PDA

View Full Version : sta da kupim za malo para

sasait
22-09-2006, 01:26 AM
pozdrav svima
interesuje me koji sint da kupim do 400e
a da moze da se koristi za neke manje svirke u bendu.
bitno mi je da ima relativno dobar klavir i hammond koliko je to moguce
u toj klasi
ja sam mislio da uzmem korg x5d pa ako neko zna nesto vise o njemu...
ili ima neki predlog unapred hvalahttp://www.rumski.com/forum/images/smilies/confused.gif

OFF
22-09-2006, 09:37 AM
Mora da postoje bolje sprave od X5d. Na njemu klavir lici na klavir i hammond na hamond, ali je sve jako tanko i jeftino a tek dirke, izrada..... bljak. Vidi negde (ima i u halooglasima jedan) roland juno D. U toj klasi mozda mozes naci i Roland RS 5, a ako volis velike i teske sintije, ja ti mogu naci Yamahu w5 (76 dobrih dirki - 18 kg). Uvek je dobra kombinacija roland jv1080 (koji moze da se nadje za 200e) i neki master (A33 npr) - to dvoje moze da se kupi za 400, ako nadjes, i kasnije samo ubacis jedno prosirenje u rolanda i vozis

sasait
22-09-2006, 07:58 PM
malo sam se raspitivao o tvojim predlozima
i potpuno si u pravu.Inace kolika bi bila cena te yamahe.

OFF
22-09-2006, 09:15 PM
Sprava je bila moja do pre 3 godine, sad je kod negog tezgarosa, greh:( . Dobri klaviri, ep, solidni hammondi, padovi, sinth farbe.... Mana je sto (cinimi se) nema solo i portamento za lead farbe, ali je zato napravljena kao tenk. Mislim da moze za 400e da se dobije, pitacu ako te zanima (ja sam je prodao za 1300dm)

slowstar
22-09-2006, 11:00 PM
pozdrav svima
interesuje me koji sint da kupim do 400e
a da moze da se koristi za neke manje svirke u bendu.
bitno mi je da ima relativno dobar klavir i hammond koliko je to moguce
u toj klasi
ja sam mislio da uzmem korg x5d pa ako neko zna nesto vise o njemu...
ili ima neki predlog unapred hvalahttp://www.rumski.com/forum/images/smilies/confused.gif X5D je prilicno ocajna sprava...klavir nista ne valja, Hammond je podnosljiv, "gudaci" katastrofa, izrada je k'o na kineskom vasaru sa popustom, a plastika je ko da je pravljen od starih casa za pranje zuba...(izvinjavam se na slikovitosti opisa) mislim da za 400 evrica ne moze nista zadovoljavajuce da se kupi,
mada sam ja (prosle godine) prodao ROLAND XP 80 (koji je "galaksija" za taj Korg) za smesnih 600 evra sa flight caseom, koji SAM kosta 170 eura...
Pozdrav, i moj ti je savet da se malo "napnes" i sacekas koju nedelju da stigne ROLAND JUNO G, koji je mladji brat FANTOMa, i mislim da je ubedljivo "the Best value for money" vidi na Rolandovom sajtu...

sasait
23-09-2006, 09:32 PM
Ja kupih Roland JUNO D za 430 eura.Valjda ga nisam pretplatio ali ne mogu vise da cekam.Prekosutra idem da ga uzmem.hvala na savetima naso sam ga u halo oglasima.Covek kaze da je kao nov i koriscen je iskljucivo u kucnoj upotrebi.E a kad ga izmem drzite se polecemo haha

anderson
27-10-2006, 04:12 PM
Mister SM,

Juno D je odlicna sprava za te pare. Ako sprava vredi onoliko koiko je dugacka, ona je Juno D 2/3 Fantoma X serije.

After all, every clothes has the silver lining[B]

I u predizbornom maniru: Sa Junom D Vasih 600 evra vredi vise!