Log in

View Full Version : Yamaha NS10M + Bryston 3B SST PRO

Bitch
03-01-2007, 09:00 PM
...ljudi moji, upravo sam poterao nase Yamaha NS10M sa novim Bryston 3B SST PRO pojacalom, ljudi pa ja ne mogu da verujem!!! Ko god moze nek dodje i uveri se, pa ovo GRMI SEVA!!! Toliko je dobro da nemam reci! Pogotovo sto su to najocuvaniji par na koji sam naisao (jako su malo korisceni) a i Bryston je ganc nov... strasno!!! Vec se lagano zabrinjavam za PMC :)

pozz

Max
03-01-2007, 11:32 PM
.... jos kad bi ih poterao sa 4b sst .... uhhhh ... sreci nema kraja ;)

Pozdrav

LACKY
04-01-2007, 01:53 AM
Velcome the d' clube! Sto bi rekli braca Englezi.

Arthur
04-01-2007, 03:09 AM
pa na čemu vi terate jamahe u zemunu?

Manley
04-01-2007, 12:46 PM
jos da dodas profi kablove(ako vec nemas) i bice jos bolje.....samo ne daj PMC, da ne zazalis posle;)

LACKY
05-01-2007, 06:57 AM
Neka budjava Yamaha pa je jedno vreme bio i Bryston pa sad Bozo elektronik privremeno dobijen na probu.

Bitch
05-01-2007, 12:12 PM
...sad sam se setio one price oko Alesis RA serije... NS10 zvuce tuzno na nekom budjavom ampu, onda kad nakacis RA alesis skontas WOW pa ovo je do jaja zvucnik, a ustvari tada se tek nagovesti lagano njihov karakter. Medjutim krnes Brystona i tada shvatis kako je TO prava stvar! Kad malo bolje razmislim, bas tako je i tekao nas amping history oko nasih yamaha... prvo neki govnjivi technics, pa onda alesis RA (nagovestaj dobrog sounda) pa onda BoZo koji je isto bio na test drive-u i preporodio NS 10 (otvorio ih, bili zu i mnogo brzi) i kad je dosao bryston sve je bilo neverovatno! Brz mid, hiper realni visoki, i prava kolicina basa... bash je onako kako treba :D

DaBear
05-01-2007, 12:34 PM
...sad sam se setio one price oko Alesis RA serije... NS10 zvuce tuzno na nekom budjavom ampu, onda kad nakacis RA alesis skontas WOW pa ovo je do jaja zvucnik, a ustvari tada se tek nagovesti lagano njihov karakter. Medjutim krnes Brystona i tada shvatis kako je TO prava stvar! Kad malo bolje razmislim, bas tako je i tekao nas amping history oko nasih yamaha... prvo neki govnjivi technics, pa onda alesis RA (nagovestaj dobrog sounda) pa onda BoZo koji je isto bio na test drive-u i preporodio NS 10 (otvorio ih, bili zu i mnogo brzi) i kad je dosao bryston sve je bilo neverovatno! Brz mid, hiper realni visoki, i prava kolicina basa... bash je onako kako treba :D

Sto rece lacky, dobrodosao u klub! NS10 rules!
Koliko sam puta imao ljude da kazu, "ajde pusti sad malo da cujemo kako zvuci na NS10.." a ono sve vreme svvira na NS10:rotfl:

nenad
05-01-2007, 02:15 PM
kad smo vec kod ns10, ja uspeo da spalim visoke !!!! tuga, ali sta je tu je ! Oni visoki u Thomann-u su to sto treba (JA 0518A). Da li je to prava zamena ? Ima li neko iskustva sa tim ? Da li ih je neko promenio i da li ima razlike ?

http://www.thomann.de/de/yamaha_ns10m_hochtoener.htm

Max
05-01-2007, 03:00 PM
...sad sam se setio one price oko Alesis RA serije... NS10 zvuce tuzno na nekom budjavom ampu, onda kad nakacis RA alesis skontas WOW pa ovo je do jaja zvucnik, a ustvari tada se tek nagovesti lagano njihov karakter.

Ja sam na nagovor mojih drugara kupio Ra 500 samo za NS 10 .... i bio uzasno nesrecan ...... mislim da je to jako pogresno pojacalo za ns10 ..... brzo sam ga prodao .....

Mislim da to uopste nije lose pojacalo , ali ne za ns10

Pozdrav