PDA

View Full Version : VSTi (gitara)

SumAnuT
27-02-2007, 09:10 AM
Trebaju mi VSTi akusticne, elektricne (prvenstveno clean) i bass gitare. Koristim trenutno vb-1 za bass, ako ima nesto bolje ili drugacije recite ...

Ako neko zna neka mi kaze i VSTi nekih neobicnih instrumenata, kao i npr. violine, kontrabasa i sl.

Aj uzdravlje.

yamaha hs50
27-02-2007, 09:28 AM
Imas virtual guitarist elektric i akustic edition,a bass gitare imas trilogy,majestic bass hardcore bass.

SumAnuT
27-02-2007, 09:38 AM
Kakvi su ti bassevi u poredjenju sa vb-1?

Acoustic i electric imam, ako ima neko jos neki predlog nek izvoli :)

Tomislav
27-02-2007, 10:07 AM
Trilogy je najbolji ja mislim za akusični bass, a i električni je u redu.

Izašla je 35-gigabajtna električna distorzirana gitara nedavno, neznam kako se zove.... Imaš i Vienna Overdrive, dostorzianu električnu, imaš real guitar < akustična.

Što se tiče orketraskih ovih instrumenata, imaš ako ti treba nešto jednostavno garritan personal orchestra.

OFF
27-02-2007, 10:18 AM
Meni je za akustare najbolji Real guitar, skoro da mi bolja gitara ne treba (osim zive:( ), a za bas Majestic, YT, puno upotrebljiviji, i zahtevniji od Trilogy. Za elektricne ne znam, od Virtual Guitarista mi se uglavnom prevrnu creva, posebno kad cujem wah-ove na domacoj 'pop' produkciji

Tribal_kg
27-02-2007, 01:40 PM
Meni je za akustare najbolji Real guitar,

pratim :)

player
27-02-2007, 03:10 PM
[quote=SumAnuT;147674]Trebaju mi VSTi akusticne, elektricne (prvenstveno clean) i bass gitare. Koristim trenutno vb-1 za bass, ako ima nesto bolje ili drugacije recite ...
quote]

Mozda..Hardcore bass...a kao sto sam ranije pominjao "kontakt" i "giga studio" pa "guraj " u njih do mile volje.Nekako uvek vise volim neki sempler nego Vst...Virtual gitaristom i nisam nesto odusevljen.
Sto se tice semplova bassa mozes da pogledas:
-Zero G-funkbass
-Akai masterbits-proffes. bass
- Dan Dean gigs bass
-...Keith Emerson
-Larry Seyers Acoustic upright bass
-Bass legends
John Patitucci
Marcus Miller.....
-YT Pure E-bass ,Fender jazz bass
-Akai -east collection bass
- Akai-pro basses
-Csarbee J bass
-Bass guitar capsule
-Sonic implants ..itd

Sto se tice gitare ...mozda...
-Akai-guitar expressions
-Sonic implants
-Acoustic guitar capsule
-electric guit. capsule
-Vienna-overdrive
-Vienna -concert guitar
-Pure guitars
-Sonic capsule
Zero-G funky guit.
.....ne mogu trenutno da se setim vise....
...e sad stvar ukusa i potreba...sta se kome svidja
...Ako te interesuju kolekcije semplova sa gudackim instrumentima kazi pa da pisemo...
-

Tomislav
27-02-2007, 09:07 PM
Meni je za akustare najbolji Real guitar, skoro da mi bolja od Virtual Guitarista mi se uglavnom prevrnu creva, posebno kad cujem wah-ove na domacoj 'pop' produkciji
I meni, ali ja volim ipak nekad posegnut za onim ULTRA :D

tom
28-02-2007, 03:48 PM
Koristim Real guitar i Hans Zimmera vol 1.(stratovi mi se tu svidjaju ali ga pucam u Kontakt i u EXS24 pa ne znam da li je to bas originalni mapping).

