View Full Version : Umetnost
Manley
05-12-2006, 06:09 PM
Izvinjavam se unapred ako neko shvati kao provokaciju, ali pogledajte ove savremene umetnike:
http://www.yumidi.com/forum/about4253.html&highlight=
:D :rotfl: :D
Manley
05-12-2006, 06:14 PM
Boze sacuvaj kakvih ovde bisera ima:
http://www.yumidi.com/forum/about4271.html&highlight=
JBL EoN kao studijski monitor :banghead:
dvuckovic
05-12-2006, 06:21 PM
Vrhunski!!!
MAnley, ovo sve tvoji - gastarbajteri:D
HAHAHAHAHA!!!!!
:rotfl:
Vidi se da je "Manley-eva skola" :D:D:D :twisted:
Vidi dal ima neki tamo kod tebe, pa ga iskoristi za sledeci test mikrofona, to bi bilo ludilo :D:D:D
A smixajte na JBL Eon-u :rotfl:
BRUKA!!!! :rotfl:
Manley
05-12-2006, 08:17 PM
MAnley, ovo sve tvoji - gastarbajteri:D
da znas....kakvih cudesa ovde ima sacuvaj boze...naucio sam skolu od drugih...sa nasima ne radim(ovde u inostranstvu)
skoro mi dosao jedan harmonikas da snima album.... "izabrana kola"
rekao sam mu 30 000 CHF
da ste mu videli facu :rotfl:
Pa to nije puno... :rotfl:
Manley
05-12-2006, 08:21 PM
HAHAHAHAHA!!!!!
:rotfl:
Vidi se da je "Manley-eva skola" :D:D:D :twisted:
Vidi dal ima neki tamo kod tebe, pa ga iskoristi za sledeci test mikrofona, to bi bilo ludilo :D:D:D
A smixajte na JBL Eon-u :rotfl:
BRUKA!!!! :rotfl:
da znas, sve moji....ja ionako ceo dan hvalim JBL monitore :D
Da znas da cu da testiram kondesatore sa malom membranom stereo par
, imam MKH 800, DPA, AKG...taman da probamo "armoniku buraz" :hyper:
nego, jel prepoznaste velikog americkog virtuoza na tastaturi????
http://www.yumidi.com/forum/about4337.html&highlight=
Manley
05-12-2006, 08:22 PM
Pa to nije puno... :rotfl:
pa i nije ako proda klimatizovanu shtalu :D
eeeeeeeeeeee ....... ti si ih tek sada provalio ..... he he he.....mi stariji smo vec banovani po tri puta zbog raznih zajebancija :D
Pozdrav
Manley
05-12-2006, 11:23 PM
eeeeeeeeeeee ....... ti si ih tek sada provalio ..... he he he.....mi stariji smo vec banovani po tri puta zbog raznih zajebancija :D
Pozdrav
ma sacuvaj boze...hteo sam da crknem od smeha :rotfl:
ali moramo da priznamo....nasli su svoju harmoniju :D
joooooj boze, pogledajte sta radi guru elektronske produkcije:
http://www.basaristudios.com/id24.html
eeee ovo je sve bolje od boljeg
Dexxy
05-12-2006, 11:34 PM
Gde ih samo nalazis :D
Manley
05-12-2006, 11:35 PM
Gde ih samo nalazis :D
ma idi...ovaj bre drzao neko predavanje o masteringu ovde koliko se ja secam....:rotfl:
treba zabraniti internet:D
Sto?! :o
Bas leeeepe pesme :da: :D
Manley
05-12-2006, 11:47 PM
Sto?! :o
Bas leeeepe pesme :da: :D
odlicne su :rotfl:
najbolje je kada jedan od forumasa(yumidi) pita "kako da dobijem glas kao u city production"......
