View Full Version : R&B Singer
Eeva_r&b
10-11-2007, 09:28 PM
Zravo,ja sam nova ovde :)
www.myspace.com/eevamusic (http://www.myspace.com/eevamusic)
Volela bih da podelite svoje utiske o mojoj muzici sa mnom.
Bavim se contemporary R&B-em,imam 19 godina,zavrsila sam osnovnu muzicku skolu,sviram klavir,i tako...
A little girl with big dreams :)
Eeva
The Serbian :rolleyes: R&B Princess
stefanradjen
10-11-2007, 09:30 PM
Welcome my friend.Show the world what you got!!!
Ljudi poslusajte devojku,extra glas extra pesme sve
Samo napred!!!
Zravo,ja sam nova ovde :)
www.myspace.com/eevamusic (http://www.myspace.com/eevamusic)
Volela bih da podelite svoje utiske o mojoj muzici sa mnom.
Bavim se contemporary R&B-em,imam 19 godina,zavrsila sam osnovnu muzicku skolu,sviram klavir,i tako...
A little girl with big dreams :)
Eeva
The Serbian :rolleyes: R&B Princess
Zanimljivo!Samo napred
grada27
10-11-2007, 10:57 PM
Eto dokaza da ima dobrih autora,a ta prica kako nema dobre muzike
i kako nema da se ponidi bolja,vidite da ima i dalje tvrdim da POGRESNI LJUDI sede i odlucuju sta ce se objaviti,a sta nece.
Eeve sve pohvale tvojoj muzuci i tvom glasu,nemoj da te koje kakvi pomere ni za milimetar, samo napred nastavi da pravis pesme, ipak to je najvaznije,a u tvom slucaju pesme ce same naci put do slusalaca,budi sigurna u to.
Odlicno!!!
Moritz
11-11-2007, 01:10 AM
:) Bravo.
Black indeed but on the wrong side of the Atlantic :( .
Neka ti neko "spakuje" kvalitetne demoe i salji napolje jer se u Srbiji leba neces najesti od R&B. Samo radi i veruj, bice nesto.
Rhino
11-11-2007, 01:23 AM
Eeva:jupi:
Bravo, totalno osvjezenje.....
Pa tebe cekam citavog zivota! (Ne mislim to sexualno ili sl)
Konacno neko ko ne samo da moze da pjeva rnb, vec ga zivi i pjeva! Osjecam to sa myspace profila (Zvuka)
BTW, ciji su beatovi?
Rhino
11-11-2007, 01:26 AM
Eeee, da!
Kako ti ide rnb na nasem jeziku? Zaje*anije jel? Ustvari radish li to uopste?
Pozz
Super ti je muzika i glas , znaći sveukupno bravo ,samo napred.
:jupi:
Inovative_kg
11-11-2007, 10:02 AM
Hey Eeva..Dobro nam doshla:D...Znas i sama sta mislim o tvojoj muzici, da ne ponavljam:D...Super talented:D
DaBear
11-11-2007, 10:16 AM
super! nesto sto zvuci autenticno i iz nasih krajeva! Talenat je tu, nema sta...
Moj problem je sto je svugde (sem Amerike) jaaako tesko izdati nesto ovako. Cak i u Engleskoj izdaju samo Amerikance!! Maltene nema UK RnB..ima neke mutacije ali to je bez veze.
Drugi problem, je sto ovoga ima jako puno. RnB/HipHop je ili baziran na super tekstoviam (pricama) ili na ultra komerc hook-ovima / refrenima (ala R Kelly)..znaci samo ako je ULTRA komerc ili RAZLICITO, ima sansu da bude primeceno!!
Prvi korak je totalno provaliti fazon, sto si ti 100% uradila, vokalne mogucnosti su takodje tu, ritam u pevanju..sve je 100% autenticno. Kod nas je (koliko sam primetio i to problem! Da ljudi skapiraju sta sme a sta ne sme da se stavlja u pesmu. Pocev od zvukova pa na dalje...)
Sad samo treba nesto uraditi sa pesmama / matricama da iskoce iz mora pesama koje zvuce ovako.
Najvaznije je sto si mlada i vec sad si skapirala puno toga. Nekome treba mnogo vise vremena..
