View Full Version : nece, pa nece...
Danny Lou
18-06-2006, 12:09 PM
stylus rmx mi stvara probleme... nikako da ga instaliram... prije mi je radio ali sad nikako, sve uradim po p.s.-u prekopiram datoteke, napravim shortcut, prebacim ga na c: u spectrasonic i opet nece!!!! da li je moguce da je to sp2, mislim to sam jedino promjenio pa ne znam da li to ima ikakve veze...
ljudi pomagajte, stylus rmx mi jaaaaaaaaaaaaaako treba....:banghead::banghead::banghead:
shigumicu
18-06-2006, 12:45 PM
da li je moguce da je to sp2, mislim to sam jedino promjenio pa ne znam da li to ima ikakve veze
Moguce je. :(
dacko
18-06-2006, 04:28 PM
Moguće je da jeste... ali meni stylus radi i sa SP2 i sa svim ostalim što je izašlo posle SP2.
Šta više imam verziju instalacionog windowsa koji čim se instalira već doda i SP2, i sve radi savršeno pod njim.
Dushan_S
18-06-2006, 10:39 PM
Moguce je. :(Već par puta sam video da neko optu?uje SP2 za ne?to. Niti kod mene niti kod svih ljudi koje znam nikad nije bilo problema zbog toga.
Gulanfer
18-06-2006, 10:47 PM
Pa i mene interesuje u cemu je problem jer nemam ni SP1 ni SP2 jer mi ni Terratec EWX ni Fire6 nisu htele raditi kako treba pod njima. Instaliram cisti XP i kartice rade ko sat.
Jos da napomenem na dva razlicita kompa, znaci nije do hardware-a ( bar mislim ). U cemu je trik ?:confused:
Dushan_S
18-06-2006, 11:15 PM
Brate evo ja i ortak u kom?iluku, obojca EWX Terratec kartice, obojca XP sa SP2 i nikad nikakvih problema. Jedino ?to ja uvek instaliram sve?e windows updateove, ali nije bilo problema ni samo sa SP2 kad je bio sve?e instaliran.
Talino
19-06-2006, 02:27 AM
Nije ti do sp2! Nadam se da si ovdje vidio moju poruku od jutros, u kojoj sam objasnio problem.
Gulanfer
19-06-2006, 09:36 AM
Nadam se da se ovo nece shvatiti kao OT.
Dusane, verujem ja tebi da ti sve radi sa SP2 ali mi nije jasno zasto meni ne radi. Na starom kompu ( P III 900MHz ) sam kad je bio nov prvo instalirao suvi XP i EWX i radilo je OK . Onda sam instalirao SP1 i sve je otislo dodjavola. Pokusavao sam i updateove ali je jedino funkcionisalo format- instal suvog XP-a. Posle ( valjda ) 2 godine kupim novi komp ( P IV 2.8 GHz ) i dodje mi sa instaliranim SP1 . Instaliram novu Fire 6 DMX i nece da radi. Instaliram SP2 ali prestanu da mi rade neki programi a kartica i dalje ne radi. Setim se problema i instaliram suvi XP i sve radi kako treba. U cemu je trik? Zasto na nekim kompjuterima SP sve skenja a na nekima sve radi kako treba. Koja su to podesavanja koja treba obaviti da bi SP ( 1 i 2 ) funkcionisali korektno ?
Ili je u pitanju neki hardware konflikt npr. ( lupam ) tip memorije ili maticna ploca ... nije kompatibilna sa SP-ima ?
Mozda bi bilo interesantno da neko to objasni jer mislim da to ima veze sa problemom koji je mr. lou naveo gore ( ili gresim ) .
:banghead: :banghead: :banghead:
arajlo
19-06-2006, 10:12 AM
Imam instaliran stylus na dva kompjutera sa sp2 i nemam nikakvih problema. Da li si ubacio adon, salim se naravno :rotfl:
shigumicu
19-06-2006, 05:31 PM
Već par puta sam video da neko optu?uje SP2 za ne?to. Niti kod mene niti kod svih ljudi koje znam nikad nije bilo problema zbog toga.
