View Full Version : stOpiRaj sVe I opUSti sE
Malo sam se igrao sa nekim lupovima ,sintovima i amenima pa ko hoce da cuje stvar neka poseti mojspejs .Mislim da je link tu ali za svaki slucaj posto sam mozda cackao nesto u medjuvremenu :rolleyes:
http://www.myspace.com/praheri
i naravno da se zahvalim chaterima za tech podrsku (i skinite mi taj ban :))
alavuk
23-04-2007, 08:54 PM
odlican dub , djasvi mi se ... irie mon ! :]
odlican dub , djasvi mi se ... irie mon ! :]
Cease & Sekkle
-neshapesha-
24-04-2007, 09:18 PM
jel' ce biti josh ?:)
mozda je bilo pre...
jel' ce biti josh ?:)
mozda je bilo pre...
ma bice ,uvek bude samo da se prebacim na cw pa da mu ga dam po pravom dabu .
Drugar me lozi da jos malo izmucim ovu stvar ,kaze taman krenulo da vozi pa stalo :blabla:
Evo i jedna od mojih najranijih stvari (mislim da nije bila okacena ranije na ovom forumu) .
Uradjena je tako sto je napravljen jedan patern u frutiju ,dodat efekat sa creative lajva ,upaljen record i udri :))
http://www.fileupyours.com/files/86290/HapyEnd.mp3
-neshapesha-
27-04-2007, 05:02 PM
pa , dobro si iskoristio Fruity , ako si koristio samo semplove iz njega , mada ne prepoznajem bas zvuke bubnjeva, ne lichi mi da su iz fruity-ja ...
( samo kick jeste:) )...
Mada mozda si ih izmenio nekim kompresorima, pitchovanjem i slichno... ko zna.
Ja sam tek sad stekao dovoljno iskustva :) da izmenim sve zvukove do te mere da chak i likovi koji su napravili Fruity , ne verujem da bi prepoznali da je stvar napravljena u njemu:) ...
Ali majke mi,stvarno su majmuni:mad: ...posle 10 godina u PACKS-ima i dalje stoje isti semplovi , sem FPC-a i ne znam shta josh ima u sedmici.
Ali kavi su majmuni, ne bi me chudilo da su pustili u prodaju novu verziju, a da nishta novo nisu uradili...
Meni je kul od sredine pesme kad stane sve i ide samo ona d'n'b melodija
(arpeggiator:D) ,ali mi nije kul shto je kasnije pitchujesh za oktavu vishe , pa posle za josh jednu... bilo bi mi bolje da si ostavio ono prvobitno...
Ali boli te pisha , tebi se svidja...
Fruity roolz
(moje mishljenje)
jesi video na Fruity myspace strani , sve neki niggazi reperi...
zato shto je najlakshi...
Ali ga obozavam...
Semplovi nisu frutijevi ,mada na primer ritam je uradjen tako sto sam ga pitchovao gore i dole i udario cut it self i onda gasenjem tog semplera sa ritmom na pitchovanim delovima ritam nastavlja da svira ubrzano ili usporeno i naravno paljenjem se vraca na putanju .
E sad jbga i oni prodaju svoje semplove pa zato nicheg novog ni nema u frutiju(dub lupovi su iz jednog njihovog pakteta) ,a definitivno je po mom misljenju najbolja igracka ikada napravljena i :))) imao sam ja verzije ove stvari kad je na kraju sve pistalo i skripalo i ova beshe neka sredina .Naravno to su uglavnom ideje koje su trebale ili treba da postanu stvari ali uglavnom se i zavrse tako (kao sto rekoh amater) .
Aploadovacu stvar koju su radili drugari (Gaja ,Milosh ,Nemanja) iz tog nekog ranijeg perioda i koja je kompletno odradjena u sound forge-u ( ima rechi :0 ) pa da chujemo svi sta moze taj programcic kad padne u ruke ulichara (devedeset neka je u pitanju i tad su bili koliko se secam 16stogodisnjaci) ;)
Hehe bas je odsvirao lik ciju sam sliku video ovde na forumu ( jbga za ime )
http://www.fileupyours.com/files/86290/Philozophize.mp3
I nova stvar na mom majspejs profilu
i jos jedna
I naravno u ovoj stvari sam koristio lupove
ali svoje :)
Ako neko hoce 360kbps neka se javi:truba:
lesha
07-05-2007, 10:55 PM
mislis na 320 ?
-neshapesha-
08-05-2007, 12:02 AM
:rotfl:
Spliff Time traka na mom majspejsu
-neshapesha-
15-05-2007, 11:11 PM
tvoj avatar me uvek podseca na ovaj smiley :D
ja bih da imam adsl...
