PDA

View Full Version : " originalni " Van Gogh "

Max
24-10-2006, 03:48 PM
'ajde i ja da opalim po necemu ......

Sa nekoliko strana sam cuo da si odradio kompletan aranzman ( cak i produkciju ) pre mixa za Van Gog ...... pre nego sto ga se docepao Sasa Habic ....

I iz isto toliko izvora sam cuo da su aranzmani ( i uopste pristup ) koji si uradio dosta bolji od onoga sto je posle Habic iskoristio

Mozes li ( smes li .... ) da pustis par pesama ( mixane ne mixane .... nema veze ) , da cujemo to sto si radio ...... mislim da ce svima biti interesantno .....

Pozdrav

bassystem
25-10-2006, 02:09 AM
naravno, što da ne...ja čak planiram sve to da uradim u svojoj verziji, ali sad su trenutno po bekap diskovima, pa kad ih iskopam...

sve to mnogo bolje zvuči jer je sirovo, čisto, prodorno, izvorno...hm, da budem jasniji: moja prvobina ideja je bila da radimo aranžmane (pripremu, sa dosta finalnih traka) kod mene kući, a onda da se prebacimo u studio i dosnimimo vokale, neke bubnjeve i gitare koje fale...jer ja sam planirao da sinhronizujemo pc i tape pa da imamo beskonačno mnogo kanala...oni su bili skeptični u vezi sinka pc i tape, ali ja sam to radio ranije, dok sam miksao neke narodnjake u pinku, bacao sam sve na traku iz nekoliko puta i nikakvih problema nije bilo, a to sve zahvaljujući pametnom LOGICU, koji svoj sample rate prilagođava azimutu trake...samo sam snimio novi sink na traku (koja je inače bila stara) i nije bilo problema. To je bila poč 2002 god, i tu opciju (koliko znam) tada nije imao cubase...uglavnom to nama nije radilo, oni su se istripovali da ćemo izgubiti vrijeme i nećemo uspjeti da sinkujemo pc i traku i došli na solomonsko rješenje da sve iz pc-ja bacimo na traku. Tako sam ja morao praviti podmikse za otprilike 60ak stereo traka na max 18 mono, da bismo ostavili nešto za glas, gitare ili već...možete misliti koji je tu haos nastao...a da ne pričam kako se habić istripovao, pa udarao prvo po aranžmanima (znači pretumbavao strofe refrene, pravio nove...) a šlag na tortu je bio (i to je tako ostalo) kad mi je tražio da od dvije pjesme napravim jednu...kaže, pusti prvu stvar do refrena, a onda drugu od refrena...to je bio kraj, više nisam mogao da izdržim. To je ipak bio pentium III na 800mhz i jedva je izdržavao sve te plaginove, a kamoli da otvorim dva takva aranžmana...a meni je to bilo već 4ti mjesec svakog dana za kompom po 9 sati, i nekoliko verzija svih tih aranžmana...

tako da kad se sve to smućkalo na traku, i oni se u miksu trudili da ispadne manje ekstravagantno (od tehna nastade rock, od drum and bassa nastade ska-ska i sve tako...) nije bolje moglo...još kad su napržili postprodukciju, svu dinamiku izgubili...ja sam bio očajan...ali družili smo se lijepo

poslije godinu dana sam ja za reizdanje tog cd-a napravio svoje dvije verzije pjesme drunder...

diviner
25-10-2006, 10:29 AM
poslije godinu dana sam ja za reizdanje tog cd-a napravio svoje dvije verzije pjesme drunder...

Koje mi jos nisi dostavio da poslusam...znaci, ubicu te :mrgreen:

bassystem
28-11-2006, 06:03 PM
evo, sa malo zakašnjenja da počnem

iskopao sam jedan aranžman i malo ga sredio u smislu da zamijenim neke vsti koje više nemam (pro 52, jednostavno ne čita neke moje presete) i pošto nemam vokale, malo sam ubacivao sa originala...ali aranžman, zvuk sve je originalno.

Baš me zanima šta mislite o produkciji, aranžmanima i svemu što vam padne na pamet...samo da napomenem da sam ja u startu želio da krenem sa half-time, pa stalno dizanje tenzije do one akustične (koje nema u fileovima, da nebi bili preglomazni) želio sam da sint bass uđe tek u drugoj strofi itd...da ne pravim neka predubjeđenja poslušajte ako vas ne mrzi da skidate i prokomentarišite. To je davno izašlo, odsvirano tako da nema štete...

http://www.djbassystem.com/vg/drupak_novi.mp3
http://www.djbassystem.com/vg/pupak.mp3

malo sam samo promijenio ovu prvu verziju, odmutirao sint u bridgeu i malo pojačao generalno...

bassystem
28-11-2006, 06:04 PM
Koje mi jos nisi dostavio da poslusam...znaci, ubicu te :mrgreen:

pazi...te dvije verzije su iza?le na reizdanju diska...ako hoće?, mogu i njih okačiti

Max
28-11-2006, 09:51 PM
ova prva mi je malo nejasna ( doduse slusam na nekom jeftinom stubu ) pa mi se cini premutnom , a ova druga je suuuuper ..... neka poslusaju svi koji misle da gitaroska produkcija ne moze da zvuci kao strana ......

Pozdrav

alavuk
28-11-2006, 10:46 PM
iako sam slusao preko (b)lajva ... bas zanimljivo zvuci sve ... vise mi se svidja druga pesma ustvari tj drugaciji mix ... vise je is3povan a i vokal se cuje kako treba tj sve

bole
28-11-2006, 10:47 PM
ja iskreno nisam slusao ovu orginal stvar van gogha,tako da ne mogu da je uporedim......ali ovo sto sam sad cuo ebeeee kevu bratko.....mislim na zvuk,energiju,,,,,,

bassystem
29-11-2006, 12:45 AM
hm...pa ljudi prva je nedovršena....FALI GLAVNI VOKAL

ali bitna je produkcija (širina zvuka, dubina kick-a, čistoća zvuka)....zar to samo ja čujem??...mislim, pričamo o produkciji, potrudite se da to ne slušate na tranzistoru, jer sam tu muziku pravio da dobro zvuči na full range sistem (po mogućnosti dobar) a ne u ono, tv, radio....

da pojasnim: druga je izašla na cd ali su obje verzije potpuno identične u aranžmanu, osim što u ovoj pravoj (što je izašla) bass ulazi odmah...meni se to nije svidjelo...

ovaj efekat ulaska pravog bubnja (na prvoj verziji na 30 sec) koji je meni fantastičan je izostao na drugoj jer je zvuk prekomprimovan na cdu...itd...ali trebalo bi da slušate na malo boljoj opremi (ili bar slušalicama) jer je fora u kvalitetu zvuka...ja sam to pravio za kvalitetan razglas, dobar stub i tako....jasno mi je da to treba svuda da zvuči, ali mene to ne zanima...ovo ne može dobro da zvuči na tv-u koji nema bassa itd.....

bassystem
29-11-2006, 01:25 AM
malo sam se vratio u aranžman i odmutirao neki sint u sredini, malo zajačao

kako je sad (i zamislite da ima vokal...)?

ps: a kako vam se čine gitare (i koje su vam bolje??)

cAAc
29-11-2006, 01:30 AM
Jebes vokal

bassystem
29-11-2006, 01:40 AM
Jebes vokal

hm, pa i ja kažem....ali ljudi su spominjali

međutim, ipak je ovo pravljeno da bude vokalna numera, pa malo fali

cAAc
29-11-2006, 01:55 AM
Pa jeste ,vokalne numere se dosta razlikuju ,cak sta vise ako imas lika mozes da radis sta hoces .Instrumental sam cudan ,na trenutak onako(kao da nisi smeo da se opustis nego si isao na sigurnu varijantu) ,a na sledeci zao .Kad kazem zao mislim xtra .O produkiji necu jer bi bilo glupo da bilo sta kazem mada mozda preglasno na pocetku(ono sto nije ritam) i verujem da bi kidalo da si bacio neku bascinu da zvace u pozadini (jan sam malo pa remse ,u svakom slucaju dobar prvi utisak u stvari mnogo bolje od onog sto sam video i cuo na mtvu)
Mada isto tako verujem da je vah gog bend koji ima svoju ciljnu grupu i da znas sta si radio ,i samo mogu da ti kazem HVa///////a sto pokusavas da promenis stvari .

kVu
29-11-2006, 07:46 AM
i jeste bolji prvi sto se tice dynamic range.. samo bi ja ovaj upad u refren jos digo... da mu je*e majku :) mada verovatno i bi kad bi sve podeblj'o u mixu (rece da je nesmixano) drugi sampe mi je prekompresovan... gde je "pobegao " prelaz na pola drugog refrena?