Bice nesto!
roginator
11-11-2007, 11:41 AM
bravo volak mi je jako catchy..mislim da s tim vokalom mozes sve.....
samo gurni vokal u noviji Hip hop R&B sound...I BINGO...
malo mi je ovaj sound star cca 2 godine.....
inace RESPECT ..sve na svom mjestu...jos da sjedne neka skupa dobra produkcija i RULASSSSSSSSSSS
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
totalno Catcy VOX
HeatMan
11-11-2007, 02:02 PM
e, ivo.. ako su te ovdi prihvatili.. IMAMO SHANSE! :) ljub!
Eeva_r&b
12-11-2007, 11:08 AM
Pre svega,hvala puno na ovim lepim recima,uvek znace. :)
Beatovi su od raznih ljudi ali vecinom od Dj Kujje (http://www.myspace.com/dj_kujja).Nazalost nemam jos uvek uslova da sama komponujem,tako da sam freestyler :-(.Moj je samo vokalni aranzman i tekst od ovoga sto cujete na profilu,tj sve sem instrumentala je moj posao,ukratko.
Na srpskom jeziku ne pisem,nisam nikad.Engleski jezik mi je veoma blizak,i govorim ga kao maternji,bolje se izrazavam na njemu u svojim pesmama,iako mnogi ljudi misle da to radim zato sto je 'lakse'.Nije,probajte :)
I tako...thanx again :)
Nije,probajte :)
Mislis da ne poznajem ljude koji zive u USA, naseg su porekla, i tvrde da je lakse pisati na engleskom?:)A i ja to tvrdim obzirom na melodicnost engleskog jezika, al to ti je ooooogroman plus sto pevas na engleskom, jer koji ce ti q rnb pevanje u Srbiji...A i rnb na Srpskom barem meni smesno zvuci
HeatMan
12-11-2007, 12:21 PM
^meni ovi moji umeju da zazvuche do jaja ponekad.. na mvp mislim..
@eeva: si ti neshto ljuta na mene? :? :)
Eeva_r&b
12-11-2007, 07:44 PM
@Jan
OMG! Pa,vidis, ja nisam zivela u USA,ni bila,cak ni u UK.Tako da kada SAM naucis i jezik i skapiras fazon zanra koji tvojoj zemlji nije blizak nimalo,NIJE LAKSE,ja stvarno ne znam kako mozes da uporedjujes osobu koja nikada nije krocila na englesko govorno podrucje sa nekim ko je tamo ZIVEO!!!!
Ali kapiram,sve je lako dok ne sednes da uradis to isto,lako je pricati.
Nazalost ima mnogo ljudi koji moj rad smatraju cak bezvrednim jer ne shvataju koliko je vremena i truda za to potrebno.Kazem opet-probaj,pa ces da vidis.
Ah,iznervirala sam se sad :) nista licno,nije zbog tebe nego ima previse ljudi koji tako misle ovde.Sve kool :) Samo me razbesni kada mi nego povrh svega prica da je to sto radim lako...
@Salliery aka Heatman - ljuta...?wtf HELL NO!!!
ANITA
12-11-2007, 08:17 PM
Eeva - ne daj se! Općenito ta priča kako je ne?to lako učiniti ili kako je nekome lak ?ivot da bi ga naveo da obrnuti priču je jeftin trik. Ok, lako je i ?to onda. Dobro je! Ti ovo radi? jako dobro, a svi elementi koji su potrebni da se ne?to radi dobro ne mogu biti poznati onome tko se nije s tim procesom nikad suočio. Primjera radi.... znam jako puno izuzetnih pjevačica koje imaju nevjerojatnu intonaciju, impostiran glas, prelijepu boju... ali nikako, ali nikako da osjete ritam i da pjevaju s groove-om. Ili pak mogu to sve... ali nemaju ideje za vokalni aran?man... ili im je sve servirano, pa nemaju emociju...
Za imati "ono ne?to" treba sadr?avati jako puno elemenata u sebi. Neki od tih (elemenata) se mogu naučiti, neki ne.
Ali ti njima svima reci da ti je lako jer si talentirana. To ne mogu poreći. Za?to bi ne?to moralo biti te?ko?
Meni nije te?ko napisati note za cijeli orkestar, ali mi je jako te?ko oprati pod u kupaoni. To ne znači ni?ta. Ne hvataj se za te stvari. Radi ono u čemu si najbolja. Toliko je vremena pred tobom, mo?e? čuda napraviti, a s obzirom kako si započela, vjerujem da će? svoj potencijal realizirati! I neka ti bude lako! To je "beat" ?ivota... :)
@Jan
OMG! Pa,vidis, ja nisam zivela u USA,ni bila,cak ni u UK.Tako da kada SAM naucis i jezik i skapiras fazon zanra koji tvojoj zemlji nije blizak nimalo,NIJE LAKSE,ja stvarno ne znam kako mozes da uporedjujes osobu koja nikada nije krocila na englesko govorno podrucje sa nekim ko je tamo ZIVEO!!!!