Trilogy definitivno! Mrzi me da se smaram sa drugim basonjama.

makaay
07-03-2007, 11:18 PM
"Podebljao" bih ono ?to je i player spomenuo:

Bass Legends (semplovi basa)

Rocket Roll
08-03-2007, 01:11 AM
...i Slayer 2 za distorzije.

buzUki
29-05-2007, 10:25 AM
Trilogy jeste najbolji bas,ali ako imas komp koji bas nema dobar cpu predlozio bih ti Super Quartet...Ima odlican bass po meni i radi bas kako treba,a malo jede cpu-a...A sad za gitare vec ne znam

Gmile
29-05-2007, 01:05 PM
Trilogy jeste najbolji bas
Probaj Majestic...

milanCHE
29-05-2007, 02:29 PM
Probaj Majestic...
..a prethodno se naoruzaj doooobrim strpljenjem dok ti ucita semplove,ako usput ne zataji(mislim na majestic).jeste da je mozda bolji od trilogy-a,ali kosta vremena....da bi posle ucitavanja skapirao da ti taj preset,koji si upravo ucitao,bas i ne zavrsava posao,pa onda opet ucitavaj drugi,pa cekaj...i tako, kad sve preracunas, mnogo se vise isplati da nadjes zivi bass,pristedis vreme,cpu i jos stosta,i ne maltretiras se oko sviranja i programiranja:slaping-a,sliding-a,gliss up,gliss down-a......covek ti sve to lepo u jednoj audio traci zavrsi i opusteno....a za demo(ili zezanje),i vb-1 ili super quartet's bass moze da ti posluzi
a za gitaru tek da ne govorimo.virtual guit. (obe verzije,i electr. i acc.),sam skinuo posle par dana,koji ce mi ..... vst gitara koja prepoznaje 3,eventualno 4 vrste akorda(dur,moll,7 i mozda (u afektu)neki dim ili maj)i vrti isti loop k,o sumanuta.takve gitariste smo nekad gadjali limenkama(praznim) na igrankama raznim! real guitar sam jedinu od gitara i ostavio,cisto za demo snimke, i to uglavnom solo deonice i to kad mi nije pri ruci ortak gitarista,koga sam zaduzio za narednih 10 leta izradom nekih njegovih promo-snimaka.nije da ne moze da se radi,sve moze,ali treba neuporedivo vise vremena za dobar programing vst instrumenta nego da se odsvira zivim instrumentom. sto vreme vise odmice,sve mi je manje vst instrumenata na kompu.lepse i kompu,a i meni.ostade mi samo the grand,hammond organs,neki gudaci i jos par etno instrumenata,koje bi mi,zbog dimenzija i geografske udaljenosti,bilo malo nezgodno doneti u sobu da snimim.
ziveli zivi instrumenti!

idvi
30-05-2007, 09:24 AM
..a prethodno se naoruzaj doooobrim strpljenjem dok ti ucita semplove,ako usput ne zataji(mislim na majestic).jeste da je mozda bolji od trilogy-a,ali kosta vremena....da bi posle ucitavanja skapirao da ti taj preset,koji si upravo ucitao,bas i ne zavrsava posao,pa onda opet ucitavaj drugi,pa cekaj...i tako, kad sve preracunas, mnogo se vise isplati da nadjes zivi bass,pristedis vreme,cpu i jos stosta,i ne maltretiras se oko sviranja i programiranja:slaping-a,sliding-a,gliss up,gliss down-a......covek ti sve to lepo u jednoj audio traci zavrsi i opusteno....a za demo(ili zezanje),i vb-1 ili super quartet's bass moze da ti posluzi
a za gitaru tek da ne govorimo.virtual guit. (obe verzije,i electr. i acc.),sam skinuo posle par dana,koji ce mi ..... vst gitara koja prepoznaje 3,eventualno 4 vrste akorda(dur,moll,7 i mozda (u afektu)neki dim ili maj)i vrti isti loop k,o sumanuta.takve gitariste smo nekad gadjali limenkama(praznim) na igrankama raznim! real guitar sam jedinu od gitara i ostavio,cisto za demo snimke, i to uglavnom solo deonice i to kad mi nije pri ruci ortak gitarista,koga sam zaduzio za narednih 10 leta izradom nekih njegovih promo-snimaka.nije da ne moze da se radi,sve moze,ali treba neuporedivo vise vremena za dobar programing vst instrumenta nego da se odsvira zivim instrumentom. sto vreme vise odmice,sve mi je manje vst instrumenata na kompu.lepse i kompu,a i meni.ostade mi samo the grand,hammond organs,neki gudaci i jos par etno instrumenata,koje bi mi,zbog dimenzija i geografske udaljenosti,bilo malo nezgodno doneti u sobu da snimim.
ziveli zivi instrumenti!

