PDA

View Full Version : Zlatiborski rock

OFF
18-06-2007, 12:26 AM
Evo, nisam odavno nista kachio.....
Bend se zove Histera, Uzice, uz njihovu dozvolu sam okacio pesmu, posto ce i oni to uciniti ma myspace.
moj deo posla je snimanje i mix, pa za to ocekujem kritike.... aranzman, svirku, ideje, ostavimo sad po strani.

http://rapidshare.com/files/37835519/oktobar_mp3.mp3.html

Hvala

P.S

@Arthur
ovo je 'popravljena' verzija onoga sto sam ti slao... ;)

sasa.ivkovic
18-06-2007, 07:22 AM
Po meni je sve OK osim glasa. Mislim da je previse tih i poprilicno nerazgovetan. Da ne komentarisem dalje, nisam siguran.
Da me ne shvatis pogresno...Ja nisam nikakav tonac, samo sam uporedjivao snimak sa mp3 snimcima grupa kao sto su Dream Theater, Metallica , Red Hot Chili Peppers.
Na kraju, to je samo utisak mojih usiju.:)

DaBear
18-06-2007, 04:06 PM
lepo kaze covek gore...ne izlazi vokal. Nema "presence" , nekako je pozadi, utopljen ....

slowstar
18-06-2007, 04:28 PM
Glas u odnosu na ostalo je ipak stvar ukusa, mislim da je posle prvog refrena situacija bolja sto se toga tice. Mozda, kada bi ga "ofarbao" drugacije(probaj da mu ga "das" malo oko 2400-3500), i malo limitovao, bolje bi izlazio, i mogao da ostane tako nisko u mixu. Meni je veci problem prostor u bubnjevima, koji kako mi se cini unosi neku "mutljavinu" oko 600-800 hz, i to siroko. Nisam siguran dali je to od prostora samog, ili si dodao takav prostor. Probaj da bude malo suvlje, a prostor da bude neki kraci "Plate"
negde oko 1 sec ili cak manje, zavisi od programa.Inace veoma mi se svidjaju gitare, kao da su prosle kroz neki "skup" processor, ili je gitarista ozbiljan igrac...
Sve u svemu, meni svidja...

OFF
18-06-2007, 05:15 PM
Hm....vokal.... mi smo hteli malo da ga sakrijemo, i nekom saturacijom zaprljamo (mi - bend i moja malenkost)..... Ali definitivno izgleda da smo preterali u tome, jer par ljudi koji prvi put cuje pesmu tesko razume tekst, a i ja danas, odmornih usiju, nisam bas odusevljen vokalom. Takodje, njegovo pevanje........:( .
Mada, mislim da nece biti posledica po ceo mix, ako se on malo pojaca, i malo se smanji efekat (Avox Punch)

@Slowstar
Slazem se za bubanj, ali to je vise uticaj benda, koji voli 'veliki' zvuk :cool:
Prostor u kome je snimano nije los, ali ni idealan za to, moguce da i odatle ima malo muljanja

Hvala svima:)

radnik
11-10-2007, 11:50 AM
Bend se zove Histera, Uzice

Zao mi je sto je vec obrisan fajl, da nema neki noviji link?

Bitch
11-10-2007, 12:37 PM
Zao mi je sto je vec obrisan fajl, da nema neki noviji link?

ne radi link :(

OFF
11-10-2007, 04:22 PM
evo linka novije verzije... covek je ponovo pevao, sad vokal izlazi, i ima jos nekih korekcija u mixu, ali se vise ne secam kojih:(

http://rapidshare.com/files/61830819/oktobar_off.mp3.html

Danny Lou
13-10-2007, 10:03 AM
meni se svidja kako zvuci gitara, bas je ok (mozda mu treba jos malo "mooda"), bubanj mi se nekako cini kao "sazvakan" (zguzvan zvuk, bluetubes kompresor zna tako zguzvati)... za vokal isto kao i ostali + casovi pjevanja... jesi razmisljao malo vise nekog chorus-a na vokal (doubler i sl.)? i mozda neku blagu distorziju na vokal? dva mono kanala na refrenu sa razvrnutom panoramom? po koji sfx na prelazima? cisto predlazem... :)

pozdrav!

Sava
14-10-2007, 08:46 AM
Evo, nisam odavno nista kachio.....
Bend se zove Histera, Uzice, uz njihovu dozvolu sam okacio pesmu, posto ce i oni to uciniti ma myspace.
moj deo posla je snimanje i mix, pa za to ocekujem kritike.... aranzman, svirku, ideje, ostavimo sad po strani.

Hvala

P.S

@Arthur
ovo je 'popravljena' verzija onoga sto sam ti slao... ;)

Poruka sa rapidshare:
"This file has been deleted"

OFF
14-10-2007, 10:21 AM
Poruka sa rapidshare:
"This file has been deleted"

Evo ga novi link, 2 posta iznad tvog;)

Everbeatz
14-10-2007, 12:01 PM
Meni je dobro sve osim vokala za koji je bilo komentara i u predjasnjim postovima. I dalje ne dolazi do izrazaja. Jedino to.

Sava
15-10-2007, 05:09 PM
Evo ga novi link, 2 posta iznad tvog;)

Sorry, nisam odmah video. Upravo skidam pa ću preslu?ati.