View Full Version : Nije mi dobro...
http://www.youtube.com/watch?v=vaao07tVpOY
misim..
nemam reci stvarno....
:shock::shock::shock:
Tribal_kg
27-01-2008, 09:45 PM
Omfg!
Ovakav Neuman, cini mi se da ima samo Perun kod nas... :D
Mozda uskoro dobijes i vise informacija iz "prve ruke".
Mislim... Ovo je pretpostavljam snimanje spota, pa verovatno nije bilo raspevavanja, tako da je i "rezultat" manje-vise ocekivan...
Mnogo se price diglo oko ove pesme, a ne vidim velikih razloga.
Cak nisam ni znao za ovo dok mi Deki pre neko vece nije rekao da potrazim na netu "skandal sa Karleusom". Mislim... skandal... Upalis TV, vidis njuske u predizbornoj kampanji i posle toga ti vise nista nije "skandalozno"... :)
dvuckovic
27-01-2008, 10:11 PM
Ovakav Neuman, cini mi se da ima samo Perun kod nas... :D
AKo mislis na U67 na kojem pjeva, ne. Ima ih vise u drzavi. Ako mislis na CMV, nisam siguran, vjerobatno ima i toga po RTS-u.
Danny Lou
27-01-2008, 10:18 PM
razbudio sam se... takav talenat, takav rob svog brenda na djelu... a cini mi se kanda je cuga, zesce ili me osjecaj vara...
lesha
27-01-2008, 10:24 PM
auuuu, kakav neumann, ovoj ne pomaze ni manley gold reference :shock: :banghead: :banghead: :banghead:
AKo mislis na U67 na kojem pjeva, ne. Ima ih vise u drzavi. Ako mislis na CMV, nisam siguran, vjerobatno ima i toga po RTS-u.
Na Neumann CMV sam mislio. Zaista mislim da ga jedino Perun ima, ali mi glupo da sada tvrdim. Oglasice se vec i on, sigurno, pa cemo znati.
perun
28-01-2008, 12:15 AM
Linkovani klip je sa snimanja emisije Mile Arsic u nasem studiju. Jelena nije imala signal u sluskama, jer isti nismo pustili obzirom da nisam ni video da je snimaju u gluvoj sobi. Retardirani montazer je mogao da skine njeno skalamukanje na prazno (a ne znam ni ko bi drugi iza zatvorenih vrata u gluvoj sobi "po osecaju", bez podloge, pevao bolje) i da samo uklopi sliku u postojecu (tada vec zavrsenu) pesmu.
Toliko. Mikrofon ispred nje je malo stariji U87, U67 nam je u futroli, a pored njega je CMV563 sa M7 kapsulom na sebi i AKG 414. Koliko ih ima i ko ih ima ne znam, niti me zanima.
@KVU... Ne znam sto si se shokirao toliko... Jel' to kod Abadica pocela da snima Celine Dion ili Aguilera, pa ti je ovo "chudo nevidjeno" ili je nesto drugo u pitanju...???
Ajd.
idekius
28-01-2008, 12:25 AM
Linkovani klip je sa snimanja emisije Mile Arsic u nasem studiju.
Za ovo bi tog Mileta trebalo da nabijes na kolac!
Kako ste dozvolili da ovo ode u javnost???
Sto taj Mile barem nije pokrio matricom ovo? Jos bolje, pustio normalnu verziju pesme? Ipak, ovo su stvari koje bi trebalo da ostanu u studiju...
perun
28-01-2008, 12:30 AM
Za ovo bi tog Mileta trebalo da nabijes na kolac!
Kako ste dozvolili da ovo ode u javnost???
Sto taj Mile barem nije pokrio matricom ovo? Jos bolje, pustio normalnu verziju pesme? Ipak, ovo su stvari koje bi trebalo da ostanu u studiju...
Deki... Nije Mile... Mila! Devojka... A, iskreno, nisam se bavio ovom emisijom, a pogotovo ne montazom iste. Intervju je super, sve je snimljeno jako lepo, ali kad sam na TVu video ovaj segment, normalno da sam ispizdeo. Al bese to pre mesec dana... Ko ga jebe.
cucko
28-01-2008, 12:32 AM
I ja bi tog Mileta malo na kolac.... :rotfl:
LACKY
28-01-2008, 12:34 AM
Deki... Nije Mile... Mila! Devojka... A, iskreno, nisam se bavio ovom emisijom, a pogotovo ne montazom iste. Intervju je super, sve je snimljeno jako lepo, ali kad sam na TVu video ovaj segment, normalno da sam ispizdeo. Al bese to pre mesec dana... Ko ga jebe.