Ni ja nisam imao neki preterano loshih iskustava sa SP2, vec sam se takodje poveo za tom pricom o "zloglasnom" SP2 kao mogucim razlogom, 'bem li ga?! :confused:
I kod mene je dosad sve radilo sa SP2 (od muzickih programa i pluginova), ali mi recimo Corel 11 nije vise hteo raditi, a burazeru na njegovom kompu nije vise radio Auto Cad 2000. Ja sam Corel zamenio 12-kom, a on Auto Cad 2006-icom i sad opet sve shljaka.:)
Dushan_S
21-06-2006, 11:43 AM
Nadam se da se ovo nece shvatiti kao OT.
Dusane, verujem ja tebi da ti sve radi sa SP2 ali mi nije jasno zasto meni ne radi. Na starom kompu ( P III 900MHz ) sam kad je bio nov prvo instalirao suvi XP i EWX i radilo je OK . Onda sam instalirao SP1 i sve je otislo dodjavola. Pokusavao sam i updateove ali je jedino funkcionisalo format- instal suvog XP-a. Posle ( valjda ) 2 godine kupim novi komp ( P IV 2.8 GHz ) i dodje mi sa instaliranim SP1 . Instaliram novu Fire 6 DMX i nece da radi. Instaliram SP2 ali prestanu da mi rade neki programi a kartica i dalje ne radi. Setim se problema i instaliram suvi XP i sve radi kako treba. U cemu je trik? Zasto na nekim kompjuterima SP sve skenja a na nekima sve radi kako treba. Koja su to podesavanja koja treba obaviti da bi SP ( 1 i 2 ) funkcionisali korektno ?
Ili je u pitanju neki hardware konflikt npr. ( lupam ) tip memorije ili maticna ploca ... nije kompatibilna sa SP-ima ?
Mozda bi bilo interesantno da neko to objasni jer mislim da to ima veze sa problemom koji je mr. lou naveo gore ( ili gresim ) .
:banghead: :banghead: :banghead:Mislim da je mo?da do toga ?to svi koje ja znam i radi im ok imaju instalaciju XP-a koja u sebi već ima ugrađena oba Service Pack-a, a ti update-uje? staru verziju XP-a. Ne znam za?to bi to pravilo probleme, ali to je ono ?to primećujem kao razliku, pa kad bude? reinstalirao windows probaj da instalira? noviju verziju samog sistema, a ne da ručno instalira? SP-e
Gulanfer
21-06-2006, 04:23 PM
Mislim da je možda do toga što svi koje ja znam i radi im ok imaju instalaciju XP-a koja u sebi već ima ugrađena oba Service Pack-a, a ti update-uješ staru verziju XP-a. Ne znam zašto bi to pravilo probleme, ali to je ono što primećujem kao razliku, pa kad budeš reinstalirao windows probaj da instaliraš noviju verziju samog sistema, a ne da ručno instaliraš SP-e
Hvala na odgovoru!
Najverovatnije ce se to i desiti jer mi uskoro stize Lexicon omega , a on zahteva instaliran SP2 , tako da ce pasti format pa sve lepo ispocetka ...mada malo mi zao , sistem mi bas lepo radi...
Dushan_S
21-06-2006, 07:01 PM
Hvala na odgovoru!
Najverovatnije ce se to i desiti jer mi uskoro stize Lexicon omega , a on zahteva instaliran SP2 , tako da ce pasti format pa sve lepo ispocetka ...mada malo mi zao , sistem mi bas lepo radi...Molim, molim... Ne znam da li ti je to od ikakve pomoći ali ja se dr?im toga da sve lepo prvo po P.S-u znači instaliram sistem, sve drajvere, i to opet nekim logičnim redom, stavim antivirus, update-ujem Windows online, Instaliram sve od software-a ?to je veliko, startujem svaki komad software-a prvo da podesim drajver i tako to, pa na kraju tek stavljam plug-ove i neki sitniji software koji nije vezan za audio, i ono kao sve ?ljaka, evo u ovoj turi već godinu ipo bez problema.
lesha
22-06-2006, 05:41 PM
rasprava je prebacena ovde (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14694)
Ako si je prebacio;)
E, i mene RMX zeza, a imam SP1, ali zeza tako sto radi, cesto puca, baguje, i ne voli se sa BFDom nikako
Dexxy
22-06-2006, 11:52 PM
Kod mene radi na SP1. Sve je ti do CPU-a i memorije. Jako je zahtevan. Imam Athlon 64.... 2GB ram...
Stylus nece da radi ni na latencijama vecim od 16 ms...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.