cAAc
29-11-2006, 11:14 AM
Je li bassy jel postoji varijanta da sam odradis nesto u dnb fazonu i izdas ?Bilo bi super da se jos neko pojavi sa ovim zvukom ,a da ima dobru produkciju .

bassystem
29-11-2006, 11:18 AM
@cAAc

pa sint bass se pojavljuje poslije prvog refrena...jesi ga čuo uopšte? Jel misliš da je to kasno? Mislim, ima normalan bass koji svira u refrenu

@kVu

nisam rek'o da je nesmiksana (inače bi dobio sve posebne instrumente:D ) nego je nemasterizovana, al ajde, nije daleko od onoga što sam ja želio...međutim, ova prva je mix iz mog kompjutera, sve snimano u komp a ova druga je mixana u studiju, vokali i neke gitare snimane u studiju

bassystem
29-11-2006, 11:24 AM
Je li bassy jel postoji varijanta da sam odradis nesto u dnb fazonu i izdas ?Bilo bi super da se jos neko pojavi sa ovim zvukom ,a da ima dobru produkciju .

misli? kao remiks van gogha?

ja radim neke svoje stvari, ali prosto nisam na?ao dobru opciju za izdavanje...a ne radi mi se ono, da? nekom internet labelu i to stoji sa jo? 10000 projekata koji su stigli tog dana...neznam. A jo? kon nas nije ne?to dnb ni popularan...

cAAc
29-11-2006, 11:26 AM
Ma cuo nego sam proslu noc malo popio pa mi je trebao malo tezi bss ali to bi bio promasaj s obzirom da se radi ipak u osnovi o gitarskom bendu ,a i klinke bi se uplasile:)

Max
29-11-2006, 11:34 AM
hm...pa ljudi prva je nedovr?ena....FALI GLAVNI VOKAL

ali bitna je produkcija (?irina zvuka, dubina kick-a, čistoća zvuka)....zar to samo ja čujem??...mislim, pričamo o produkciji, potrudite se da to ne slu?ate na tranzistoru, jer sam tu muziku pravio da dobro zvuči na full range sistem (po mogućnosti dobar) a ne u ono, tv, radio....
.....

Ako pricas o produkciji kao ideji .... super je ..... jedino meni posle prezentnog prvog dela kad udju distorzije , sve se povuce u drugi plan , cuje se da su fazno pomerene , nemaju presence i sirene su do mere da se pojavljuje supljina izmedju tih sirenih gitara i sredine mixa ( mene je ovo sirenje jako dugo privlacilo dok nisam shvatio da onda treba da se desi nesto sto ce da spoji to sirenje i ostatak mixa ) .... ali opet , pricajuci u domenu ideje , mozda si to ti bas tako i zamislio .....

Sto se tice mixa , tu imam vise zamerki .... i na kick i na te gitare i jos neke sitnice , mada je sve u principu ok ..... ja se izgleda palim na prezentnije mixeve , pa mi je ovo ( pricam o dist delu ) malo sve zamuljano , kick je povucen i nema definiciju ....

Onaj " elektronski " deo je vec produkcijski meni mnogo blizi ....... :D

Pozdrav

cAAc
29-11-2006, 11:38 AM
Ne rmx ,svoje nesto mada verujem da ima gomila stvari koje bi mogle da se iskoriste dobro od raznih ljudi koje si snimao(ako oni nemaju sa tim problema).
Inace mogao bi da probas nesto sa gitarom da odradis s obzirom da je sve vise koriste u dnb-u ,pocevsi od ed rush-a preko penduluma i ko zna sa kim ce da se zavrsi i da su to popularni projekti
http://www.youtube.com/watch?v=H5prDapNXt4

Max
29-11-2006, 11:40 AM
ispravka ..... u ovoj verziji bez vokala fale prezentne gitare , koje se pojavljuju u drugoj verziji .....

.... rms od - 8.43 je preglasan na ustrb mixa , mislim da bi - 9.5 bilo dosta bolje ......nogu ne mogu da nadjem nikako ni eq om ...... i ipak na -8 rms a meni zvuci preprzeno ...... iako su distorzije ..... pricam o mixu naravno ....

.... mozda cu da lupim ( jer ne znam da li se uklapa u stil ) ali ja bih se poigrao sa par dilejeva u filterima ...... mislim da bi sa ovim iseckanim gitarama ili sintovima napravili lepu igru .....

Jos jednom cestitke na ideji i pristupu , lepo i moderno :)

Pozdrav

alavuk
29-11-2006, 11:55 AM
misli? kao remiks van gogha?

ja radim neke svoje stvari, ali prosto nisam na?ao dobru opciju za izdavanje...a ne radi mi se ono, da? nekom internet labelu i to stoji sa jo? 10000 projekata koji su stigli tog dana...neznam. A jo? kon nas nije ne?to dnb ni popularan...

ako znas codex-e mislim da ti oni mogu pomoci oko nekog izdavanja na vinil , izaslo im je poslednjih par meseci cak 2 izdanja ako ne i 3 ...

stigma
29-11-2006, 01:26 PM
Ja ne cuh bolje produkcije sa ovih prostora odavno. Mocno, moderno, prodorno, pune usi dobroga zvuka... Svaka cast:). Dlaka u jajetu se moze traziti ali ja sam slusao neopterecen produkcijskim sitnicama i snimka stvara raspolozenje, sta je meni najbitnije. Rock on!

bassystem
29-11-2006, 03:04 PM
@max

gitare nemaju fazni problem, nisu ?irene konvencionalnim metodama, nego su to dvije gitare (dva tejka iste melodije) i meni to odlično zvuči...fali glavni vokal koji će da popuni prazninu u sredini...

za kick se sla?em, ali on svira najvi?e u subovima. On mi fenomenalno zvuči u strofi (pojavljuje se oko 30 sec) i sla?em se da bi trebao drugi zvuk u refrenu (visočija noga), ali ni ovako nije lo?e...međutim, potpuno sam zadovoljan kako dobro radi u strofi, ima i zvuk i energiju, ba? kako treba. Ali vidim da to niko nije komentarisao, pa mo?da to samo meni tako zvuči

međutim, ono ?to mi je bilo najva?nije je razlika izm studijskog zvuka (koji je u?asno jednodimenzionalan, uzak i prekomprimovan, frekventno izdeformisan i u nekim trenucima skoro neslu?ljiv) i ovog iz kompa, koji je po meni mnogo ?iri (frekventno i dinamički) čistiji i kvalitetniji u svakom smislu, osim prezentnosti, jer mi to nije ni bila ideja...ja volim "veći" i "?iri" zvuk i opet ka?em, to nećete čuti ukoliko u sistemu imate problema sa basovima, jer ima dosta sub-a...a ?irinu je te?ko dobiti miksanjem u kompu...

@cAAc

pendulum su super, mnogo ih volim...volio bih i ja tako, ali fali mi malo logistike

@alavuk

ne znam lično, ali ako ne?to spremim, kontaktiraću ih...hvala na informaciji

@bole i stigma

fala na dobrim ocjenama...znači mi kad čujem da neko prepozna tu energiju i moj poku?aj da ne pravim kompromise na u?trb kvaliteta. Ali ispostavilo se da nisam bio u pravu. Oni (van gogh) su mislili da to nije komercijalno i da neće dobro da prođe, te su u zadnji čas izbacili spotove za najkomercijalnije pjesme, te su ove ostale u drugom planu. A ja garantujem da smo sa ovim iza?li pred narod (na koncertima) napravili dobar zvuk u sali, svima bi se dopalo...bar bi ispali iskreni u poku?aju da napravimo interesantnu muziku...Sad je pitanje da li vam se dopada njihov novi album? Jer svi hvale KOLO kao odličan album a meni je on potpuno bezličan. Eto, ja tako gledam na muziku. Ako ne napravim ne?to novo, imam osjećaj da sam pogrije?io. Zato ne volim domaću muziku. Niko se ne trudi da ode malo naprijed, svi vrte samo oprobane varijante. Ali to je dobro za "posao"......jebe? takav pos'o

fala jo? jednom svima

stigma
29-11-2006, 04:06 PM
@bole i stigma

fala na dobrim ocjenama...znači mi kad čujem da neko prepozna tu energiju i moj pokušaj da ne pravim kompromise na uštrb kvaliteta. Ali ispostavilo se da nisam bio u pravu. Oni (van gogh) su mislili da to nije komercijalno i da neće dobro da prođe, te su u zadnji čas izbacili spotove za najkomercijalnije pjesme, te su ove ostale u drugom planu. A ja garantujem da smo sa ovim izašli pred narod (na koncertima) napravili dobar zvuk u sali, svima bi se dopalo...bar bi ispali iskreni u pokušaju da napravimo interesantnu muziku...Sad je pitanje da li vam se dopada njihov novi album? Jer svi hvale KOLO kao odličan album a meni je on potpuno bezličan. Eto, ja tako gledam na muziku. Ako ne napravim nešto novo, imam osjećaj da sam pogriješio. Zato ne volim domaću muziku. Niko se ne trudi da ode malo naprijed, svi vrte samo oprobane varijante. Ali to je dobro za "posao"......jebeš takav pos'o

fala još jednom svima

Cega se treba bojati? Pogledaj "leb I sol" - haraju prostorom ex YU a 2/3 ekipe nezna o cemu se radi... Mislim ako imas svoj pravac i guras do kraja onaj 'ko treba ce prepoznai kvalitetu a ostali se i tako slepaju... Zato thumbs up za ovo sta radis:). Ako ne profitiras bar ces biti cool:rotfl:

cAAc
29-11-2006, 04:16 PM
He ja licno i nisam previliki fan penduluma (bar ovih novijih stvari) i ako znam da ih ubacim u plejer ali zvuce fantasticno i jednostavno npr za njih isto vazi ono sto si rekao za Van Gogh i komercijalnu ziku uopste da vrte oprobane varijante s razlikom da su ipak ucinili taj korak napred .
logistika??

bassystem
29-11-2006, 04:26 PM
... Zato thumbs up za ovo sta radis:). Ako ne profitiras bar ces biti cool:rotfl:

biću do jj kul u nekom narodnjačkom bendu svirajući svadbe po njivama i ?atorima...:D :D :D

bassystem
29-11-2006, 04:28 PM
He ja licno i nisam previliki fan penduluma (bar ovih novijih stvari) i ako znam da ih ubacim u plejer ali zvuce fantasticno i jednostavno npr za njih isto vazi ono sto si rekao za Van Gogh i komercijalnu ziku uopste da vrte oprobane varijante s razlikom da su ipak ucinili taj korak napred .
logistika??

pa neznam koje su im najnovije stvari, ali ona numera "vault" bi sigurno u?la u top 10 dnb-a of all times...

pa logistika...danas si ni?ta bez pr, marketinga, prijatelja u izdavačkim kućama, prijatelja menad?era itd...ili grije?im?

cAAc
29-11-2006, 04:47 PM
Vault :mase: ali onda se pojavilo brdo slicnih stvari ,kao i sad sto se pojavljuje brdo sa ovim sprzenim sintom preko (moglo se cuti na drumsoundu ,a i cuce se prvog u plastici) sto i nije tako lose samo kolko ce da prodje dok ne dosadi ..

DaBear
29-11-2006, 09:18 PM
ajde sad cu da iskopam negde CD (kupio sam ga prosle godine) pa da vidim o cemu se radi. meni je CD zvucao super kad sam ga prvi put cuo...bas cu da uporedim lepo.
eto me sutra...

cAAc
30-11-2006, 01:15 AM
DaBear ti si pazario Van Gogh ?,a ja mislio da je to za devojcic .Nije ni vazno jer sutra idem na razgovor za sljaku ,nije neka plata al' nije ni poso' .

nESbo
30-11-2006, 11:01 AM
Haha setio sam se jedne moje izvale. Zasto je recimo dobro glas "rasiriti" stereo, osim sto "bolje zvuci". Pa jednostavno, ako date desnom kanalu da kasni za levim za recimo 20ms, onda dajete prostora ljudima koji ga slusaju i prepevavaju da "omanu" za tih 20ms dok je prepevavaju, tako da i oni sa manje sluha u svakom trenutku mogu da ubodu tekst. haha.

Inace volim da kad nesto rasirim stereo da izmedju ostavim to isto samo mono i dodam neki mono rvb. Jel koristi neko taj princip?

Oggy
30-11-2006, 05:49 PM
Ja do sada nisam postovao u "gostinjskim" sobama, ali evo pravim jednokratno izuzetak.

Imam i ja par fora koje bi da prodam Draganu.

Dragane, pre nego pocnes da snimas te gitare, prvo uzmes stimer, pa svaku zicu zategnes da sija samo zelena lampica, ne crvena.

I da... Kad koristis ekvilajzer, koristi ga malo vise u desno, levo izbegavaj.

SAd bez zezanja.

Vi to stvarno prodajete fore coveku koji je zbog onoga sto jeste pozvan da bude "Gost producent"?!?!?! :o

Moj licni stav je da je ono uradjeno jako muzikalno i da moze da se cuje mnogo toga korisnog, ako se vise obrati paznja na muziku, a manje na analajzere, ekvilajzere i stereolajzere...

