View Full Version : Alesis Andromeda & TC Electronic M350 / Lexicon MX300
HrastProgrammer
17-03-2008, 08:22 AM
Razmisljam o kupovini Andromede pa me zanima misljenje clanova foruma o tome koji od dva navedena efekt procesora bi mi vise odgovarao u kombinaciji s Andromedom:
TC Electronic M350 ili Lexicon MX300?
Znam da se radi o budget efektima, ali meni bolje od toga niti ne treba ... malo reverba i pokoji delay. Ova dva mogu nabaviti po dosta slicnim cijenama i uklapaju se u moj budget.
roginator
17-03-2008, 10:45 AM
heh za te pare radije uzmi lexicom 15II ili lxp 1 , ILI cak ensoniq DP4+ ...
ljepse ce lezati na andomedY :)
Don Solaris
17-03-2008, 05:19 PM
Mislim da mu ne treba mu "+" verzija od DP-4 ako će spajati samo na synth, po?to je jedini dodatak na "+" ulaz za gitaru i nekoliko efekata za gitaru. Razlika je ipak 100 EUR.
silicon science
17-03-2008, 05:28 PM
Mislim da mu ne treba mu "+" verzija od DP-4 ako će spajati samo na synth, pošto je jedini dodatak na "+" ulaz za gitaru i nekoliko efekata za gitaru. Razlika je ipak 100 EUR.
Slazem se. Ja sam od tih "budzet" varijanti uzeo BOSS SE 70, i mogu reci da daleko nadmasuje svoju cenu danas-180 eura. Vredi razmisliti o tome
clusterchord
17-03-2008, 09:56 PM
TC Electronic M350 ili Lexicon MX300?
imas solidan efekt gore na andromedi. a od ovih NIJEDAN ako bas ne mora.
ako mora onda TC. slusao sam ga i okay ye ali nikakav spektakl u ondosu na WEDGE koji vec imas u sintu.
ja bih ti preporucio Lexicon MPX-1, ili Ensoniq DP4. jer su ipak odmak od WEDGE-a, i odlicno rade na sintu.
A valja li boss sx700 za te akcije?
HrastProgrammer
31-03-2008, 06:58 AM
OK, hvala na savjetima ...
Andromeda je stigla. Hvala Clusteru za onaj broj telefona :grin:
Kostala me k'o svetog Petra kajgana, ali je u odlicnom stanju, kao nova, nisam pronasao niti jedne ogrebotine, a na LCD-u je jos bila zakeljena zastitna folija. Jednostavno mi se vise nije dalo cekat i petljat s dealer-ima ... te se vise ne proizvodi pa se ne moze nabavit; te se proizvodi, ali se ceka mjesec-dva; te se moze nabavit polovna iz USA, ali to je macak u vreci ...
Za sada necu kupovat nikakav efekt. Malo sam eksperimentirao i spajao na Waldorf QRack te propustao kroz njegove efekte i to mi zvuci jako dobro. Vidjet cu s vremenom da li mi uopce treba neki posebni efekt.
Uglavnom, zvuk je zbilja poseban. Nisam imao puno vremena za isprobavanje, ali cini mi se kako ce jako dobro funkcionirat u kombinaciji s Waldorf-om, barem za vrstu glazbe koja mene zanima. Kako stvari stoje, QRack ce uskoro biti zamijenjen s Q+ jer sam dobio ponudu koju ne mogu odbit ...
Don Solaris
31-03-2008, 05:35 PM
Svaka čast !!!!!
To je opaka ma?ina. Ma... mislim da ti pola toga vi?e neće trebat.... :rotfl:
silicon science
31-03-2008, 05:41 PM
Uhfgh zavidim ti:ups:
Ajd neki demo da chujemo:grin:
HrastProgrammer
31-03-2008, 06:01 PM
To je opaka ma?ina. Ma... mislim da ti pola toga vi?e neće trebat.... :rotfl:
E pa, ti si me "rijesio" XT-a :wink:
Ostavio sam si Q-a koga cu zamijenit za Q+ kad stigne, a za "ispomoc" imam jos Virus C i Novation ... i to je to - vise nego dovoljno za ono sto mi treba. Naravno, imam i onu "mrcinu" od PC-a ako mi bas zatreba nesto od software-a.
Ajd neki demo da chujemo:grin:
Za sada samo uzivam u zvuku :da: ... Tako ce vjerojatno biti jos par dana, a onda cu krenuti raditi nesto konkretno. Pa, kad bude gotovo, bit ce objavljeno na http://signix.hrastprogrammer.com/ ...
clusterchord
03-04-2008, 01:17 AM
OK, hvala na savjetima ...
Andromeda je stigla. Hvala Clusteru za onaj broj telefona :grin:
nema na cemu. pomogao tebi, pomogao Wladu.. :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.