View Full Version : Daltoni
Jesu li Daltoni vredeli ne?to?:rotfl:
Braca
22-10-2007, 10:25 PM
Kako to mislis jesu li vredeli, ako mislis na Daltone iz Nisa, to je jedan od prvih bendova u ex Yugi, verovatno 6/5 forumasa jos nije ni rodjeno kad su oni svirali rock.n roll.Njihov najveci nastup je bio na sajmistu valjda neka gitarijada. Licno ih poznajem i jos uvek su jako aktivni u muzici i sjajni muzicari
idekius
23-10-2007, 02:34 AM
Kako to mislis jesu li vredeli, ako mislis na Daltone iz Nisa, to je jedan od prvih bendova u ex Yugi, verovatno 6/5 forumasa jos nije ni rodjeno kad su oni svirali rock.n roll.Njihov najveci nastup je bio na sajmistu valjda neka gitarijada. Licno ih poznajem i jos uvek su jako aktivni u muzici i sjajni muzicari
Ako te chuje Zarko, dobices veceru... valjda cu i ja dobiti procenat te vechere. :)
A da su neki od "Daltona" i dalje aktivni, to je tacno...
http://www.barikada.com/bb_lokner/ex_yu_prostor06/2006-12-21_zarko_stankovic.php
A da li ti je poznato da je jedan od ranih Daltona bio Ogijev otac Rale? Dakle, ovo je bila mala šala namenjena lično Ogiju, nadam se da ostali ne zameraju.
Da iskoristim ovaj prostor kada sam se već latio tastature: Ogija ne poznajem lično, ali sam upoznao Raleta i mogu reći da se radi o divnom čoveku koji mi se dopao ne samo zbog vrhunskog poznavanja muzike već i zbog finog ponašanja. Koliko sam video u nekim TV emisijama Ogi je očigledno nasledio mnoge vrline svog oca.
Braca
24-10-2007, 01:49 PM
Iver ne pada daleko od klade, pa otud i sve pohvale Ogiju, s kojim sam imao susrete u studiju kod mene. A Ogijev tata poznati Rade Radivojevic je bas ono pravi umetnik sa evropskim referencama, a secam ga se i kao klinac kada je u Nis na neku svirku doneo Prophet 5, ja sam bio sokiran dobrim zvukom a jos vise njegovom dobrom svirkom (ako se ne varam wonder Isn't she lovely-motel medijana).
Pisem i gledam da ne preteram, ali iznosim cinjenice, pa onda i zelim Ogiju najbolju mogucu karijeru, mada mi je zao sto je poceo da se bavi komercijalnom muzikom, jer je onaj drugi deo muzike jazz i sl. izgubio pravog muzicara umetnika, sve u svemu porodica Radivojevic je jako talentovana i uspesna
-neshapesha-
29-10-2007, 11:19 AM
kod nas u Valjevu ima ja mislim 12-oro brace Daltona , mozda koja sestra medj njima, od '91 recimo , do 82 godishta XD
svi su isti normalno hehe
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.