Ali kapiram,sve je lako dok ne sednes da uradis to isto,lako je pricati.
Nazalost ima mnogo ljudi koji moj rad smatraju cak bezvrednim jer ne shvataju koliko je vremena i truda za to potrebno.Kazem opet-probaj,pa ces da vidis.
Ah,iznervirala sam se sad :) nista licno,nije zbog tebe nego ima previse ljudi koji tako misle ovde.Sve kool :) Samo me razbesni kada mi nego povrh svega prica da je to sto radim lako...
@Salliery aka Heatman - ljuta...?wtf HELL NO!!!
Nemoj takav stav, pevas vrhunski, zvucis kao da si odande i ne bi trebalo da se tako ponasas, jer ces nekad slucajno odbiti od sebe nekog ko bi mogo mnogo da ti pomogne i uputiti te ka tome da to sto radis bude jos bolje...
Elem mnogo sam ja ljudi cuo i kako pevaju i kako repuju, cak i radim sa jednom latinom iz Brooklyn-a koja peva rnb, ali bas rnb, ne pop, i stvarno treba da shvatis kao veliki kompliment kada ti kazem da zvucis woowwww extra...
A povodom toga, rece nikad nisi bila u Americi, slucajno sam jednom prilikom u Cacku upoznao dva lika koji isto tako kao i ti nisu bili u Americi ali oni repuju (za razliku od tebe koja pevas) ISKLJUCIVO na engleskom i to akcentom koji j**e keve da ja nisam mogo da se nacudim...
Jedan moj ortak, koji je sad u zatvoru, na papiru nije intelektualac, ali sto se kulture i naslusanosti muzike tice (funk, soul, rock n roll pa i rnb pa i hiphop cime se i bavi, pa i elektro), je stvarno naslusan i covek isto nikad nije bio u Americi ali mu je new york slang savrsen i tvrdi da mu je lakse da pise na engleskom nego na Srpskom, i stvarno zvuci kao crnac..
Evo jos jednog primera, grupa Madred momci rade neki reggae/ragga j***m li ga, pisu i pevaju na engleskom, Borko isto to kaze, ne moze da napise ragga tekst na srpskom , jednostavno ne moze, a nije bio u USA ili na Jamajci...
evo i njihovog space-a:
http://www.myspace.com/madredmusic
Tako da, necu se vise raspravljati, niti zelim da te kritikujem, niti zelim da te osporim, jer to sto radis radis extra, nikad nisam cuo nista bolje u Srbiji...eto
Ups i nemoj da mislis da ti kazem da je to sto radis lako, pogresno tumacis ljude Eeva...Ja ti zasuo vokal i pevanje komplimentima a ti me prozivas:)haha...
PS Ni u jednom trenu nisam reko da su ti tekstovi losi, samo me je bocnula tvoja reakcja na Rhino-vo pitanje, da li bi mogla odradis i na nasem jeziku, pa sam se raspisao...Inace mnogi veliki pevaci su pevali tesktove koji su im drugi pisali, a ti imas dara i za jedno i drugo, just keep runnin' your game, i nemoj svaku kritiku da shvatas kao zlonamernu (a ovde koliko ja vidim kritike nije ni bilo)...I ako ti i jedna internet zajednica moze pomoci, to je onda ova ovde www.rumski.com, zato slusaj ove ljude sta ti pricaju ovde i pazljivo usvajaj sta ti kazu...Ja nemam sta da dodam na tvoj rad, jer je meni to u full-u, ali ako neko bude imao nemoj da se ljutis, nego pitaj kako da to bude bolje, dosta ljudi odavde su meni pomogli da nesto sto radim bude bolje, neki svesno neki dajuci savete drugima...eto...srecno
Eeva_r&b
13-11-2007, 07:26 AM
Hvala,hvala puno,razumem sta hoces da kazes :) :)
Nisam ja bas neko rerazumno stvorenje. :)
Niti sam zatvorena za kritike,naprotiv.
