Log in

View Full Version : Da Li Vam Smeta Kucanje Sata Kada Legnete Da Spavate?

Jan
26-08-2007, 07:57 PM
DA LI VAM SMETA KUCANJE SATA KADA LEGNETE DA SPAVATE?

Bas bih voleo da znam koliko ima takvih, ja se stalno svadjam sa kevom kada spavam kod nje jer ona ima tri miliona tih satova koji kucaju i odrzavaju me budnim kad legnem...Isto tako i tiha muzika, a posebno kucanje sata:)

boggy
26-08-2007, 08:31 PM
....

DA

pozdrav

bogi

Jan
26-08-2007, 08:54 PM
Interesantno je da sam naisao na ljude kojima to kucanje i prija!

alavuk
26-08-2007, 09:00 PM
keva ti je mnml moderna zena , nemoj je hejtujes :] , salim se skoro sam kuntao u stanu gde je bilo mnostvo satova , osecao sam se kao u nekom psiho filmu ... tenzija tenzija tenzija ... ali sam ubrzao zakuntao ali me je cekao pakao tokom dana ...

HeatMan
26-08-2007, 09:05 PM
ne znam.. nemam taj rpoblem.. imam samo digitalce.. al mi ide na .... kada pada kisha i udara mi po simsu.. uuhhhh.. ubio bih nekoga.. prvo shto imam zestok problem sa neispavanoshcu, a drugo shto imam problem sa snom.. :)

pozdrav

Jan
26-08-2007, 09:17 PM
ja volim da mi pada kisa dok spavam...

filip
26-08-2007, 09:45 PM
...skoro sam kuntao u stanu gde je bilo mnostvo satova , osecao sam se kao u nekom psiho filmu ... tenzija tenzija tenzija ... ...

Hvala Bogu pa je moj otac nekad bio casovnicar,
pa bukvalno svaki zid u kuci ima sat i to onaj sto zvoni na svakih 15min ili pola sata...
Posto je ceo zivot bilo tako, navikao sam se. Skontao je (otac) da mora obavezno sve da ih zaustavi kada dodju gosti da prenoce, mozete zamisliti na sta su licili ujutru... :growl: :drunk: :shock:

boggy
26-08-2007, 09:53 PM
ja volim da mi pada kisa dok spavam...

ako nekad ne mozete da spavate.. pustite tiho pink noise... ako neko vise voli white.. onda njega... :)

da... volim zvuk kise kada spavam

pozdrav

bogi

Tribal_kg
26-08-2007, 09:56 PM
Nema nista lepse od kishe. Kucanje sata mi uglavnom prija. Nemam ih u stanu ali mi ne smeta.

OFF
26-08-2007, 10:18 PM
Moja shkolska je gasila cak i frizider u iznajmljenom stanu u BGu kad spava i uchi......dok nije crk'o:D

Jan
26-08-2007, 10:46 PM
Moja shkolska je gasila cak i frizider u iznajmljenom stanu u BGu kad spava i uchi......dok nije crk'o:D

hahahaha

lesha
26-08-2007, 11:47 PM
ako nekad ne mozete da spavate.. pustite tiho pink noise... ako neko vise voli white.. onda njega... :)

pozdrav

bogi

mada nemam problema sa spavanjem, ponekad ga pustim samo da bih slusao zvuk talasa :)
http://www.blissive.com/content/view/33/41/

HeatMan
27-08-2007, 12:45 AM

pozdrav

bogi

vishe preferiram pink floyd.. :da:

Haxli
27-08-2007, 01:28 AM
Sreca nema satova po stanu, tako da i nemam tih probelema, mada
kad sam kod matorog ima jedan sat koji me smara prvih par noci dok se naviknem...

