View Full Version : Muzicki festival "Vrnjacka banja 2006"
STUDIOTON
10-05-2006, 08:51 PM
Od 133 prijavljenih pesama za festival ,,VB.2006'' pro?lo je sledećih trideset.
1. Bane 187 - Ne mozes mi nista
2. Grupa ,,Vozd'' - Ne mogu pare da vam pomognu
3. Miss Svetlana - Oluja
4. Marija Serifovic - Dugo
5. Tanja Jabucanin - Niti od sna
6. Maja Nikolic - Uzmi me (u pitanju je nova pesma ,,Uzmi me'')
7. Sonja Kocic - Koga to foliras?
8. Zamba - Nula
9. Blizanci - Laki
10. Sinisa Kraljevic Kralj - Kad ti ljubav lose krene
11. Danica Radojcic - Zelim da te udahnem
12. Misa Marjanovic - Tebe sam voleo
13. Betty Boop - Bolja od tebe
14. Kaktus Bend - Lakse je
15. Mirna Koshanin - Kasno je
16. Ruski rulet bend - Usne baksuzne
17. Picasso band - Kako cu je?
18. Marija Jovicic - Kada ljubav zakasni
19. De Marko - Sunce u ocima
20. Danka Uberparip - Tragovi
21. Vanja Mladenovic - To je san
22. Creative band - Vreme je za kraj
23. Dejan Cosis - Ti dobro znas
24. Ariana Katavic - Kad te se setim
25. Stevan Andjelkovic - Andjela
26. Sasa Zivanovic - Ostani
27. Natalia Trik FX - Ribolovac
28. Sladja Ivanisevic - Hej DJ
29. Katarina Sotirovic - Bolja
30. Ruzica Cavic - Kad te ljubav baci na kolena
Predsednik selekcione komisije bio je Rade Radivojevic. FEstival ce biti 2 i 3. juna i prenosice ga RTS. Kad je u pitanju glasanje prihvacen je predlog Leontine Vukomanovic da jednu trecinu glasova da strucni ziri, jednu trecinu novinari, a jednu trecinu SMS glasovi. U revijalnom delu programa nastupice Zeljko Joksimovic i boris Novkovic, a gosti festivala bice i Ogi Radivojevic, Maja Odzaklijevska, Ekstra Nena i Zoran Lekovic.
LACKY
11-05-2006, 02:28 AM
Vrlo impresivna lista izvodjaca.
Ivane, odakle tebi ovaj spisak?
Vidim tu nesto sto sam radio i za sta pouzdano znam da je otislo za drugi festival.... :confused:
Zona sumraka...
STUDIOTON
11-05-2006, 08:25 AM
Ivane, odakle tebi ovaj spisak?
Vidim tu nesto sto sam radio i za sta pouzdano znam da je otislo za drugi festival.... :confused:
Zona sumraka...
Ej,ovo gore sto sam postovao sam preuzeo sa RTS foruma ..
http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_poruka.asp?ForumID=34&TemaID=17146&PagePosition=3&get=last
I to je tacan spisak izvodjaca koji su prosli .. da, video sam da je 2-3 pesme sa spiska koje si ti radio .. Moja pesma je pod rednim brojem 15 .. Ajde pa se vidimo uskoro:mrgreen:
P.S. Ja pesme za koje "pouzdano"znam da su prosle na drugi festival nisam nigde ni prijavljivao :)
STUDIOTON
11-05-2006, 09:22 AM
Vrlo impresivna lista izvodjaca.
zezas ..
Ovo je ipak prvi festival i po pricama obecava .. E sad, ono sto je zaista bitno je to da sam ja nekoliko pesama prijavio sa vise izvodjaca .. i jedna mi je prosla .. normalno smo konkurisali i poslali CD, bez ikakvih veza,protekcija i slicno .. ja sam se iznenadio,znajuci situaciju na ostalim festivalima
P.S. Ja pesme za koje "pouzdano"znam da su prosle na drugi festival nisam nigde ni prijavljivao :)
Fora je upravo sto nista i nisam prijavio za banju... :D
Talino
11-05-2006, 02:14 PM
:rotfl:
LACKY
11-05-2006, 11:59 PM
:rotfl:
Otkrij nam sta je smesno, da se imi smejemo. Pazi nije mozda nivo na koji si navikao ali svaki pocetak je tezak!
Otkrij nam sta je smesno, da se imi smejemo. Pazi nije mozda nivo na koji si navikao ali svaki pocetak je tezak!
Procitaj postove redom, i obrati paznju na Oggyjevu situaciju...
LACKY
12-05-2006, 01:37 AM
Hvala na prevodu.
idekius
12-05-2006, 03:08 AM
8. Zamba - Nula
Ko je ovo??? Nadam se da nije crnac... :rotfl: dobro je da se ne zove velika zamba :rotfl::rotfl::rotfl:
I jel' "Nula" ime pesme, ili velicina zambe?