Pa sta si ti ispizdeo, nisi se ti brukao.
perun
28-01-2008, 12:38 AM
Ma, nisam ispizdeo, daleko bilo, nego je glupo kad propust (ne Karleusin, ne nas, vec montazerov) ispadne predmet sprdnje kasnije. To jest, nije predmet sprdnje njegova greska, vec Karleusa. Bilo ko da je u pitanju, pusti nju.
Stvarno smesno.
LACKY
28-01-2008, 12:52 AM
Ali nije mi jasno kako je ona to pustila da ide u emitovanje.
A izmedju ostalog gledao sam i mnogo gore, doduse uzivo.
Ali je realno njena krivica, kako mozes da pustis nesto da ide a da ne pregledas, a i mozda je boli ona stvar.
Tako da opet isto, sta se ti nerviras kad je njoj svejedno (a moguce je da je i nacin marketinga).
idekius
28-01-2008, 12:59 AM
He... caskom dve strane... stvarno jaka stvar...
Pomislicu da bas svi, svakog dana snimamo Bocellija, pa se tu kao nesto chudimo :)
Linkovani klip je sa snimanja emisije Mile Arsic u nasem studiju. Jelena nije imala signal u sluskama, jer isti nismo pustili obzirom da nisam ni video da je snimaju u gluvoj sobi. Retardirani montazer je mogao da skine njeno skalamukanje na prazno (a ne znam ni ko bi drugi iza zatvorenih vrata u gluvoj sobi "po osecaju", bez podloge, pevao bolje) i da samo uklopi sliku u postojecu (tada vec zavrsenu) pesmu.
Toliko. Mikrofon ispred nje je malo stariji U87, U67 nam je u futroli, a pored njega je CMV563 sa M7 kapsulom na sebi i AKG 414. Koliko ih ima i ko ih ima ne znam, niti me zanima.
@KVU... Ne znam sto si se shokirao toliko... Jel' to kod Abadica pocela da snima Celine Dion ili Aguilera, pa ti je ovo "chudo nevidjeno" ili je nesto drugo u pitanju...???
Ajd.
izvini ali meni ceo ovaj klip izaziva mucninu... pocev od njenog lozenja do poslednjeg minuta kada pocinje da "umire" i ne staje sa pevanjem...
meni je ovo u svakom slucaju skandalozno, a opet s druge strane ne vidim kakve ti veze imas sa njom (osim sto ti je klijent) pa je branis :confused:
hajd uzdravlje i no hard feelings! :)
bas tako
Jelena nije imala signal u sluskama, jer isti nismo pustili obzirom da nisam ni video da je snimaju u gluvoj sobi. .
Pa cuje se matrica iz slusalica :confused:
....... aaaaa , mislis , niste pustili njeno pevanje da sama sebe cuje ???
Pozdrav
:nosepick: E ma da ...shio mi ga Djura....
ode sad u propast ona suptilna i prefinjena slika o njoj koju je mukotrpno izgradila,i sve to zbog glupog montazera...
Alo,Pozega....
Arthur
28-01-2008, 02:10 PM
aargh, meni se selin dijon i kristina agiljera vise gade od nase mile dzejkej :banghead:
perun
28-01-2008, 02:30 PM
Pa cuje se matrica iz slusalica :confused:
....... aaaaa , mislis , niste pustili njeno pevanje da sama sebe cuje ???
Pozdrav
Ne, matori... U slusalicama se nije culo nista!!! Dakle, Karleusa je cula neko brundanje iz rezije, sa sluskama na glavi krenula da se raspada sa zvukom iza zida od pola metra i zatvorenih vrata. To je poenta. Uostalom, koga boli kurac... Al, ajde, ako vam je tol'ko interesantno.
Pozdrav.
perun
28-01-2008, 02:32 PM
:nosepick: E ma da ...shio mi ga Djura....
ode sad u propast ona suptilna i prefinjena slika o njoj koju je mukotrpno izgradila,i sve to zbog glupog montazera...
Alo,Pozega....
Ne kapiram zasto toliko insistiras na sirenju price!? Koga boli djoka za sliku o Karleusi, tj. nacin na koji se predstavljala medijima i sprdnju, tj. sranje koje je napravio montazer!? tebe ocigledno... Al' dobro...
Ne kapiram zasto toliko insistiras na sirenju price!? Koga boli djoka za sliku o Karleusi, tj. nacin na koji se predstavljala medijima i sprdnju, tj. sranje koje je napravio montazer!? tebe ocigledno... Al' dobro...
Sto sine mene prozva,ko da sam ja postavio temu?
Ja sam samo dao svoje misljenje na sta imam pravo,a ono se tebi ocigledno ne svidja,pa pokusavas da plasiras da ja kao sirim temu sa jednim jedinim komentarom(na cemu sam i imao nameru da ostanem) a ti vec imas tri ili cetiri reply na ovaj post???
