View Full Version : Top Lista preseta
Mogli
03-11-2007, 02:50 PM
Evo radim neku stvar i patim se kako da ofarbam neku harmoniku, a ne ide mi jer nemam iskustva za taj instrument. Prosli put sam se mucio sa akusticnom sa plasticnim zicama. Uradim ja to ,ali nisam siguran da li sam ispravno postupio i interesuje me kako drugi rade! Nego, ajde da pomognemo jedni drugima sa svojim presetima i to za svaki instrument posebno i mozemo da izaberemo ko je napravio najbolji. Pri tom mislim na preset koji npr. za vokal daje zavrsen posao, sa EQ, Kompresorom i reverbom, naravno sve to u native varijanti. Jeste da su to male tajne majstora kuhinje, ali i kuvari saradjuju izmedju sebe i menjaju recepte!
Rhino
03-11-2007, 05:21 PM
Dobar predlog.;)
Ajde neka kaze poneko sto mu treba tacno, pa cu stavit neke moje ..
korenjak
03-11-2007, 07:01 PM
aj ako moze za vokale
Tribal_kg
03-11-2007, 10:10 PM
Koliko se se secam bilo je slicnih ideja na onoj temi Besplatni efekti (ili kako vec). Znam da je nesto slicno trebalo biti na Mambo Portalu (bese takav naziv?) ali koliko vidim od te ideje nije bilo nista.
Verovatno ce sada krenuti prica kako preseti nista ne znace jer nije svaki vocal isti niti svaki snimak i to je tacno ali preseti mogu dosta da pomognu tako da podrzavam ideju.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.