E sad si ga pretjera brate...pa kako ja ku?im ovde na forumu NITKO ne podcijenjuje (ili jos bolje "ne ?eli) ?ivi inst. ali koliko ja razmem ovo je forum o audio softu.:mrgreen::da:
I svi mi raspravljamo sa KOJIM softom(pluginom) mo?emo da se najvi?e pribli?imo ?ivom inst......mislim da je to i tema foruma:D;)

idvi
30-05-2007, 09:45 AM
BASS
Trilogy-odlican bass ali treba se dobro poigrati s njime i njegovim opcijama da se izbjegne "okrugao" ton i "predobrim" kad ga sviras samog za sebe ali kad ga ubacis u projckt moze da zamulja stvar...dakle Trilogy-bass ali uz doradu

Sample Akai pa ga doradit u Kontaktu (malo comp.pa EQ itd) i to moze dati izvrsne rezultate

Bas po meni mogu neki put bolje i orginalnije napravit kad ga crtam u Cubu..
(mislim samo za neke stvari) to sam upravo primjetio kod preslusavanja nekih starijih uradaka..(inace sam dobar bassista..tako ka?u)

GITARA
Real Guitarist-odlican accc imitator..uspio sam prevariti neke gitariste da je ?iv..i to mahere..opet ka?em sve je u postavkama i naravno dat si vremena.
Dobio sam puno bolje rezultate nego od razvikanih Akai samplova obrađenih u Kontaktu.

Virtual guitarista-i sa njime se moze nesto uciniti(ne previse) ali kao dodatak za neke dionice mogao bi proci..mada svi odmah "primjete" da je to ON.Mislim na ljude koji se time i bave..

Eto to je moje viđenje o toj temi i tako ja i radim ali posto sam i sam Basista i gitarista (i to vrlo upotrebljiv) mislim da mogu kompetentno (bar donekle ) to ocijeniti i savjetovati..a bogami i ja upijam svaki savjet..:da:

shigumicu
30-05-2007, 09:27 PM
Ja nisam klavijaturista, pa mi oprostite ako izvalim neku glupost, ali zar i vi nebiste mogli koristiti za distorzirane, klin i kranch gitare neki od VST-a tipa Guitar Rig, Amplitube, Revalver... Mislim da bi to dobro radilo. Moj bivsi klavijaturista koji se sad takodje bavi studijskim radom mi je jednom prilikom rekao da je tako jednom nesto snimio preko Guitar Riga i da je to zvucalo jako dobro. Ja to doduse nisam cuo, ali ako je on lagao mene i ja lazem vas. :D

paki
30-05-2007, 10:23 PM
.....

SumAnuT
30-05-2007, 10:32 PM
Ok, vidim da je real guitar odneo ubedljivo najvise glasova, kada je akustara u pitanju. Hvala svima na predlozima probacu ovu "akustaru", posto mi je to trenutno najzanimljivije, posle idem na bass ...

"7"
31-05-2007, 01:34 PM
Samo da ne zaboravite da se dosta ljudi zali na RG zato sto zakucava Cubendo, komp, pa i zablesavi driver-e (meni recimo), bila je tema o tome skoro ovde.
Probaj u svakom slucaju ali prvo bekapuj projekat u kome ces da ga koristis.

Pozz

idvi
31-05-2007, 05:23 PM
Samo da ne zaboravite da se dosta ljudi zali na RG zato sto zakucava Cubendo, komp, pa i zablesavi driver-e (meni recimo), bila je tema o tome skoro ovde.
Probaj u svakom slucaju ali prvo bekapuj projekat u kome ces da ga koristis.

Pozz

???! do sada nisam imao problema..mozda u budućnosti:p

PULSAR2
01-03-2008, 10:48 PM
Real guitar "Musiclab" za solo i ritmove.Prepoznaje sve sto joj naskrabas.Nisam imao priliku vise istovetnih da upoznam,za mene je perfektna.Od basova VirtualBassist " Steinberg".Malo je komplikovan,ima probleme sa oktavama.Sve u svemu zadovoljava.VirtualGuitarist ne bih preporucio,samo igracka koja ponavlja svoje ritmove.Evo za poslusati kratak isecak VirtualBasist i RelGuitar,solo i ritam http://www.box.net/shared/rtaxzqpkwg

Oggy
02-03-2008, 12:08 AM
:)
Uz zelju da ne ispadnem maliciozan, ali ovaj primer zvuci kao los karaoke fajl...
Da od njega zavisi, nikada ne bih upotrebio nista od pomenutih instrumenata (sto takodje u praksi i ne cinim... :D ).
Nema adekvatne zamene za gitaru, a ako bas mora, VG za neke ritam gitare je jos uvek neuporedivo bolji od ovoga sto sam cuo iz tvog primera.