Pa,nije to nikakav stav,nisam ja bog-zna-koliko uvredjena,daleko od toga.Ali,umorna sam jako od odbrane svoje muzike,i pretpostavke da nesto radim jer je to 'lakse'.Jer kad je u pitanju drugi jezik,nije dovoljno samo nauciti reci koje se rimuju.To je tek pocetak,poenta je iskociti iz izlizanih fraza provucenih kroz gomilu pesama.A napraviti nesto potpuno originalno a da sasvim ostane u duhu jezika je mnogo teze nego sto izgleda.Ja se i dalje trudim da se nadjem na tom polju.Srpski mozda jeste 'tezi' zbog rimovanja,ali to je sve.Ipak je to jezik koji govorim ceo zivot i iz svakodnevice mogu izvlaciti inspiraciju za tekst,svakom izgovorenom recenicom,jezik je aktivan.Moj engleski je pasivan,i nije,veruj mi,upola lako kao sto izgleda :)
Mozda i zaista jeste tako za ljude koje ti znas,za mene nije,mozda sam ja zaostala,lol :) :).Mada, sve je to relativno sta neko smatra dovoljno dobrim,ja svoje tesktove ne,jos uvek.
I tako,kazem ti jos jednom,nema mesta ljutnji.Interesuje me svako misljenje,naravno izrazeno na ljudski nacin,i postujem sve sto si mi rekao.
Toliko od mene,stay in touch!
Poz
Hvala,hvala puno,razumem sta hoces da kazes :) :)
Nisam ja bas neko rerazumno stvorenje. :)
Niti sam zatvorena za kritike,naprotiv.
Pa,nije to nikakav stav,nisam ja bog-zna-koliko uvredjena,daleko od toga.Ali,umorna sam jako od odbrane svoje muzike,i pretpostavke da nesto radim jer je to 'lakse'.Jer kad je u pitanju drugi jezik,nije dovoljno samo nauciti reci koje se rimuju.To je tek pocetak,poenta je iskociti iz izlizanih fraza provucenih kroz gomilu pesama.A napraviti nesto potpuno originalno a da sasvim ostane u duhu jezika je mnogo teze nego sto izgleda.Ja se i dalje trudim da se nadjem na tom polju.Srpski mozda jeste 'tezi' zbog rimovanja,ali to je sve.Ipak je to jezik koji govorim ceo zivot i iz svakodnevice mogu izvlaciti inspiraciju za tekst,svakom izgovorenom recenicom,jezik je aktivan.Moj engleski je pasivan,i nije,veruj mi,upola lako kao sto izgleda :)
Mozda i zaista jeste tako za ljude koje ti znas,za mene nije,mozda sam ja zaostala,lol :) :).Mada, sve je to relativno sta neko smatra dovoljno dobrim,ja svoje tesktove ne,jos uvek.
I tako,kazem ti jos jednom,nema mesta ljutnji.Interesuje me svako misljenje,naravno izrazeno na ljudski nacin,i postujem sve sto si mi rekao.
Toliko od mene,stay in touch!
Poz
Taj fazon!:)
I nemoj da trosis energiju na takve ljude, ako uvidis da neka kritika nije na mestu iskuliraj...Ljudi su ljubomorni
Sandzama
13-11-2007, 04:40 PM
Sto bi rekli... extra ;)
Samo jos "skupa" produkcija (sto rece roginator) i SVE 5
Puno srece!
Poz
FrankoPanko
14-11-2007, 05:03 AM
Eeva_r'n'b, vokal je extra!!! Osjecam da zivis za ovo! Bravo, samo naprijed!:bravo::bravo::bravo:
supeeer zvucis,svaka pohvala:)
Eeva_r&b
28-11-2007, 11:48 PM
Hvala ljudi puno...means a lot :-)
Navratite na spejs za kontakt ne visim ovde cesto...
www.myspace.com/eevamusic
Nemanja Filipovic
04-12-2007, 12:29 AM
Uf,,super vokal...super aranzmani vokala.......sve super..
slazem se sa Evom da nije nimalo lakse to sto je na Engleskom...ali nije lakse napisati text.....ali definitivno je lakse otpevati...mozda cak i izneti emociju....
i super je to sto ti zivis za to.....
ali moje(ne ljuborno misljenje):grin:,je da ih u Americi ima 1000 000 kao ti(sto ne osporava tvoj talenat...ali ipak je to njihova kultura pre nego nasa(Balkanska,Ex YU)...samim tim njima se to mnogo duze prenosi sa kolena na stopalo:grin:......Verujmi podrzavam maximalno to sto radis...ja sam jednom imao taj san(svako je)..da pevam na Engleskom sa svojim bendom tamo negde u Amerikama..i ko kod mi je rekao ovo sto ja tebi otprilike kazem...bilo je u fazonu "ma hajde,nema sanse da ne uspemo.."i nije se nista desilo..
u svakom slucaju srecno..
