View Full Version : Sta se desava?
dexyco
22-07-2007, 03:22 AM
Meni rumski uzasno koci, tacnije pitanje je i kad mogu da otvorim stranicu... :banghead: Mislim da je u pitanju vas server jer mi sve ostalo funkcionise najbolje... Ako jeste server onda ga treba menjati pod hitno jer je steta da ovakav forum ima takvih problema... :) BTW i sad se cudim kako sam uopste mogao da postavim ovu temu... :rotfl:
P.S. pristupam preko telekomovog ADSL-a....
Meni rumski uzasno koci, tacnije pitanje je i kad mogu da otvorim stranicu... :banghead: Mislim da je u pitanju vas server jer mi sve ostalo funkcionise najbolje... Ako jeste server onda ga treba menjati pod hitno jer je steta da ovakav forum ima takvih problema... :)
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
BTW i sad se cudim kako sam uopste mogao da postavim ovu temu... :rotfl:
p.s. Pristupam preko Sezampro ADSL-a
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Dexxy
22-07-2007, 10:57 AM
Ja juce nisam mogao da pristupim stranici ceo dan iz NS-a. Evo sad sam uspeo...ali jedva...Ne ucitava sve strane i jako je sporo...
grada27
22-07-2007, 01:19 PM
HOCE LI BITI NEKOG ODGOVORA,STA SE DESAVA??:banghead:
dexyco
23-07-2007, 07:50 PM
@diviner & ostali administratori
Odlicno odradjen posao... :wink: Sada sve funkcionise odlicno... BTW, bilo bi lepo da napisete par reci u cemu je bio problem i da li je trajno saniran...
ProkDu
23-07-2007, 08:44 PM
... morao je biti prebačen server sa Stare Planine na Kopaonik, barem dok se ova temperatura i po?ari ne smire.
P.S. DDoS ;)
diviner
23-07-2007, 11:29 PM
Doslo je do usporenja i totalnog prestanka rada servera u pojedinim trenutcima (time su svi sajtovi hostovani na host011 gotovo jednako bili osteceni). Sta je i kakav je razlog, nismo do kraja saznali (valjda ovo sto prokdu navodi...ddos napad).
Bitno je da nije bilo nikakvih posljedica i da sada sve radi kako treba (ddos obicno znaci bombardovanje servera milionima zahtjeva - querry-a, kojim se server toliko uspori (overloaduje) da na kraju prestaje da radi normalno (prokdu to moze bolje objasniti).
Napisao bih ranije obavjestenje, ali toliko je sve bilo usporeno, da jednostavno nisam imao ni vremena ni zivaca da cekam :) .
dexyco
24-07-2007, 03:16 AM
... morao je biti prebačen server sa Stare Planine na Kopaonik, barem dok se ova temperatura i po?ari ne smire.
Verovatno... :da:
@diviner
Juce je telekom totalno izlapeo i sto se tice DNS servera za ADSL i sto se tice mobilne telefonije, mozda ima neke veze sa tim...
Napisao bih ranije obavjestenje, ali toliko je sve bilo usporeno, da jednostavno nisam imao ni vremena ni zivaca da cekam.
Hahaha, kazem ti, i ja sam se cudio kako sam uopste i mogao da otvorim ovu temu... :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.