milanCHE
08-05-2007, 04:35 PM
Moj drug,inace pevach,me danima moli da mu se raspitam za neku "spravicu" za zive nastupe.po onome sto sam ja otprilike skontao,trebalo bi mu nesto da mu "postedi"glas a i ostatak opreme(kaze da je cesto toliko iznuren prethodnim svirkama,da na sledecoj mora zesce da pojaca svoj(mikrofonski)kanal na mixeru,jer jednostavno nema vise snage u glasu,a sve to opet u zavisnosti od prostora gde radi moze da pravi druge probleme(rizik od mikrofonije i sl.stvari))
dolazi u obzir i sprava koja u sebi osim dinamicke obrade ima i neki efekt procesor,ali pretpostavljam da bi trebalo da ima analogni izlaz,jer sa njom dalje u lancu ulazi na mikrofonski ulaz u mixer
dakle,sta da preporucim coveku?mislim da ga zanima nesto cenovnog ranga od oko 350-400e
pozdrav
dolazi u obzir i sprava koja u sebi osim dinamicke obrade ima i neki efekt procesor,ali pretpostavljam da bi trebalo da ima analogni izlaz,jer sa njom dalje u lancu ulazi na mikrofonski ulaz u mixer
dakle,sta da preporucim coveku?mislim da ga zanima nesto cenovnog ranga od oko 350-400e
pozdrav