Eeva_r&b
04-12-2007, 09:12 AM
Nazalost nije bas tako,vec sam pricala o tome.Nije se njima nista prenosilo sa kolena na koleno,to bi mozda tako trebalo da bude,ali nije,lol.Muzika se ne nosi u krvi vec ono sto se slusa od malih nogu utice.Stavise r&b je danas najveci klise od zanra ikad.Ja se trudim da uradim nesto drugacije,iako jos uvek nema velikih rezultata.Nije lako.
Naravno,vecina ljudi u Srbiji ima takvo misljenje kao ti.Ali nisu pogledali okolo i potvrdili svoje misljenje cinjenicama.A cinjenica je da zapravo ima jako malo taletnovanih r&b autora i tekstopisaca ne samo u Americi,vec sirom sveta.To sto ti vidis na mtv-u nisu autori i tekstopisci iako ti se tako cini.Ja sam ipak malo vise zainteresovana za taj zanr i veruj mi znam vrlo dobro gde sam na toj skali.Sto je za mojih 19 godina,i vise nego dobro.
A ti ukoliko zelis da preispitas moje reci,danas nije tesko zaviriti i u underground muziku.Dovoljno je da pregledas zenske r&b izvodjace na sajtovima poput myspace i showcase,i videces otprilike o cemu ti govorim :)
Prividno ih je mnogo.
A zapravo,jako,jako malo.
Poz
Uf,,super vokal...super aranzmani vokala.......sve super..
slazem se sa Evom da nije nimalo lakse to sto je na Engleskom...ali nije lakse napisati text.....ali definitivno je lakse otpevati...mozda cak i izneti emociju....
i super je to sto ti zivis za to.....
ali moje(ne ljuborno misljenje):grin:,je da ih u Americi ima 1000 000 kao ti(sto ne osporava tvoj talenat...ali ipak je to njihova kultura pre nego nasa(Balkanska,Ex YU)...samim tim njima se to mnogo duze prenosi sa kolena na stopalo:grin:......Verujmi podrzavam maximalno to sto radis...ja sam jednom imao taj san(svako je)..da pevam na Engleskom sa svojim bendom tamo negde u Amerikama..i ko kod mi je rekao ovo sto ja tebi otprilike kazem...bilo je u fazonu "ma hajde,nema sanse da ne uspemo.."i nije se nista desilo..
u svakom slucaju srecno..
DaBear
04-12-2007, 09:42 AM
Nazalost nije bas tako,vec sam pricala o tome.Nije se njima nista prenosilo sa kolena na koleno,to bi mozda tako trebalo da bude,ali nije,lol.Muzika se ne nosi u krvi vec ono sto se slusa od malih nogu utice.Stavise r&b je danas najveci klise od zanra ikad.Ja se trudim da uradim nesto drugacije,iako jos uvek nema velikih rezultata.Nije lako.
Naravno,vecina ljudi u Srbiji ima takvo misljenje kao ti.Ali nisu pogledali okolo i potvrdili svoje misljenje cinjenicama.A cinjenica je da zapravo ima jako malo taletnovanih r&b autora i tekstopisaca ne samo u Americi,vec sirom sveta.To sto ti vidis na mtv-u nisu autori i tekstopisci iako ti se tako cini.Ja sam ipak malo vise zainteresovana za taj zanr i veruj mi znam vrlo dobro gde sam na toj skali.Sto je za mojih 19 godina,i vise nego dobro.
A ti ukoliko zelis da preispitas moje reci,danas nije tesko zaviriti i u underground muziku.Dovoljno je da pregledas zenske r&b izvodjace na sajtovima poput myspace i showcase,i videces otprilike o cemu ti govorim :)
Prividno ih je mnogo.
A zapravo,jako,jako malo.
Poz
Ja onomad napisah jos par reci za tebe, ali bese u pogresnom thread-u, pa evo opet..
Eva, ima jos puno da radis i ucis ..za sada se samo vidi da ima potencijala.
ne zaboravi, da nije dovoljno da "samo lici na ono sto oni tamo rade". kod nas , to moze nekome da izgleda kao gotov projekat, "to je to", ali nije..ima tu jos puno toga sto nedostaje....