Bez ljutnje ;)

Max
02-03-2008, 12:17 AM
Ko ume da " svira " real guitar , moze postici fascinantne rezultate ..... cak i da sve bolje zvuci neko da svira neki srednje los gitarista ( mislim na akustaru ) ..... naravno da postoje stilovi muzike gde se to oseti , ali postoje i momenti gde se ne moze provaliti da se ne radi o pravoj gitari ......

Po meni nije realno karakterisati instrument ( VST ) kao dobar ili los , dok se dobro ne pozabavi , i nauci kako se instrument koristi .....

Pozdrav

PULSAR2
02-03-2008, 12:20 AM
Ta id begaj :wink: upravo koliko se ocekuje od snimka izvan studija,Sumanut je trazio vsti dao sam mu primer.

master29
03-03-2008, 09:09 PM
Vst i (RG,VB) su dobri za neki demo,cisto da imas neku situaciju,medjutim vrlo tesko da su korisni na nekom pravom snimku.Uglavnom zvuce kao neki osrednji aranzer,npr Korg-pa80 i sve sto ih ljudi budu vise koristili,sve ce vise imati snimaka sa identicnim lupovima,Mislim da se prepoznaju u aranzmanu narocito VB.

HeatMan
03-03-2008, 11:51 PM
misish na vg? virtual guitarist? on je bzvz.. nije chak ni za layer.. :? zato shto su lupovi, jbg...

a rg nisam probao, al cu gi probadem.. i recimo, ja sam jako lepe rezultate postizao za gitarskim semplom iz vst-a "collossus".. i elektrichna i akustara.. caka je u tome da ne bude tachno u ms..da se ne oseti da je kompjuterska plastika.. bar meni vrshi posao, poshto nemam kvalitetne gitare..

Max
04-03-2008, 08:39 AM
Vst i (RG,VB) su dobri za neki demo,cisto da imas neku situaciju,medjutim vrlo tesko da su korisni na nekom pravom snimku.Uglavnom zvuce kao neki osrednji aranzer,npr Korg-pa80 i sve sto ih ljudi budu vise koristili,sve ce vise imati snimaka sa identicnim lupovima,Mislim da se prepoznaju u aranzmanu narocito VB.

Ponovicu prethodni post ........ nauci da ga sviras , pa ces da vidis da moze . Nije da propagiram vst instrument preko prave stvari , zato sto su tu stvari jasne , ali desilo mi se vise puta da smo ostavili te gitare iako je dosao pravi gitarista da odsvira . Narocito je tesko provaliti latino ritam gitaru ( kad se dobro odsvira ) tipa tih sambica , bosanovica i sl ..... naravno ako ne umes da ga upotrebljavas , onda i nije ni za sta osim za demo .

Pogledaj njihov demo video , pa ces videti sta se sve moze .....

( sve vreme pricam za Realguitar .... naravno )

Pozdrav

perun
04-03-2008, 11:59 AM
Ponovicu prethodni post ........ nauci da ga sviras , pa ces da vidis da moze . Nije da propagiram vst instrument preko prave stvari , zato sto su tu stvari jasne , ali desilo mi se vise puta da smo ostavili te gitare iako je dosao pravi gitarista da odsvira . Narocito je tesko provaliti latino ritam gitaru ( kad se dobro odsvira ) tipa tih sambica , bosanovica i sl ..... naravno ako ne umes da ga upotrebljavas , onda i nije ni za sta osim za demo .

Pozdrav

Realguitar nisam probao, ali VG je realno bulja jer je sam njegov zvuk, svaki preset, vrlo prepoznatljiv. Mene licno odmah asocira na nesto jeftinjavo. Medjutim, par HEAVY preseta (distorzije) nas je nekoliko puta izvuklo iz govana kada smo ih (DZ DZ) layerovali sa snimljenim gitarama. U tom smislu, VG je upotrebljiv.

Realguitar cu bas da probam, mada mi je mnogo manja zajebancija da sednem i snimim prave ljude, kao i uvek.

Pozdrav.

Max
04-03-2008, 12:01 PM
Realguitar nisam probao, ali VG je realno bulja jer je sam njegov zvuk, svaki preset, vrlo prepoznatljiv. Mene licno odmah asocira na nesto jeftinjavo. Medjutim, par HEAVY preseta (distorzije) nas je nekoliko puta izvuklo iz govana kada smo ih (DZ DZ) layerovali sa snimljenim gitarama. U tom smislu, VG je upotrebljiv.