...muzika i tv mi nesmetaju dok kisha samo produzava san ;)

Arthur
27-08-2007, 02:15 AM
ne mogu da spavam u tisini ili u buci koju nisam ja napravio. Tako da mi smetaju satovi, vozovi, cevi a ne smeta mi muzika, kolko god glasna bila, mada pomaze kad je tiha
Cak me nervira nocu mi u mraku kablovski modem sa led diodama pravi mini lightshow od cega popizdim.. ocu mrak i tacka! onda krenem da ga zatrpavam stvarima dok ga ne prigusim skroz..

Rhino
27-08-2007, 03:22 AM
Kucanje sata mi uzasno smeta!

SHIVA
27-08-2007, 08:50 AM
kad mi se spava - spavam. Dan, noch, tiho, glasno... vruchina mi jedino smeta, ali ne toliko da ne bih mogao zaspat.

alfom
27-08-2007, 09:59 AM
A tek kad ima kukavicu ili Big-Ben!

Dakle, nemoj zamišljati da moderato preskaču ovčice preko plota.
Zamišljaj da to 60 kom. / 1 min. kapaju metalni evri u kasicu prasicu.

"7"
27-08-2007, 10:21 AM
Meni mogu i bombe da padaju (bukvalno... provereno:D ), ja se prva cetiri sata ne budim... posle je malo lakse, ali prva cetiri sata je skoro pa nemoguce probuditi me.
Kada sam umoran zaspim kao beba, mogu klinci da se igraju oko mene, svetlo da bude upaljeno, dzukci da laju... nema veze... ali nastaje problem kada treba negde da krenem za manje od cetiri sata a spava mi se... u takvim slucajevima (hvala Bogu sto su retki) moram na silu da ostanem budan ili nista od odlaska:banghead:

Mogli
27-08-2007, 10:35 AM

Bas bih voleo da znam koliko ima takvih, ja se stalno svadjam sa kevom kada spavam kod nje jer ona ima tri miliona tih satova koji kucaju i odrzavaju me budnim kad legnem...Isto tako i tiha muzika, a posebno kucanje sata:)

To su prvi znakovi da su nervi naceti, pa je vreme za generalni remont!:) Totalno smanjiti kafu, cigare izbaciti, promeniti ritam spavanja, promeniti zivotne navike.;)

alfom
27-08-2007, 11:12 AM
To su prvi znakovi da su nervi naceti, pa je vreme za generalni remont!:) Totalno smanjiti kafu, cigare izbaciti, promeniti ritam spavanja, promeniti zivotne navike.;)

... i kupiti parcelu na Odmori?tu velikana.:blabla:

disco violence
27-08-2007, 11:16 AM
Mene ubija zujanje UPS-a, sto sam vec postavio kao topic na rumskom, a desava mi se jos nesto kao verovatno mnogima koji rade muziku na compu, ako radim muziku pre spavanja, obicno neke delove pesme preslusavam po ko zna koliko puta, posle kada legnem ne mogu da zaspim jer mi jos uvek svira u glavi. Sat je mali beba.

Jan
27-08-2007, 05:16 PM

Jesam ja malo tanak sa zivcima...

sasa.ivkovic
28-08-2007, 03:15 AM

...tako je! Dalje - povecati fizicke aktivnosti, rekreativno bavljenje sportom, vise vremena provoditi u prirodi (zelenilo, voda) i mnoooogo manje za kompjuterom. Ukratko - oboriti tempo! Jedan je zivot, treba ga malo vise postovati, bar zbog takve vrste unikata.
Sto se tice sata, kod mene je digitalan. Mada mi nikad nije smetao ni ranije. Volim samo da spavam u mraku, prija mi kisa za spavanje i tisina. Najvise mi smeta ako mi se, dok spavam, uvuce duvanski dim u sobu. Inace sam pusac!

dexyco
28-08-2007, 03:30 AM
Ne znam, meni recimo prija muzika, od malena sam navikao na to. Volim da spavam sa otvorenim prozorom, tako da osetim vazduh, dok mi npr svira Kenny G, koji strasno opusta... A kisa je zakon... :)

Danny Lou
29-08-2007, 09:46 PM

da ga nisi ti rasklimao??? :rolleyes: