Log in

View Full Version : Auto log-out

nESbo
13-10-2006, 11:11 AM
Ljudi mnogo je kratko vreme posle kojeg te forum izloguje automatski.. To je stvar koja mi najvise smeta. Listam nesto i izadjem da popusim cigaretu i kad se vratim vec sam izlogovan, i nestali su mi svi neprocitani postovi itd itd... Desilo mi se par puta i da sam krenuo neki obimniji post da sklapam i dok sve uspem da sklopim i posaljem post on mi prijavi da nisam ulogovan i post nestane u akciji i posle me mrzi opet da radim sve iz pocetka : ) Jel postoji sansa da se to sredi?

Max
13-10-2006, 07:32 PM
Jedno od resenja je da stikliras kockicu gde pise " remember me " .... i onda te vise nece izbacivati ....

Pozdrav

ProkDu
13-10-2006, 07:56 PM
... i onda si miran sledećih godinu dana (ako ne brišeš cookies). ;)

edit: A, ako se loguješ na portal, onda isto hoće da te izbaci na forumu posle nekog vremena.

boggy
13-10-2006, 11:11 PM
Jedini je problem sto svako ko sedne za masinu na kojoj uradi "remember me", ulazi na Rumski kao korisnik nESbo, i moze da postuje pod njegovim imenom...
a da toga mozda nije ni svestan...

@ nESbo
Inace ako ti se desi time out prilikom postovanja, uradi "back" u browseru, i u drugom prozoru, koji ces otvoriti, se ponovo uloguj, pa ponovi "submit reply" u browseru u kome ti je pisana poruka....
Zbog nekih, meni nepoznatih, razloga, ako krenes "submit...", a izlogovan si, ponude ti da se ulogujes, ali od tvoje teskom mukom pisane kilometarske poruke nema ni traga ni glasa... vise puta mi se desavalo...

pozdrav

bogi

nESbo
16-10-2006, 02:25 PM
Chekirao sam remember me. Samo da znate za ubuduce, ako neko krene da vam **nja sa mog nicka znajte da nisam ja :D