View Full Version : Unapred hvala na pomoci...
Evil D
28-05-2006, 11:02 PM
Treba da sastavim neki midi studio,whatever za produkciju koja bi otprilike bila brejk...Zanima me snimanje vokala,korishcenje midi klavijature i snimanje gitare...Koja kartica bi bila best buy,i kakav sistem je potreban da bi kartica koju mi preporucite funkcionisala...unaprijed hvala!!!
U prevodu, kupujes studio, pa bi spisak? :)
Jedino jos nisi naveo da bi snimao gudacki orkestar.
Imas dovoljno postova o svemu tome, pa kad malo rascitas i nadjes neku polaznu osnovu, napisi to, a mi cemo da ti dalje sugerisemo. Ovako mogu da ti kazem "Sto skuplje to bolje, neces se zajebati".
BTW, nisi naveo ni budzet sa kojim raspolazes, te dok to ne uradis i dalje vazi ono od gore...
Dobrodosao na forum!
Tiki the Boyler
29-05-2006, 03:19 PM
Cao Zli...
kao što ti je Oggy rekao, baci se malo na iščitavanje Foruma kako bi znao šta to otprilike hoćeš, pa kad budeš malo precizniji - rado ćemo ti pomoći...
Dobrodošao...
diviner
29-05-2006, 05:54 PM
Treba da sastavim neki midi studio,whatever za produkciju koja bi otprilike bila brejk...Zanima me snimanje vokala,korishcenje midi klavijature i snimanje gitare...Koja kartica bi bila best buy,i kakav sistem je potreban da bi kartica koju mi preporucite funkcionisala...unaprijed hvala!!!
Obavezno citanje foruma, kako drugi rekose, a i uskoro (ovih dana) mozes ocekivati i konkretnu ponudu rumski DAW masina koji ukljucuju predefinisane audiointerfejse za razlicite segmente kucnog/pocetnog i profi muziciranja/produkcije respektivno prilagodjenog cjenovno. Znaci samo malo strpljenja, dovoljno prikupljenih informacija/znanja i nema promasaja ;) .
Poz.
Rhino
29-05-2006, 06:09 PM
a i uskoro (ovih dana) mozes ocekivati i konkretnu ponudu rumski DAW masina koji ukljucuju predefinisane audiointerfejse za razlicite segmente kucnog/pocetnog i profi muziciranja/produkcije respektivno prilagodjenog cjenovno.
Poz.
Hmmm, odlicno :)
Tiki the Boyler
30-05-2006, 11:43 AM
Da, diviner, to je super potez...
Nadam se da će zaista biti svih cjenovnih kategorija...
I da ćemo konačno moći dobiti rack kućišta! :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.