version : Da li je neko imao slicnih problema sa 5.1 sistemom?

Waldo
09-08-2008, 03:25 PM
Pozdrav svima. Pre neki dan sam kupio sw-5.1 3000 Genius, dakle radi se o sistemu 5.1 zvucnika. Sve sam lepo prikacio iza, ali mi se ne cuje subvufer i oba rear zvucnika. Da li neko zna u cemu je stvar, da li postoji nesto sto ne znam ili su jednostavno pokvareni? Pazite sada ovo. Korsitim zvucnu karticu M Audio Delta i 5.1 sistem mi zauzima samo out 1 i out dva na muzickoj kartici posto sam zalemio tri mini dzeka koji idu iz vufera u komp sa onim koji ide iz muz kartice u vufer. Meni rade centralni i oba front zvucnika, ali zvuk je bez basa uzasan

DaBear
09-08-2008, 03:33 PM
Pozdrav svima. Pre neki dan sam kupio sw-5.1 3000 Genius, dakle radi se o sistemu 5.1 zvucnika. Sve sam lepo prikacio iza, ali mi se ne cuje subvufer i oba rear zvucnika. Da li neko zna u cemu je stvar, da li postoji nesto sto ne znam ili su jednostavno pokvareni? Pazite sada ovo. Korsitim zvucnu karticu M Audio Delta i 5.1 sistem mi zauzima samo out 1 i out dva na muzickoj kartici posto sam zalemio tri mini dzeka koji idu iz vufera u komp sa onim koji ide iz muz kartice u vufer. Meni rade centralni i oba front zvucnika, ali zvuk je bez basa uzasan

to sto si ti zbudzio nije 5.1....:shock: :confused:

Waldo
09-08-2008, 03:39 PM
da, u pravu si. Ali kako da ih nateram da svi rade?

kejkz
09-08-2008, 04:37 PM
Zameni audio kartu, delta nije pravljena za kucni surround, odnosno moze se koristiti i za to, ali samo za slanje digitalnih podataka preko spdif-a do surround decodera. Mada nisi ni rekao koja delta...

radsoul
25-08-2008, 04:05 PM
M-audio Delta 1010 moze da se koristi za 5.1 surround. Analogni izlazi se mogu bez problema koristiti za spajanje na 5.1 sistem!