odgovor bi bio:
idi u klozet:D
''Setovi moze biti pomesani iz raznih STILOVA muzike...'' :D
Manley
06-12-2006, 12:46 AM
''Setovi moze biti pomesani iz raznih STILOVA muzike...'' :D
ne mogu da spavam...sve topike sam procitao na yumidi-ju
i pobednik je ubedljivo ovaj thread :bend:
http://www.yumidi.com/forum/about8540.html&highlight=
Manley
06-12-2006, 12:55 AM
ovo je vrh :rotfl:
idekius
06-12-2006, 01:06 AM
Manley, ja ti prosto zavidim sto si tek sada otkrio YU Midi :)
To je nepresusni izvor zanimacije i smeha :rotfl:
"Dipl.ing. Zlatko Subasic producent, aranzer, ton-majstor i sou-nd dizajner. "
http://www.agaton-sound.de/14401.html?*session*id*key*=*session*id*val*
To SOU-ND je valjda gazda Zlajina titula u njegovom "rAga-Ton" studiu :rotfl:
...a ti promeni naziv teme u UMETNOS...:mrgreen:
Manley
06-12-2006, 01:13 AM
Manley, ja ti prosto zavidim sto si tek sada otkrio YU Midi :)
To je nepresusni izvor zanimacije i smeha :rotfl:
"Dipl.ing. Zlatko Subasic producent, aranzer, ton-majstor i sou-nd dizajner. "
http://www.agaton-sound.de/14401.html?*session*id*key*=*session*id*val*
To SOU-ND je valjda gazda Zlajina titula u njegovom "rAga-Ton" studiu :rotfl:
stvarno niste fer.....znali ste za ovo, cutite ko kurve:rotfl:
evo ga jos jedan biser;
http://www.yumidi.com/forum/about6690.html&highlight=
idekius
06-12-2006, 01:28 AM
Nije meni smesno sto neko nezna... taman posla... i ja sto neznam pitam... ali mi je smesno sto imaju par "produkcijskih guru-a", koje ozbiljno slusaju, a od njih mozes cuti svakakve budalastine :)
kejkz
06-12-2006, 01:29 AM
:confused:Ne mogu vise da citam, ovo je previse za moj stomak. Znao sam za ovaj sajt, ali nisam znao sta se sve moze tamo procitati... i kako se sve moze pisati... ne znam ni sam da li je tuzno ili smesno...
Zeznuh post......
htedoh reci ukratko - meni je tuzno jer je to veeelika realnost u zemlji Srbiji
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11578
kao i ovo (Manley, da ne bude da nisi znao)
idekius
06-12-2006, 01:42 AM
Pink danas ni malo nije :(
Hmmm... meni Pink danas izgleda jadno i mislim da vise nije vodeca televizija. Sve vise i vise amaterski izgleda... za razliku od RTS-a koji je vidno napredovao (narocito filmski program), B92, BalkanMedia...
Barem kad je u pitanju prvi utisak... slika....
PInk pocinje da mi lici na neku lokalnu televizijicu...
kejkz
06-12-2006, 01:51 AM
Meni je tuzno......... Takvi stavovi su velika realnost, bar u Srbiji, i ja jako cesto srecem u realnom zivotu slicne ljude koji dosta sviraju ili ne-daj-boze snimaju i samim svojim nastupima uticu na formiranje ukusa kod neke publike. Na 50m od mene ima kafic sa zivom muzikom za vikend- KRAJ SVETA!!!! Snimicu jednom pa cu okaciti - repertoar, svirka, pevanje, i sto je najgore - lozenje mase.
I TV palma je u pocetku bila smeshna, ali Pink danas ni malo nije :(
Izgleda da imam (ne)srecu pa stvarno ne znam ovakve ljude. Znam da ljudi kod nas kao da mrze muziku, jer slusaju stvarno cudne stvari, sto je ok, i ja slusam neke svoje gluposti, ali mislio sam bar da medjusobno imaju makar malo postovanja i da shvataju sta rade. A ono svi najbolji harmonikasi, um(j)etnici i znalci...crno, crnje...
Obavezno snimi to cudo, da uradim ri-mixs :)
Hvala sto si mi sachuvao post:)
Ne bih zeleo da sledeca recenica ima politichku konotaciju, samo je metafora
Koliko si ljudi znao licno, 90tih, koji glasaju za Slobu?
I te kako postoje........:( , samo se nekako ne druzimo sa njima......
Pa pazi, kad me pita neki 'klavijaturista' : Da li njegova yamaha bolje baca bass od Korga?:banghead: A onda kaze - Roland ima mnogo vecu silu na Bubnju od Korga. Ziva istina:(
RTS napredovao?!?!?! :rotfl::rotfl::rotfl:
Ako ti rehabilitovanje Julovske i SPS-ovske ekipe tako nazivas, do jaja onda!
Ako na toj televiziji rade urednici koji ne mogu da prepoznaju 1:1 maaznutu Britney sa "Ups i did it again" i "Him" sa najvecim hitom njihovim, ako je na toj televiziji ponovo glavna zvezda Extra Nena.... Drmnuce me slog, ako nastavim da nabrajam.
