PDA

View Full Version : 1.Cubase tutoriali 2. Midi klavijatura

Danche
19-08-2006, 03:50 PM
Pozdrav svima!!!

mozda je ovako nesto slicno bilo ali mrzi me da ceprkam po forumu!!!!

Imam dva pitanja...
1.Gde mogu da se skinu besplatni tutoriali za Cubase u pdf formatu...od pocetnickog do profi nivoa.

2.Posto sam kratak sa budzetom dali mozete da preporucite neku malo jeftiniju a dobru midi klavijaturu za prosecnog korisnika...korstio bi je za Cubase i Reason.

Hvala unapred...

peraZdera
19-08-2006, 07:32 PM
Postoje i jako dobri video tutoriali...:rolleyes:

DADDY Z
20-08-2006, 05:24 AM
imas pm

Adi
20-08-2006, 07:45 AM
Postoje i jako dobri video tutoriali...:rolleyes:
Na koje mislis:confused:

Danche
20-08-2006, 10:41 AM
pih suplje price !!!!!

Nisam procitao ni jedan normalan odgovor...:confused::confused::confused:

PS:

netrebaju mi video tutoriali

tom
20-08-2006, 11:04 AM
Uz Cubase(kao i uz Reason) dobijes pdf-ove sa svim i svacim.Sve sto ti treba.

Ako te ne mrzi da "ceprkas"...

A ako ne znas engleski...

...onda ce ti i ovo biti supljak.

MD
20-08-2006, 12:51 PM
pih suplje price !!!!!

PS:

netrebaju mi video tutoriali

Evo ti najnormalniji odgovor.

A da probaš kliknuti na Help u izborniku?
To inače i služi za to (sve ti je tamo objašnjeno) a ako ne znaš engleski ili ti se ne da čitati..jbg, ne vjerujem da postoji tutorial u 5 recenica za nista a kamoli za program ko Cubase.:D

Imas i Cubase forum.

Danche
20-08-2006, 09:27 PM
da da ok toliko od vas.... znam engleski to nije problem ali za nesto jednostavno nemoze da pomogne samo klasican html help... a veoma sam slab sa interetom tak da nemogu svaki cas da visim na forumima i da smaram ljude kako sta se radi.... Zato sam lepo zatrazio tutorial ali....

Ja sam pripadnik onih koji uce sami bez ikakvih tutoriala(i ide mi:)) ali ipak za ponesto treba malo strucnije objasnjenje... a takodje netrazim samo zbog mene nego i zbog odredjenih ljudi kojima to jos treba ....
meni bi trebali ono profi tutoriali posto sa basic odavno prosao....

ok nista hvala jedino DJ Z za njegovu pomoc :):).....

PS:

Mislim da ce biti bolje kupiti knjigu za cubase sx....:da:

peraZdera
20-08-2006, 10:36 PM
ok nista hvala jedino DJ Z za njegovu pomoc :):).....
Ovo me vredja! ...a verujem i ostale koji su ti odgovorili u ovoj temi!:mad:
Bolje reci sta te konkretno zanima, nego sto samo pises gluposti i zezas one koji bi hteli da ti pomognu!!!

pih suplje price !!!!!

Mozda ti nisi normalan!!!:mad: Zapitaj se malo....

tom
21-08-2006, 12:27 PM
Sta je profi u nekoj upotrebi softvera?:o

Konkretno sta?

Automatizacija parametara,razno i kreativno rutovanje,neki temeljniji audio editing,naprednije midi funkcije,sidechain,externe sprave+Cubase,postizanje konkretnih efekata?

Meni samo rezultat moze biti profi.Sve ostalo su,da tako kazem,tehnike da se isti postigne.

Ako znas sta ti treba,pitaj jer su takoreci svi na ovom forumu dobronamjerni i,vjeruj mi,znaju dosta toga.

Ako ti nesto zaista treba,prelistaj ovaj forum po ranijim threadovima i 100% ces naci sta ti treba.

Ako si iznad toga,onda jednostavno kupi original SX 3 pa se prijavi za tech support,kupi knjige(Thad Brown,ima i na srpskom -mislim da je veoma dobra) pa budi 'svetski,a nas".

I ne budi bezobrazan,molim te. Niko se nece nasekirati zbog tebe i moze te se samo smatrati neozbiljnim ili neznalicom.

Talino
21-08-2006, 05:51 PM
Posto sam kratak sa budzetom dali mozete da preporucite neku malo jeftiniju a dobru midi klavijaturu za prosecnog korisnika...korstio bi je za Cubase i Reason.

Ja povoljno prodajem Midiman master (Radium).. USB, 61 dirka. Kao nov. Ako te zanima javi se na talino@gmail.com

Danche
21-08-2006, 11:15 PM
UREDU!!!!

Ja sam jasno postavio 2 pitanja konkretna? U cemu je problem? Vi sirite pricu nadalje svi nesto naokolo!!!!!
Necu da se raspravljam ali jednostavno ako imate odgovor na pitaja posalji ako ne nista!!!!
Hvala za DJ Z zato sto m je poslao neke linkove...

Pozdrav i izvinjavams se ako sam nekog uvredio usput:banghead:

markoff
28-08-2006, 01:09 PM
Shto se tiche klavijature neka moja preporuka,ovisno od koliko zelish oktava da pokriva kontroler evolution mk 449 c.Ja ga imam i veoma sam zadovoljan sa njim,mada je tezak za podesavanje midi kontrola.
Shto se tiche tutorijala,ja imam brdo dobrih knjiga ako hoces neku posalji mi pm,ali iskreno malo sam ih koristio.Meni je za savladjivanje Cubase-a,a i kroz sam rad,najvishe pomogla knjiga Milvorda Simona Vodic kroz Cubase VST,knjiga je na srpskom,mislim da se izdavach zove Cet.Jeste starije izdanje iz 2003,ali knjiga je zaista besprekorno odradjena ima brdo saveta,objasnjenja,trikova,jako fino su i objasnjene neke neke teorijske stvari.Jednako dobro i za pocetnike,ali i za one naprednije.Postoji i knjiga Cubase Sx : Mac i Windows - Vizuelni vodic od Teda Brauna mada je po meni mnogo slabija od ove prve.
Pozz