Slazem se , ali ova dva VST a su potpuno razlicit svet ..... neuporedivo

Realguitar cu bas da probam, mada mi je mnogo manja zajebancija da sednem i snimim prave ljude, kao i uvek.

Pozdrav.

Sta da kazem osim da se slozim ;)

Pozdrav

LAMPASH
04-03-2008, 01:08 PM
Slazem se sa MAXom,Real Guitar je trenutno najbolji VSTi sto se tice akustara i tu je kraj price,to vam kazem kao gitarista.Dakle najbolja solucija ako nemate dobru akusticnu gitaru(pravu) i/ili dobrog gitaristu.Stvar je u tome da treba malo zagrejati stolicu(ne onu sto se daje na sistematskom:) ) i provaljivati cake koje nudi ovaj sjajan VSTi.Razumem da recimo klavijaturisti imaju malo problema sa njim jer prosto ne sviraju gitaru i ne znaju neke fore sa pravom gitarom koje su primenljive i sa Real Guitar-om.Po meni odmah iza Real Guitara je Edirol Super Quartet dok je virtual guitarist kakica.
Zakljucak:RG je broj 1,potrebno je samo strpljenje;)

master29
05-03-2008, 12:19 PM

Pozdrav

Greska u inicijalima,nisam mislio na (rg) nego na (vg,vb)

stigma
05-03-2008, 03:01 PM
Fret noise i harmonike kod istrzaja nemoze zamjeniti nista, a to po meni bas daje sharm snimci. Tako da zazirem od rg i vg itd...

dadson
05-03-2008, 03:43 PM
Fret noise i harmonike kod istrzaja nemoze zamjeniti nista, a to po meni bas daje sharm snimci. Tako da zazirem od rg i vg itd...

Probaj RG, mozda se ugodno iznenadis.

LAMPASH
05-03-2008, 04:41 PM
Pozdrav Stigma.Malo smo otisli u off-topic jer je covek koji je postavio temu pitao koji je najbolji VSTi sto se tice gitara a ne poredjenje zive gitare i VSTi.
Ovo oko harmonika,skripanja,grebanja,grickanja,sviranja zadnjicom,zvuka razbijanja gitare o zid :D i sl. je najkvalitetnije odradjeno u Real Guitar-u.

stigma
05-03-2008, 04:52 PM
KIRK my friend citaj izmedju redova... upravo to zelim reci kolegi da se ostavi VSTi-a i uhvati gitare. Ali eto..

Max
05-03-2008, 05:41 PM

Probaj rg pa onda pricaj , ocigledno da ga nisi koristio , jer bi shvatio da ima i fret noise i sve ostalo ;)

Pozdrav

LAMPASH
05-03-2008, 05:46 PM
KIRK my friend citaj izmedju redova... upravo to zelim reci kolegi da se ostavi VSTi-a i uhvati gitare. Ali eto..
Ma slazem se da je bolje snimati zivu akustaru(napisao sam u ovoj temi) ali sta ako je covek klavijaturista pa mu zato i treba VSTi? Onda bi mu pored akusticne gitare trebalo i par godina da nauci da je dobro svira:)

stigma
05-03-2008, 05:48 PM
Probaj rg pa onda pricaj , ocigledno da ga nisi koristio , jer bi shvatio da ima i fret noise i sve ostalo ;)

Pozdrav

Nisam ga probao, imao sam namjeru ali kad sam vidio da ima oko 200 mb odustao sam.. mozda nisam trazio na pravom mjestu :)

LAMPASH
05-03-2008, 05:53 PM
Nisam ga probao, imao sam namjeru ali kad sam vidio da ima oko 200 mb odustao sam.. mozda nisam trazio na pravom mjestu :)Veruj mi,treba ga obavezno probati iako si gitarista(kao i ja:)).Vredi svaki byte u njemu.Procitaj help od njega i odgledaj clipove i videces o kakvoj zveri od VSTi se radi:wink:

Max
05-03-2008, 05:55 PM
Nisam ga probao, imao sam namjeru ali kad sam vidio da ima oko 200 mb odustao sam.. mozda nisam trazio na pravom mjestu :)

Cesto se desava da ljudi koji nisu ni upalili program unapred daju savete , to je lose i opasno ..... probaj , nauci da ga sviras , onda ces imati iza sebe iskustvo i stav da dajes savete ;)

Pozdrav

stigma
05-03-2008, 06:00 PM
Veruj mi,treba ga obavezno probati iako si gitarista(kao i ja:)).Vredi svaki byte u njemu.Procitaj help od njega i odgledaj clipove i videces o kakvoj zveri od VSTi se radi:wink:

Hvala na tipu KIRK.. definitivno cu ga probati kad mi stigne axon 50 ;).

