View Full Version : e pa sefe !
alavuk
20-10-2006, 12:45 AM
e pa sefe pa da se rastanemo :]]]]]
izvoli da te nesto malo drmne po emociji (http://download.yousendit.com/5D6594FF7106E767) a i vi ostali mozete da cujete njegov sam pocetak :]]]
balthazaar
20-10-2006, 12:57 AM
ne ceraj coeka;) :D
alavuk
20-10-2006, 01:13 AM
daleko od toga da ga teram ! :]]]] moraju da prorade emocije da bi ostao :]
balthazaar
20-10-2006, 01:16 AM
pa dje ce?Nije ni pominjao da ce da ide:D ;)
evo skidam ti ovo od 15mb...sta je ovo?
alavuk
20-10-2006, 08:22 AM
provalices i sam al' neka sam sef kaze sta je ovo :]]]] znaci jedva sam iskopao iz arhive ! :]
DaBear
20-10-2006, 03:47 PM
Kako te nije mrzelo !? Kako da se ne secam - The MAster Scratch Band - PRVI DOMACI Hip Hop / Break Dance album !! Video sam na nekim nasim forumima, cak su obelezili 20 godina od izdavanja (!!??) prvog YU Hip Hop albuma...Daleka 1985 !!!!!!:o
A mi se zezali ko ludaci kod Enca Lesica u studiju..Linn Drum, TR-808, Pro One, MC-4, Mono Poly, Lazin PPG, Kurtzweil, itd...:D
Najbolje je sto kad smo otisli u Zagreb u Jugoton, oni odlepili na to! Platili su nam super za ono vreme za album, pa hotel za nocenje, pa avionske karte (!!? pazi to!):mrgreen:
Sad mi bas smesno...
Super..
strasni zmaj
21-10-2006, 12:26 AM
dobro ti je ono. retro! :)
ajde baci neki koment na sound. da ovako nesto dobijes na preslusavanje, sta bi rekao na uradak (naravno, ne odnosim se na kompoziciju). jel ok? ...ili porasli sandardi?
alavuk
21-10-2006, 02:28 AM
Kako te nije mrzelo !? Kako da se ne secam - The MAster Scratch Band - PRVI DOMACI Hip Hop / Break Dance album !! Video sam na nekim nasim forumima, cak su obelezili 20 godina od izdavanja (!!??) prvog YU Hip Hop albuma...Daleka 1985 !!!!!!:o
A mi se zezali ko ludaci kod Enca Lesica u studiju..Linn Drum, TR-808, Pro One, MC-4, Mono Poly, Lazin PPG, Kurtzweil, itd...:D
Najbolje je sto kad smo otisli u Zagreb u Jugoton, oni odlepili na to! Platili su nam super za ono vreme za album, pa hotel za nocenje, pa avionske karte (!!? pazi to!):mrgreen:
Sad mi bas smesno...
Super..
kako da me mrzi ??? mislim jebi ga ovo je rispekt !!!! pogotovu kad i kako je uradjeno ! jel postoji neka sansa da se revitalizuju ove pesme ? slucajno ostali neki midi trackovi ??? ako jesu sibni mi :]]] da se malo osavremeni :]]]
DaBear
21-10-2006, 11:29 AM
dobro ti je ono. retro! :)
ajde baci neki koment na sound. da ovako nesto dobijes na preslusavanje, sta bi rekao na uradak (naravno, ne odnosim se na kompoziciju). jel ok? ...ili porasli sandardi?
pa ovo je radjeno pre 22 godine !!!! Nije bilo MIDI-ja tad..tek je poceo da se pojavljuje! Radili smo sa CV/GATE sintijima....nas drug Misha nam je napravio FSK sync box da sinhronizujemo Linn-a, TR-808 i MC-4 !! I sve vreme je isao sync tone na jedan kanal na traku...snimis jednu liniju, premotas traku, napravis novi zvuk, snimis ga pa opet!!! I sve mono linije !!
Prvi put smo ushli u "pravi studio"...(nije kucni 8-kanala mislim..) bio Lexicon 200, 4 komada Korg delay-s, par kompresora, 16 kanala magnetofon, neki nemacki mixer - sad Mousse T radi na takvom "retro" mikseru ?!?!
imam slike sa sessiona, samo da ih nadjem!!
alavuk
21-10-2006, 01:07 PM
bas pomocu stapa i kanapa ! aj da vidimo te slike! :]
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.