Ja nikome ne zameram sto snima i radi ono sto mu donosi novac,ali to ne znaci da o tome ne sme da se kaze svoje misljenje.A veruj mi,JAKO sam se blago izrazio u odnosu na ono sta mislim o "delu" (za lik me blago zabole) doticne persone i njoj slicnima.
Peace.
Color
28-01-2008, 03:25 PM
Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate... :rotfl: :rotfl:
Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate... :rotfl: :rotfl:
:rotfl:
Arthur
28-01-2008, 04:14 PM
ja se ne stidim :twisted:
dexyco
28-01-2008, 06:11 PM
Znaci da polako predjemo na video produkciju? :D
.... Uostalom, koga boli kurac....
Naravno ;)
Jos mi samo fali da se bavim Karleusom :)
Pozdrav
Mogli
28-01-2008, 09:50 PM
Nista ne fali Jeleni, nego fali onome ko je ovo pustio u promet! Amateri ne kapiraju sta se tu dogadja, vec naivno registruju samo da pevac nema pojma! Isti slucaj je kao kad amater slusa nekog ko peva samu tercu i to dozivljava kao njegovo neznanje! Ona je ovde pevala neke delove na vec njen otpevani vokal i to ce se kasnije lepo uklopiti gde bude trebalo. Ocigledno je ostala bez glasa u visljim lagama, ali to je posledica stalnog pevanja na tezgama. Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.
Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.
Sta rece???:shock::shock::shock:
Dexxy
28-01-2008, 11:39 PM
I kod mene je snimano nekoliko emisija sa Milom Arsic, ali uvek je stavljala matricu preko pevanja pa je dobro ispalo sve.Verovatno su sada zurili u montazi.... Nema potrebe za nerviranjem, opusteno...samo da ne krene opet tema narodnjaci-zabavnjaci....i ostali...:banghead::banghead::banghead:
idekius
28-01-2008, 11:43 PM
I kod mene je snimano nekoliko emisija sa Milom Arsic, ali uvek je stavljala matricu preko pevanja
Ti si bio bolji u krevetu... a Perun je morao da plati vadjevine tipa "Boli me glava", "Nije mi ni do chega", "Ja sam kriv..." :rotfl:
slowstar
29-01-2008, 02:04 AM
Au ljudi, oko cega vi gubite vreme koje ste mogli da utrosite na ispijanje piva u nekom kaficu...
A sto se JK tice, cemu "prezvakavati" poznate stvari...
Zao mi je sto to ja verovatno necu doziveti, ali ce takva VRSTA muzike da se "urusi" u samu sebe, kao neka prestarela zvezda (mislim astronomska)
Ja se bar tome nadam, to mi niko ne moze oduzeti...
Danny Lou
29-01-2008, 10:01 AM
Zao mi je sto to ja verovatno necu doziveti, ali ce takva VRSTA muzike da se "urusi" u samu sebe, kao neka prestarela zvezda (mislim astronomska)
jos malo... :dance::jupi:
Dexxy
29-01-2008, 10:42 AM
Ti si bio bolji u krevetu... a Perun je morao da plati vadjevine tipa "Boli me glava", "Nije mi ni do chega", "Ja sam kriv..." :rotfl:
Nije to sto mislis :D
cucko
29-01-2008, 12:52 PM
Kolko je placen originalni aranzman?
HeatMan
02-02-2008, 01:00 AM
Au ljudi, oko cega vi gubite vreme koje ste mogli da utrosite na ispijanje piva u nekom kaficu...
ahahhaha.. da, samo postoji nusefekat.. ako implodira, stvorice se crna rupa i uvucice u sebe i ono shto je dobro..
u prevodu, ono shto je dobro ce isplivati, da bi se, naposletku, i ono iskvarilo..
Danny Lou
02-02-2008, 11:15 AM
ahahhaha.. da, samo postoji nusefekat.. ako implodira, stvorice se crna rupa i uvucice u sebe i ono shto je dobro..
u prevodu, ono shto je dobro ce isplivati, da bi se, naposletku, i ono iskvarilo..
opa imamo i filozofa ovdje :cool3::nosepick::)
HeatMan
02-02-2008, 03:33 PM
a pa trudim se da pratim trendove.. :)
Harry
19-02-2008, 11:28 AM
Strava kako volim znati da nisam sam u ovakvom razmi?ljanju! :da:
balthazaar
21-02-2008, 01:21 PM
Ja sm nakon ovoga što sam vidio svhatio da ima nade da i ja zapjevam iako sam do sada bio u zabludi da pjevam loše , tako reći, grozo.
