View Full Version : Zasto mi je zatvoren oglas?
Moritz
23-02-2008, 01:43 PM
Jel moze neko da mi kaze zbog cega mi je zatvoren oglas o prodaji KYMA-e?
Htedoh da obnovim oglas i vidim Thread Closed !!!!
Moderatori?
lesha
23-02-2008, 04:15 PM
da nisi sam zakljucao?
Moritz
23-02-2008, 06:13 PM
Nisam, ne vidim zasto bih to uradio .
Upravo videh da je sada ponovo otkljucan ???!!!
lesha
23-02-2008, 06:27 PM
ja sam otkljucao, mozda je neko zbog tri tacke pomislio da treba da se zakljuca..
roginator
24-02-2008, 03:40 PM
evo malo OT ili mozda je topic
Ne jedanput primjetih da moderatori odgovaraju na oglase i prave se ludi kao to nije nis, a svima su zabranili postanje po oglasima....
ajde se dogovorite sami sa sobom
OGLAS je oglas i svako ima pravo oglasavas sto mu pase i na nacin koji mu pase u svom threadu,
ako ima vredjanja ili sl.. onda ga brisite ili upozorite a pa tek onda brisite
osobno mi se hebe za neke stvari ali vidim da se to ponavlja i nije u redu...
ne pada mi na pamet za sada da ikoga prozivam ali se u svom moderatorskom dijelu dogovorite i organizirajte
ako je BAN onda neka je i obrazlozite ako nije ne pisite komentare ili sl na oglase jer ste sami na to stavili kljuc, a brisati oglase je malo LOW!!!!! i to bez najave!!!
eto morao sam vam reci drugovi moderatori!!!!!!:cool4:
lesha
24-02-2008, 03:55 PM
moderatori i vip clanovi mogu da pisu po oglasima, i njima je takodje zabranjeno, ali neki nisu na to obratili paznju pa je doslo do propusta.
nadam se da toga nece biti ubuduce.
idekius
24-02-2008, 04:06 PM
evo malo OT ili mozda je topic
Ne jedanput primjetih da moderatori odgovaraju na oglase i prave se ludi kao to nije nis, a svima su zabranili postanje po oglasima....
Ne prave se ludi. Vise puta sam insistirao da se to ne radi, kao i Lesha takodje i dobijao objasnjenje da se radi o gresci. Naravno, to se ne sme i nadam se da se nece ponoviti.
ajde se dogovorite sami sa sobom
Luckast jesam, ali ne i lud. Soba mi je o.k. , imam neke zamerke, ali... ipak.. ne tolike da sa njom razgovaram :D
OGLAS je oglas i svako ima pravo oglasavas sto mu pase i na nacin koji mu pase u svom threadu,
ako ima vredjanja ili sl.. onda ga brisite ili upozorite a pa tek onda brisite
osobno mi se hebe za neke stvari ali vidim da se to ponavlja i nije u redu...
ne pada mi na pamet za sada da ikoga prozivam ali se u svom moderatorskom dijelu dogovorite i organizirajte
ako je BAN onda neka je i obrazlozite ako nije ne pisite komentare ili sl na oglase jer ste sami na to stavili kljuc, a brisati oglase je malo LOW!!!!! i to bez najave!!!
eto morao sam vam reci drugovi moderatori!!!!!!:cool4:
Oglas je oglas, tu se slazem, ali se ne slazem sa tim da neko ko je juce stavio stavio oglas, danas stavi "aktuelno"! Ako covek prodaje 5 stvari, moze da napravi jedan kulturan oglas (kao npr. Patalo), a ne da redja 5 oglasa i pritom svih 5 bumpuje.
Kljuc je kljuc u smislu ne postovanja nikoga u svrhe price, dogovora itd., ali nije i kljuc za upozorenja, ako dodje do krsenja pravilnika foruma i naravno da ce se onda intervenistai, a uvek je bolje upozorenje, nego ban. Ban tek ako upozorenje ne pomogne. Bolje je za sve. Niko ne upozorava bez razloga i ne odlucuje se tek tako da nekoga upozori, a za ban se je jos teze odluciti.
3. Zabranjeno je bespotrebno spamovanje (stvaranje "fazon" oglasa)...
Naravoucenije: -To sto se u oglasima ne postuje, ne znaci da je to odmetnuti deo foruma i da se tamo moze raditi sta se hoce. Dakle, kljuc za moderatorske i administratorske intervencije ne postoji, niti je ikada bilo reci o tome.
Kad smo vec kod kljuceva, evo i ovde jedan :) :locked:
P.S. Nesto si pogresno protumacio, ne za postvanje u oglasima tipa "Koliko dukata?"... tu si u pravu 100%, vec za upozorenja itd. To je u i u tvom interesu, kao sto je i u interesu foruma, jer nikome ne odgovaraju spam oglasi. Pogotovu tebi nebi trebalo da odgovaraju, jer cesto prodajes nesto, a to, koliko sam primetio, radis na fer i korektan nacin i ne bavis se spamovanjem... tako da si i ti zrttva bumpovanja oglasa.
Arthur
24-02-2008, 10:20 PM
samo da obavestim javnost da se u moderatorskom delu debelo i intenzivno debatuje oko novih pravila oglasavanja te da ce promene uslediti uskoro :twisted:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.