Mozda bi ti bilo bolje da pojuris kabal ,na adsl-u je apload 1/4 od dloada .
Jedna stvar sa rimama preko je na mom majspejsu
-neshapesha-
16-05-2007, 02:19 AM
na adsl-u je apload 1/4 od dloada .
e ne znam vishe kome da verujem...
lesha
16-05-2007, 11:08 AM
e ne znam vishe kome da verujem...
kod adsl-a je odnos ul:dl = 1:4
kod sbb-a je 1:2, plus sto sbb ima lokalni saobracaj koji je 2x brzi od internet protoka (ne znam da li je valjevo spojeno u veliki lokal)
raspitaj se prvo kod ljudi kako radi i adsl i sbb, pa onda odluci..
-neshapesha-
16-05-2007, 12:14 PM
kod adsl-a je odnos ul:dl = 1:4
kod sbb-a je 1:2, plus sto sbb ima lokalni saobracaj koji je 2x brzi od internet protoka (ne znam da li je valjevo spojeno u veliki lokal)
e ovo nisam znao ...kool:)
jedino shto su meni rekli moji poznanici korisnici je da je adsl brzi:),
a da kablova ima vec puno u Valjevu pa gushi chesto...
...ne znam
lesha
16-05-2007, 01:36 PM
jedino shto su meni rekli moji poznanici korisnici je da je adsl brzi:),
a da kablova ima vec puno u Valjevu pa gushi chesto...
...ne znam
to znachi da im je zagusen link i da treba da urade prosirenje, na zalost od telekoma, posto jos uvek drze monopol.
Isto tako ako se odlucis za adsl (i ako budes mogao da biras provajdera) proveri kolika im je agregacija:confused: (npr vas 8 stavi na megabitni link pa ako svi vucete max. nemas 256 vec 128 ,ako sam dobro izracunao:confused:).Telekomu je 1:1 isto tako sam cuo da yubc treba da odradi isto ako vec nije .
I naravno nova dzungla od 1.44min na mom majspejsu
cAAc - Bomboclat (http://mihajlo.powweb.com/files/cAAc%20-%20Bomboclat.mp3)
Mladja sestra od ove prethodne je na mom majspejsu
nova stvar na mom majspjsu
Zamolio bih da se ova tema obrise :)
-neshapesha-
24-05-2007, 11:38 PM
hehe...
kejkz
24-05-2007, 11:49 PM
Zamolio bih da se ova tema obrise :)
:D E bas ne moze, neka administratori zalepe i zakljucaju ovu temu, da svi vide kako si prevrtljiv i kako menjas pesme svaki dan, i ne samo to, nego su te nove pesme sve bolje, pa hoces da izbrises trag svoga naprekta, da bi izgledalo kako si uvek bio majstor...
Evidentno se ne moze sakriti... ne, ne...
Hehehe ma nije to problem imam ja gomilu starih stvari (koje nisam obrisao) i na koje sam ponosan kakve god da su ,a da bi dobio zvanje tamo nekog majstora treba mi jos mnogo mnogooo .Sirovina sam ja ,uhvatim neko raspolozenje ,uradim nesto i meni super (umesto to posle da odradim ko covek ja tu istu stvar izvrtim u plejeru po sto puta ,popijem 33 kafe i kao xtra)
Valjda ce i to da se promeni:rolleyes:
Nova stvar 'Hope' (popijeno je samo 5 kafa uz ovu) na mom majspejs profiluU
znaci treba da popijem jos 28 da bi zvucalo kako treba
Nova stvar 'Tuga Iz Predgradja' ,mada ovo je razvodnjena verzija (nisam spavao pa je valjda tako trebalo) ,a za dan dva ce da puca : ))
-neshapesha-
11-06-2007, 02:23 PM
hehe , tera me da klimam glavom , radim rukama i skakucem ko debil...
u chemu si radio ovu ?
i koju verziju frutija imash?
Ovo je uradjeno u frutiju 7 ,a oni brejkovi su doradjeni u fordzu .Ovo je inace jedan patern miksovan lajv i tako sniman i drugi patern je break (valjda sam lepo objasnio:)) Kad odmorim zezacu se josh sa tom stvari ,a do tad cu da je vrtim ko blesav u winampu
-neshapesha-
11-06-2007, 05:52 PM
haha:rotfl:
i ja ovih dana samo novi drum u winampu slusham..onako saam stoji i vrti se:)
...a pre toga sam Dub Delay :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.