DaBear
30-11-2006, 06:03 PM
DaBear ti si pazario Van Gogh ?,a ja mislio da je to za devojcic .Nije ni vazno jer sutra idem na razgovor za sljaku ,nije neka plata al' nije ni poso' .

Pa ja sam jedan od onih sto KUPUJE CD-je...kad god dodjem u BG, pazarim 10-tak cd-a, da vidim sta se desava u domacoj produkciji itd...
A otkad su Van Gogh za devojcice?? Krljaju dobro...kakve su to devojcice??

Max
30-11-2006, 06:22 PM
Vi to stvarno prodajete fore coveku koji je zbog onoga sto jeste pozvan da bude "Gost producent"?!?!?! :o

Moj licni stav je da je ono uradjeno jako muzikalno i da moze da se cuje mnogo toga korisnog, ako se vise obrati paznja na muziku, a manje na analajzere, ekvilajzere i stereolajzere...

" gost foruma " .... zar o tome nije bilo reci u mod sobi ?????

i drugo , niko se nije naucen rodio , a ja licno svaki savet smatram dobrodoslim ....

niko nije rekao da nije muzikalno ..... zar ne ????

a analajzeri i ekvilajzeri i stereoajzeri su naravno bitno pomagalo da dodjes do onog sto zelis ......

Pozdrav

Oggy
30-11-2006, 06:38 PM
Moja greska.

Pogresno sam naveo i ime sobe, a i zaboravih da covek i nije producent.

Evo, ko da nisam nista rekao ;)

bole
30-11-2006, 11:46 PM
mene je iskreno odusevilo kako zvuce bas git. i bas bubanj. energicnio, jako....nije sinteticno.....

osjeti se da je zivi bend !!!!!

a ta fazna pomjeranja na gitarama ja ne cujem :banghead: <ko zna zasto je to dobro>

ako ti nije mrsko,napisi na cemu je usnimavano,kojim instrumentima,i na cemu mixano.....

bassystem
01-12-2006, 01:50 AM
mene je iskreno odusevilo kako zvuce bas git. i bas bubanj. energicnio, jako....nije sinteticno.....

osjeti se da je zivi bend !!!!!

haha....jes, one man band (ja sam odsvirao sve instrumente, kući, pored TA peći)

ali na bas bubanj sam užasno ponosan :)

a ta fazna pomjeranja na gitarama ja ne cujem :banghead: <ko zna zasto je to dobro>

možda nisi dobro oprao uši (šalim se, nema fazne greške)

ako ti nije mrsko,napisi na cemu je usnimavano,kojim instrumentima,i na cemu mixano.....

oću....bass spector, el.gitara fender stratocaster elite'83 u amplitube, sint roland xp50 + vsti, sempler emagic exs, mixeta mackie vlz 1402, MIC audio techica 3035...mixano na slaviji (šalim se, u komp sve, kao što rekoh)

studijski snimak (kao što ime kaže) sve isto, samo miksano i postpr u studio O (ja se naravno ograđujem od tog snimka, zato i radim sve ovo)

bassystem
01-12-2006, 01:55 AM
u početku je bila koncepcija da se snima ?iv bubanj preko mojih isprogramiranih ritmičkih vragolija...i da se snime ozbiljno neki instrumenti i glas...ali je oti?lo kraćim putem

dexyco
07-03-2007, 11:48 PM
Preslusah i mogu reci da je zvuk daleko bolje uradjen, pogotovu pupak, sve se jasno cuje i nema nikakvog gusenja izmedju vokala i instrumenata...

Nego da te pitam, jel si mozda radio pesmu "sta ako", ako jesi jel bi mogao i nju da postavis, cisto da vidim kako zvuci u tvojoj varjanti ;-)?

bassystem
10-03-2007, 12:23 PM
Nego da te pitam, jel si mozda radio pesmu "sta ako", ako jesi jel bi mogao i nju da postavis, cisto da vidim kako zvuci u tvojoj varjanti ;-)?

ima par verzija te pjesme, pa ću poku?ati i?čupati ne?to

dexyco
10-03-2007, 02:34 PM
OK, stavi recimo dve-tri po tebi najbolje verzije (ako ih ima vise od tri)...

dexyco
24-03-2007, 10:26 PM
Jel si pronasao pesmu?

bassystem
26-03-2007, 11:27 PM
jao....potpuno sam zaboravio....ali evo, u narednih par dana

dexyco
28-03-2007, 11:15 PM
Ma OK, bas bih voleo da cujem kako zvuci...