View Full Version : Jedna mala zamolba
Tomislav
14-12-2006, 01:39 PM
Možete li mi promjeniti ime u "Tomislav". To mi je ime na svim forumima pa bi bilo lijepo kada bi mogli to uraditi :D
Posalji PM Divineru ili Puretu, to ti je sigurnije.
Mislim da nema nikakvih problema ;)
lesha
14-12-2006, 04:20 PM
za promenu korisnickog imena potrebno je minimum 100 postova, kao sto pravilnik nalaze.
u svakom slucaju kontaktiraj divinera.
Tomislav
15-12-2006, 02:50 PM
za promenu korisnickog imena potrebno je minimum 100 postova, kao sto pravilnik nalaze.
u svakom slucaju kontaktiraj divinera.
Ma ja igram po pravilima. Javim se kad nakupim 100 :D
Pozdrav
boggy
15-12-2006, 02:53 PM
Ma ja igram po pravilima. Javim se kad nakupim 100 :D
Pozdrav
E... bolje ga kontaktiraj odma', nego da sad krenes da spamujes da bi napucao 100 postova... :banghead:
pozdrav
bogi
diviner
15-12-2006, 06:16 PM
Vec postoji neko ko se registrovao pod imenom tomislav. Jesi li se ti registrovao i pod tim nickom?
Svejedno, promjenio sam tomislav u tomislav2 (posto je korisnik neaktivan), a tvoj nick u Tomislav...Nadam se da je jasno.
idekius
15-12-2006, 06:52 PM
Aaaaa.... znaci nick moze da se menja???
Odlicno, znam da ce biti chudno, ali, najozbiljnije molim Divinera da mi nick zameni u Ψ ...
Valjda ce mi se izaci u susret? :rolleyes:
Tomislav
16-12-2006, 04:42 PM
Vec postoji neko ko se registrovao pod imenom tomislav. Jesi li se ti registrovao i pod tim nickom?
Svejedno, promjenio sam tomislav u tomislav2 (posto je korisnik neaktivan), a tvoj nick u Tomislav...Nadam se da je jasno.
Hvala puno. Danas mi stigo axiom, emu 0404 i beyerdynamic slusalice i sad jos ovo :D HVALA!!!
kejkz
16-12-2006, 05:18 PM
Dobro dosao, Tomislave :)
Tomislav
16-12-2006, 09:20 PM
Dobro dosao, Tomislave :)
Hehe hvala :) Moram reći iako je off topic da sam odu?evljen zvučnom i slu?alicama, ali to i nije neshvatljivo jer sam dosada imao onborad zvučnu i neke jeftine slu?alice. Ovih dana ću prijeći cijeli forumu i copy/paste sve veće i zanimljivije postove sa savjetima polijepiti u wordov dokument... A onda čitanje, čitanje i čitanje.
Hvala genijalcu koji je osnovao ovaj forum i svima koji su tu!
Ovih dana ću prijeći cijeli forumu i copy/paste sve veće i zanimljivije postove sa savjetima polijepiti u wordov dokument... A onda čitanje, čitanje i čitanje.
A kada sve budes rascitao, mozes da napravis "The best off" i da tako sazeto i probrano okacis na forum, kako bi novajlije imale bolji pregled ;)
Tomislav
17-12-2006, 11:52 AM
A kada sve budes rascitao, mozes da napravis "The best off" i da tako sazeto i probrano okacis na forum, kako bi novajlije imale bolji pregled ;)
To mi je bila i namjera :D Mislim da bi to bila odlilčna stvar. Sam da mi ?kola zavr?i za tjedan dana.... A stignem pone?to i danas napraviti.
Samo polako. Ne moras zuriti, jer forum nece pobeci nigde.
Cak je i bitno da sve lepo rascitas, pa da proberes stvari koje tebi kao pocetniku stvarno znace. Za to ipak treba vremena, ako zelis da uradis kako treba. Zato polako. Imas ceo raspust pred sobom, pa kad stignes ;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.