PDA

View Full Version : problemi sa logovanjem

cAAc
15-12-2007, 03:08 PM
imao sam problem sa password -om tj prijavljeno mi je da je pogresan tako da sam morao da je resetujem pa me interesuje da li je josh neko imao slicnih problema ?

Oggy
17-12-2007, 05:31 PM
Imao sam ja

diviner
17-12-2007, 05:49 PM
OK...Jel jos neko imao, pa da znamo koliko je ovo ucestalo ?

slowstar
19-12-2007, 07:52 PM
Ja ne, posto mi komp. pamti passworde, ali vise puta nisam uspeo da udjem na sajt, krene, pa stane, kao da je uzasan "traffic", da nije nesto pobrljaveo server? Ponvljam, vise puta (desetak i vise) mi se desilo da ne mogu da udjem, ali nije i pitanju password...

dexyco
19-12-2007, 10:38 PM
Ista stvar i samnom, samo sto to nije vezano samo za rumski vec i za druge domace sajtove... Jel rumski na nekom domacem serveru ili stranom?

LMstudio
20-12-2007, 03:06 AM
Ja ne, posto mi komp. pamti passworde, ali vise puta nisam uspeo da udjem na sajt, krene, pa stane, kao da je uzasan "traffic", da nije nesto pobrljaveo server? Ponvljam, vise puta (desetak i vise) mi se desilo da ne mogu da udjem, ali nije i pitanju password...

+ 1:(
isti slucaj i danas

dejankuki
20-12-2007, 03:29 AM
Samo da kazem da je bio Veeeoma otezan pristup nekim sajtovima a nekim i nemogucnost pristupa!!! i stranim i domacim. Ja, sa telekoma i neki sa Sezama, cini mi se...(ne potvrdjena informacija) ... dok drugi ljudi, koji su na drugim provajderima nisu imali nikakvih problema sa tim istim sajtovima...
ponedeljak 17.12 od 23:00, utorak 18. 12 ceo dan i sreda 19.12 do nekih 22:00...

Ali sam ja mogao da pristupim rumskom.. bez problema!!! na primer...

?????

lesha
20-12-2007, 07:17 AM
Samo da kazem da je bio Veeeoma otezan pristup nekim sajtovima a nekim i nemogucnost pristupa!!!

lelekom

dejankuki
20-12-2007, 11:20 AM
Hmm, ova dva-tri dana jeste bio. inace u globalu nemam problema...

Bybass
31-12-2007, 01:30 AM
Ja sam imao problema sa registracijom.
Sve upisem kako treba i nece da se registruje.
Takodje sam imao problema sa logovanjem pa sam jednom poludeo kad nije hteo ceo dan da se uloguje i na kraju sam morao ponovo da se registrujem pod novim imenom i na novi mail (koji sam posebno pravio zbog Rumskog).
Inace, pokusavao sam i sa drugih kompjutera, od kolega, iz net cafe-a i isti problem je bio svuda, mada, u poslednjih nekoliko meseci je sve OK..........jos uvek sam pod ovim imenom...hehe.

stigma
03-01-2008, 03:49 PM
Morao sam dva puta da resetiram pasword da se ulogiram..
Bugovita je skripta

DaBear
04-01-2008, 04:34 PM
Evo da i ja (opet) prijavim neke bugove..

Kad hocu da pogledam Nove Teme, nekad me baci na zadnji post (dobro, tako treba!) a nekad na prvi (?) ..pa onda moram da klikcem extra, da bi nasao zadnji...

Takodje, ako nisam ulogovan, a hocu da pogledam neciji profil, nemoze!
Moram da se ulogujem...

to za sad..

dexyco
04-01-2008, 04:47 PM
Moram da se ulogujem...
To je vec tako podeseno, kako gosti foruma ne bi mogli da kopaju po necijem profilu, to je tako valjda fabricki stavljeno u softwareu foruma, mada moze da se menja...

Ovo prvo se i meni desilo...

lesha
04-01-2008, 08:07 PM
Evo da i ja (opet) prijavim neke bugove..

Kad hocu da pogledam Nove Teme, nekad me baci na zadnji post (dobro, tako treba!) a nekad na prvi (?) ..pa onda moram da klikcem extra, da bi nasao zadnji...

Moram da se ulogujem...

to za sad..

nisu bagovi. ukoliko kliknes na kvadratic ispred imena teme, baca te na prvu neprocitanu poruku. ukoliko kliknes na ime teme, baca te na pocetak.

forum je podesen tako da samo clanovi mogu da gledaju profile drugih clanova.

DaBear
04-01-2008, 09:10 PM
nisu bagovi. ukoliko kliknes na kvadratic ispred imena teme, baca te na prvu neprocitanu poruku. ukoliko kliknes na ime teme, baca te na pocetak.

forum je podesen tako da samo clanovi mogu da gledaju profile drugih clanova.

----evo sad sam na prvoj strani kliknuo na TC thread...(nisam se ulogovao) i bacio me na PRVU stranu (od dve) !!

--- sad sam ushao u forum i na Thread "agencija za zastitu.." kliknuo na kockicu sa strelicom (zadnji post) i on me OPET bacio na PRVU stranu ??

pa nisam valjda toliko glup..na Gearslutz..kad ocu da gledam profil usera, mogu bez da se ulogujem!

sta sad?

dexyco
04-01-2008, 10:34 PM
Kad si ulogovan forum pamti sta si gledao i baca te na prvi neprocitan post, ali kad nisi ulogovan forum ne zna ko si, pa ne zna ni sta si procitao, a sta ne. Kad ide preko cookie-a onda se na tvom kompu pise sta si video, tako da mozes da koristis ovo i kad nisi ulogovan, ali kada bi probao sa drugog racunara da se ulogujes, a onda probao da odes na prvi neprocitan post, onda bi te forum opet prebacio na prvu stranu jer je sve ubelezeno u tvom racunaru. Medjutim ovde je odradjen drugi sistem kod koga se to belezi na serveru, a ne na tvom racunaru i vodi se na tvoje korisnicko ime, pa onda kada si ulogovan sa bilo kog racunara, on pamti sta si procitao, ali zato kad nisi ulogovan on to ne zna.