RTS krade nase pare, nametnutim haracem na elektricno brojilo na potpuno nezakonit nacin, naplacujuci firmama na svakih 15 zaposlenih po nekoliko televizoraa 9ko na poslu gleda TV?!?!?!)...bez ikakvog pitanja da li mi gledamo njihov program ili ne, a onda uzmu pare od reklama, sponzorstava itd...
Filmski program je napredovao samo zbog jednog coveka, a on je izuzetak u gomili idiota koji su se orocili u "drzavnom servisu".
RTS je najsmrdljivija televizija i ne moze se porediti ni sa jednom drugom (pa cak ni Piinkom) jer ne nastupa pod jednakim uslovima i to obilato zloupotrebljava.
Odlepio sam!! Odo' da sviram malo!
idekius
06-12-2006, 02:33 AM
Pa meni slika, studiji... na RTS-u izgledaju lepse i ukusnije nego na Pink-u, a po slici bih rekao da su renovirali opremu...
Pinkk da bar ume da se odmeri sa onim bojama... mislim... stvarno kao vashar...
Zvuk im je takodje bolji. Znam da ne slusas narodnjake, ali... obrati paznju na emisiju "Jedna pesma, jedna zelja..."... ono je po meni u odnosu na ostale ovde O.K...
A da je napredovao, jeste napredovao... jer se krajem 90-ih umalo raspao... informativne emisije ne da su bile pristrasne, vec su bile LAZ u sluzbi jednog coveka, a oprema u stanju raspada, narocito nakon 1999.-te...
Manley
06-12-2006, 09:07 AM
Nije meni smesno sto neko nezna... taman posla... i ja sto neznam pitam... ali mi je smesno sto imaju par "produkcijskih guru-a", koje ozbiljno slusaju, a od njih mozes cuti svakakve budalastine :)
salim se, ali ovo je vrh. mislio sam na pocetku da je zezanje :rotfl:
i onaj zlatko je lik profi.....sintisajzer sa windows-om sa kime mozes na internet.
Gde je cika Neve da napravi kompresor sa internet funkcijom i windows vistom, kada ne znas kako samo stisnes help i eto resenja :D
kejkz
06-12-2006, 11:02 AM
Hvala sto si mi sachuvao post:)
ma nista, ja to onako :)
Ne bih zeleo da sledeca recenica ima politichku konotaciju, samo je metafora
Koliko si ljudi znao licno, 90tih, koji glasaju za Slobu?
Znao sam ih dosta, bili su to pametni ljudi, ali su verovali u nesto sto je za mene (ne)naucna fantastika.
I te kako postoje........:( , samo se nekako ne druzimo sa njima......
Pa pazi, kad me pita neki 'klavijaturista' : Da li njegova yamaha bolje baca bass od Korga?:banghead: A onda kaze - Roland ima mnogo vecu silu na Bubnju od Korga. Ziva istina:(
Sta baca? Kakva sila? Pa oni kao da imaju oruzje iz ratova zvezda, a ne sintisajzere...
Arthur
06-12-2006, 11:05 AM
Na pinku je (barem u zadnje vreme) televizijski ton postao ocajan.. ko da niko nikad nije pipnuo regler, nego stoji onako, negde.. ili je oduvek bilo tako a ja nisam obracao paznju...
idekius
06-12-2006, 11:15 AM
... ili je oduvek bilo tako a ja nisam obracao paznju...
Isto je i meni palo na pamet... jel' to uvek bilo uzas, ali nije dolazilo do izrazaja , posto ni drugi nisu bili bolji (mozda su bili i gori), ili su u novije vreme sjbali nesto...
SHIVA
06-12-2006, 12:11 PM
joooooj boze, pogledajte sta radi guru elektronske produkcije:
http://www.basaristudios.com/id24.html
Jao... poslushao sam 7/8... chak i taj "sveti" ritam ubiju sa seljanchenjem.
alavuk
06-12-2006, 01:25 PM
Na pinku je (barem u zadnje vreme) televizijski ton postao ocajan.. ko da niko nikad nije pipnuo regler, nego stoji onako, negde.. ili je oduvek bilo tako a ja nisam obracao paznju...
pa oduvek je bio , mada opet negde na sredini, cini mi se da rts ima mozda najcistiji audio ako ne i jaci rms od svih domacih stanica ...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.