Danas nije toliko tesko proizvesti taj "vajb" i taj sound, ali da li pesma po necemu odskace od drugih 1000000 pesama tog zanra, to je veliko pitanje.
I jos nesto, ovde (u Engleskoj) SVAKI klinac na ulici repuje (a i u Americi, isto) i SVI oni zvuce manje vise ISTO KAO I TI, ako ne i bolje..(recnik i sleng im je bogatiji itd..) a i muzika je tu negde ili mozda cak bolja....ALI ne moze svako od njih da bude 50Cent ili Snoop Dog, ili ko vec... kapiras?
Kad potrefis zicu kod naroda, onda se to prodaje..znaci narod voli to, identifikuje se sa necim u tvojoj muzici. To se sigurno desilo i sa VoodoPopay-em..? (iako nikad nisam slushao, vidim samo da je popularan!)
Svi mi kad smo bili mladju smo slusali nesto sto niko drugi ne slusa da bi bili cool, i svi koji su slusali ono sto slusaju drugi, su bili majmuni!!
Dokle god nema puno ljudi kojima se svidja tvoja muzika, sve ostaje u domenu hobija (htele ti to ili ne!)
SVAKO MOZE DA BUDE UNDERGROUND!
NEMOZE SVAKO DA BUDE MEGA ZVEZDA!!
I ja, kad sam izdao prvi singl u Engleskoj davne 1994, sam mislio da sam glavni, da me svi gledaju na ulici, a njih bas zabole za mene i moji bednih 10.000 (prodatih) singlova!!
Ako stvarno volis muziku, onda moras da volis i publiku koja voli voli tvoju muziku, a da bi te publika volela, mora da ima nesto za njih! Od toga sto te par stotina ljudi na MySpace-u pohvalilo, nema mnogo vajde!!
Koliko hiljada takvih ima?
roginator
04-12-2007, 10:27 AM
pa djelomicno se i ne slazem s tobom Da bear...:wink:
ja znam desetine puno losijih od EEve koji rulaju nasim podrucjem i ovdje su zviezde...a ono sto cujem kod EEve je puuuuno bolje i iz duse!!!!!
jebiga nismo svi u UK da ima svega na cesti i zato mi je zao jer bi u tom slucaju mozda neki drugi klinci uspijeli a ne tatini sinovi s parama koji si mogu platiti mjesecno 1 album, losi vokali koji su guzicu dali za uspjeh i dinosauri zvjezde koji su KAO !!!! uzori bili mome dedi , TATI, pa bi sad trebali biti meni i mom djetetu...FUJ!!!
a sto se tice toga sto je neko odavde a ne tamo na cesti...ja sam jos uvijek siguran da se dobar projekat odavde lakse proda van nego vrhunski njihov tamo!!!!
DOKAZANO!!! i ne samo iz ex juge vec iz rumunjske, bugarske, madjarske...
znam da si ok lika ali malo je tesko nase trziste usporedjivat iz kuta gledanjna LONDONa....( ionako ovdje svi imamo velike shanse za uspjeh....kad nam dojde EU za koju godinu mi smo na tapeti za exploataciju pa ko se prvi snajde taj ce uspijet!!!)
a ono ima jos puno da uci i nauci, ali zaboravljas da kad sve naucis...nista vise nije interesantno..!!! bitna je idea ionako svaki prvenac vani ako je iz duse i dobar zvuci lose, ili dobro, kasnije ploce zvuce super ali su zato pjesme lose...jbga to je cijena uspijeha...
eto ANITA je bas iskopla neku svoju staru snimku, a svi bi mi to mogli pa da cujemo koliko smo bolji bili kad se nije pazilo i znalo paziti na sound ...vec je sve u PJESMI...e to je dusa!!!!
Eeva to koliko cujem ima!!!
A sto se tice UNDERGROUNDA to vise nisu 80 te i 90 te ako je UNDERGROUND DOBAR vec sutra moze biti na top listama.......dosla neka druga vremena!!!!!!!!!:da: :da: :da:
samo napred Eeva i ostali novi klinci ja vas podrzavam 100%
ANITA
05-12-2007, 04:59 PM
Ništa nije izbrisano, samo premješteno u novi topic namjenjen temi koja se razvila ovdje.
Ovdje je ostatak:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20573
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.