@Max
nisam ovo shavtio kao raspravu o RG nego kao kako njabolje snimiti akustaru. Ako sam fulao moje isprike.

Pozdrav

Vedran
07-03-2008, 10:04 PM
Pozdrav raja,

Evo citam ove Vase postove pa reko da i ja sta napisem. Naime i ja sam uspio da neke ljude zavaram mozda malo ovim Real Guitar, jer je super akusticna gitara, ali mene interesuje, koji je to bass vst sempler ili kako da ga vec nazovem za koji Vi smatrate da je najbolji nad najbolji, i koji se koristi u mnogim studima?

Ja licno koristim Trilogy, i mogu reci da je super.

Toliko od mene ! pozdrav

kVu
08-03-2008, 01:14 AM
iako sviram sve svoje gitare uvek (jezim se sintetickih tvorevina) moram da se slozim da je real guitar nesto najblize pravoj gitari... eto preporuke i od mene

iatros
13-03-2008, 03:41 PM
Da, RG uopste nije tako lose! Postoji li nesto slicno za elektricnu gitaru (osim Slayer-a)? Jel? ko probao RealStrat?

Maiv
13-03-2008, 05:44 PM
Ja sam probao real strat i dobar je iako mi je real guitar bio vece otkrice.

U svakom slucaju nisam koristio toliko realstrat da bih ti mogo objektivno reci. Moj je dojam da moze bit zvijer ako ga covjek stvarno nauci koristiti tj. "svirati":D

U kombinaciji sa amplitubom ili gitar rigom moze se postici dost realistican saund, u svakom slucaju je boji od virtual gitarista ili nekih drugih simulacija koje sam cuo.

PULSAR2
01-04-2008, 09:18 PM
Upravo se zanimam sa realstratom.Prvi utisak:u pracenju midi je dosta neposlusan ukoliko se ubacuje na dva tri kanala.Kao solo vsti je veran samo u nizim oktavama.U kombinaciji sa amplitube 2 ili guitar rig je vec druga prica.Sve u svemu palac gore.

gitarstudio
03-04-2008, 07:52 PM
sto se tice basova trylogy,broomstic bass virtual basist,gitare real gitar,virtual gitarist 1 i 2.....za pocetak pozz

idvi
04-04-2008, 11:41 AM
sto se tice basova trylogy,broomstic bass virtual basist,gitare real gitar,virtual gitarist 1 i 2.....za pocetak pozz

Radio sam dugo na trilogiju i sad pre?ao na broomastic i .....ne mićem se iz njega..!
Real guitar ..je jaako dobra stvarčica a kad se s njom poigra? mnoge zavara?8-)

VladaB
29-07-2008, 12:39 AM
Ja bih spomenuo da su se u medjuvremenu pojavile jos dve banke kvalitetnih semplova gitare. Svaki od njih ima priblizno 20 gb veliki library sto dovoljno govori za sebe:

Vir2 - Acoustic Legend HD
http://www.vir2.com/vir2/products/acousticlegendshd/index.html

Chris Hein Guitars.
http://www.chrishein.net/guitar/chg_productsite.htm

akordeonista
29-07-2008, 11:21 AM
I koliko se cuje sa Demo snimaka na sajtu, zvuce jako dobro. Izgleda mi poput Real Guitar-a (sve one kontrole po dirkama) samo jos vise mogucnosti.
Jedina mana trenutno je sto nema "narodne verzije" ovog programa! Ali verovatno ce i to ubrzo osvanuti negde pod suncem interneta!:)

HeatMan
29-07-2008, 03:58 PM
real guitar? kako nema.. probaj opet..

btw, ja ne znam.. nisam neshto odushevljen sa real guitarom.. chak i moj fender ak100 od 100 maraka (davno beshe) mi zvuchi bolje.. i nikako je ne bih koristio za ritam gitaru.. osim u nekom demo-u..

ili nisam skroz provalio vst..

silicon science
29-07-2008, 04:49 PM
Chidi me da niko nije spomenuo "String Studio" od careva physical modelinga-Applied Acoustics.:wink: