View Full Version : Rack?
Ljudi, gde da nadjem one metalne nosace za rack u BG-u
011/3974609 i 011/3973723
Oba broja su brojevi u istoj firmi (zaboravio sam naziv firme), ja sam kupovao kod njih. Veoma sam zadovoljan - cene su im prihvatljive, mozes da narucis bilo koju duzinu (ja sam, izmedju ostalog, zahtevao nekoliko komada 1U), mogu da ih plastificiraju u razne boje i imaju srafove sa podloskama i kavez-maticama...raster (razmak) izmedju rupa je standardan - ne moze da ti se desi da uredjaj stoji ukrivo, ili da se rupe na uredjaju i nosacu "ne gadjaju"...
Osim tih, obicnih nosaca (L profil) prave i one duplo savijene - za teske uredjaje, prave ormane i fijoke, blank panele...
Moguce da ih ima jos po gradu - verovatno svaki bravar moze to da ti napravi, ali ove preporucujem iz licnog iskustva.
Pomislim ja, na kraju cu da odem kod gvozdjara da mi na licu mesta napravi kako hocu, al' rek'o bolje, ako ima da kupim gotove...
Pozvao sam ove likove i oni to rade po narudzbini i po kakvom god hoces nacrtu, tako da cu ja ipak otici kod mene u kraju da mi to naprave, blize mi je, mada i Vozdovac nije daleko, videcu.
Hvala ti u svakom slucaju, sad bar znam sta cu.
Pozz
Nema na cemu, naravno!
Samo budi oprezan (ako se resis za bravara) - da ti ne napravi razmak "odokativno"...
Pozdrav
Arthur
29-03-2007, 12:31 AM
nisam skontao (jerbo sam glup), sta ovi likovi prave - rackove ili police za rackove? Meni trebaju oba, al me zanima i red velicine cene..
Prave i jedno i drugo...
najlakse je da ih sutra pozoves i pitas za cene, imas gore brojeve;)
perun
29-03-2007, 01:18 AM
PROKONI! Verujem da i Ogi misli na njih. Sve rade do jaja, nisu skupi i definitivno idite kod njih.
Ne secam se da se neko zalio, cak ni na cenu. Mi smo shine i ostalo pazarili tamo.
diviner
29-03-2007, 02:42 AM
Prave i jedno i drugo...
najlakse je da ih sutra pozoves i pitas za cene, imas gore brojeve;)
Mali offt!
Ogi, tek sad sam te primjetio...Dobrodosao na rumski !
PS. Sajt ti je veoma dobro uradjen. Sve pohvale!
@Perun:
Bravo, nisam mogao da se setim naziva firme, ali si me podsetio - PROKONI...
@Diviner:
Hvala na dobrodoslici i hvala za sajt...:)
Nikako da se nakanim da stavim slike studija, ali stize i to za dan-dva... naravno, okacicu ih i ovde.:mrgreen:
Pozdrav
dr.Ru
30-03-2007, 11:41 AM
Postovanje Ogi!
Dobrodosao :)
pre neki dan sam uhvatio malo, na blic, tv intervjua iz tvog studija. Jesam ja dobro video RME Fireface 800?
pozdrav
Takodje, pozdrav Ogiju.
Moja zena se lozi na tebe:D
Tiki the Boyler
30-03-2007, 12:54 PM
A čija se ne loži?!? :rotfl:
Pa to je Ogi Radivojevic... 'ladno sam mislio da Oggy menja carapice, nisam obracao paznju.
Pozdrav Ogiju... za moju zenu ne znam, nije se izjasnila:D ...
pozdravi basistu... mada cu ga ja mozda pre videti, posto mi je komsija...
Pozz
Drage i postovane kolege i prijatelji,
hvala na dobrodoslici!
Trudicu se da budem od koristi - zajedno smo jaci;)
@dr.RU
dobro si video - jedan FF800, dva Multiface-a...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.