Jelena će da uvede novi stil
glitch pjevanje
nenad
21-02-2008, 04:38 PM
Niste mi jasni....zasto ne cenite njen rad ? Tog dana jednostavno nije bila u formi. ALI. Jer se slusa ? Jer se gleda ? Da...... ljudi ovo i slusaju i gledaju !!!! Zena dere lovu.... moze joj se..... Vecina pesama ljudi sa foruma ostane u sobi 5x5..... E, i sta da radimo nego da im se pridruzimo u pravljenju nekih frankenstajn pesama tipa pola Grcka, cetvrtina Turska , cetvrt Iran..... i tako to.... pa ko se bolje snadje eto mu i lova... Ja nemam nista protiv....cak sta vise zadovoljan sam..... pa kad zaradim nesto love onda cu na letovanje u Azerbejdzan...jer cuo sam tamo ima sto-sta da se cuje a i da se pretoci (aranzira) za ovdasnji hit....samo polako, smejte se Vi !!!! Aha !!!
Ja zaradjujem lovu !!! A Vi ? Mozda se bavite umetnoscu ???
Samo napred !8-)
dexyco
21-02-2008, 07:19 PM
I Kinezi u Pancevu rade na taj nacin. Jer zaradjuju? Jer! Jer im se kupuje roba? Jer! Kupis kineske tike, prvo ih dva dana vetris na prozoru dok se ne naviknes, a onda ih nosis mesec dana dok ti se u njima noge ne ubudjaju, a patike iscepaju, pa onda kupis nove i ispocetka!!! Jer lepo shljaka? Jer! Jer stalno menjas patike i zato si fensi? Jer! Ali jbg, nekog smara sve to, ode kupi covek dobre patike za vecu cifru i nosi ih mesecima, a da mu se noge ne budjaju, i da su mu odmah udobne... Sto jer - jer!
Danny Lou
21-02-2008, 08:38 PM
Niste mi jasni....zasto ne cenite njen rad ? Tog dana jednostavno nije bila u formi. ALI. Jer se slusa ? Jer se gleda ? Da...... ljudi ovo i slusaju i gledaju !!!! Zena dere lovu.... moze joj se..... Vecina pesama ljudi sa foruma ostane u sobi 5x5..... E, i sta da radimo nego da im se pridruzimo u pravljenju nekih frankenstajn pesama tipa pola Grcka, cetvrtina Turska , cetvrt Iran..... i tako to.... pa ko se bolje snadje eto mu i lova... Ja nemam nista protiv....cak sta vise zadovoljan sam..... pa kad zaradim nesto love onda cu na letovanje u Azerbejdzan...jer cuo sam tamo ima sto-sta da se cuje a i da se pretoci (aranzira) za ovdasnji hit....samo polako, smejte se Vi !!!! Aha !!!
Samo napred !8-)
svaka cast! ti si nas idol! jesu li to kanule prve pare?
ccccc zbog takvih kao ti nije ni cudno sto se nalazimo u ovakvoj situaciji... nije svako sklon azerbejdzanu, taman kad odes pokupi koju "originalnu" nasu pjesmu pa osvjezi ovu "scenu"...
milos
21-02-2008, 09:10 PM
Niste mi jasni....zasto ne cenite njen rad ?
Zasto?Za babino brasno ....:rotfl: :banghead:
fischek
21-02-2008, 09:13 PM
I Kinezi u Pancevu rade na taj nacin. Jer zaradjuju? Jer! Jer im se kupuje roba? Jer! Kupis kineske tike, prvo ih dva dana vetris na prozoru dok se ne naviknes, a onda ih nosis mesec dana dok ti se u njima noge ne ubudjaju, a patike iscepaju, pa onda kupis nove i ispocetka!!! Jer lepo shljaka? Jer! Jer stalno menjas patike i zato si fensi? Jer! Ali jbg, nekog smara sve to, ode kupi covek dobre patike za vecu cifru i nosi ih mesecima, a da mu se noge ne budjaju, i da su mu odmah udobne... Sto jer - jer!
ne bih imao nista da dodam:rotfl:
JER!
shigumicu
21-02-2008, 09:38 PM
Samo napred !8-)
Ju, ju, ju. Nemoj tako Bobane! :rolleyes:
HeatMan
21-02-2008, 11:37 PM
ne bih imao nista da dodam:rotfl:
JER!
nije smeshno, choveche.. takvi likovi dolaze da nas uche.. kao shta mi treba da prichamo i to.. boze ubij..
majke mi, ako mi uspe sa muzikom 3ci album cu da snimim prdez i tako da prodajem.. ae u polni organ..
nenad
22-02-2008, 12:38 AM
majke mi, ako mi uspe sa muzikom 3ci album cu da snimim prdez i tako da prodajem.. ae u polni organ..
Eto imamo i iste poglede na MUZIKU.....
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21402
silicon science
27-02-2008, 03:15 PM
Samo napred !8-)
Boze svasta. Nije internet bas za svakoga:banghead: :banghead: :banghead:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.