Mogli
12-05-2006, 09:00 AM
Ja sam konkurisao pa mi se posiljka vratila kao nepoznata adresa...jbg, sve sam dobro napisao, osim sto sam pogresio grad - poslao sam prijavu u Vrnjacku Banju....Ne znam ni gde je trebalo...:confused:
STUDIOTON
02-06-2006, 05:46 PM
Upravo sam sa generalne .. evo premijerno kako izgleda scena:mrgreen: ..
Mogli
02-06-2006, 06:03 PM
Ivane, navijam za tebe!:)
STUDIOTON
02-06-2006, 06:07 PM
Ivane, navijam za tebe!:)
hehe,bravo mogli ;)
idekius
02-06-2006, 06:11 PM
Navijam i ja!;) Nadajmo se najboljem :hug:
STUDIOTON
02-06-2006, 07:19 PM
Ma nema od toga nista .. ali ajde da se nadamo:D
Talino
03-06-2006, 08:51 AM
Interesantna scena i veliki prazan prostor ispred.. a ne vidi se mnogo kutija.
Ivo, sve najbolje.
(moram i ovaj put potrošit jedan SMS, svidja mi se tvoja stvar). ;)
Talino
03-06-2006, 11:14 PM
Majstor Ivan (naš Studiotonac) je dobio nagradu za najbolji aranžman, po meni sasvim opravdano. Ivane moje čestitke.
Ivan!!! :bend: Ivan!!! :bend: Ivan!!! :bend:
Čestitke i ovoj curi koja je pjevala tu pjesmu... jedna od najboljih riba od svih na ovom festivalu (uz onu plavušu Sotirović... blago majci koja je rodila jednu i drugu).
Moje stručne i profesionalne percepcije ;) ni ovaj put nisu zakazale pa se ispostavilo da sam bio u pravu kada sam Ivanu još tokom samog izvodjenja pjesama poslao sms da sam potpuno siguran da će pobjediti pjesma "Andjela" koju je napisao Bane Opačić (Aranžman, D. Šetina) a pjeva onaj mali Andjelković sa Granda. Sladak mali (blago njegovom tati) :D
Moje čestitke i Tillcu.. brate imao si finu kompoziciju, ne mogu vjerovati da ona nije prošla baš do onih visina gdje je prošla recimo ona strava crnka što je pjevala na engleskom i dobila neku nagradu hit leta... hit vr. banje.... ili tako nešto. Možda je to dobila na pojavu (blago i njenoj mami).
Marija Šerifović je (i to ne prvi put!!) samu sebe izblamirala i svela na nivo seljanke. Nakon što su joj na bini dali nagradu za najbolju interpretaciju, ona je popljuvala sam festival i rekla, citat: "Marija više nikada neće učestvovati na festivalima na kojima se propozicije mijenjaju iz minuta u minut.". wowwwwww! Nadam se da će je na nekom sledećem festivalu kandidovati za Oskara i Nobelovu nagradu, kako ne bi pljuvala festival na kojem učestvuje samo zato što nije apsolutni pobjednik. Iskreno pjesma joj je u odnosu na ovu pobjedničku zaostala za minimum 20 klasa, u svakom pogledu, a po meni ovaj mali sa granda što je pobijedio i imao je bolju interpretaciju od nje, i ne samo on. Neko je opasno naložio da ona unaprijed pobjedjuje... Mogla je osim toga i malo da se dotjera za binu jer se valjda i izgled pomalo računa kod ukupnog utiska... vjerujte imao sam utisak da je Marija nastupila u opancima, frizura na juriš, kao da joj je kineska perarda pukla na glavu, a hod ko u Tajsona... mislim... i ona se žali?!? :o A ovo nije prvi put da napada pestival na kome učestvuje a ne pobjedjuje. Isto je uradila i prije 2. godine kad su "No Name" pobijedili sa "Tamo ljubavi..." i otišli na evroviziju. Pljuvala je tada po žiriju a za njihovu stvar je kazala da "neće zauzeti ni predzadnje mjesto" i da "ako se to desi onda će za njih to biti veliki uspjeh"... eto tako je rekla na pinku. Momci su čini mi se ipak bili tamo peti, znači solidan uspjeh, i imali su ljepšu stvar od njenog pretjeranog improvizovanja... i gdje treba i gdje ne treba.
Slatke su mi bile one metalkice, Oggy jesi ono ti radio? Ako jesi pozdravi ih od mene bile su pravi šećeri, posebno ona crnkica glavna... Moje čestitke za zvuk!
Jel može neko da mi kaže - ko je Mare?! vidim da je radio lom pjesama za ovaj festival. Fino radi aranžmane ali kako sam ja mogao čuti, većina vokala kojima je on radio a nastupili su - debelo su falširali! To već pomalo ulazi u domen morala... šta mislite koliko je moralno opravdano da se vokal-antitalentima picani glas antaresom i sl. softverima, da bi samo prošli na kvalifikacijama za učešće, a onda se tokom samog festivala pokaže da nisu ni za šumu? (ne mislim konkretno na Maretove vokale - čuo sam par drugih, nisam im imena popamtio, ali mi je u stomaku ostao utisak debelog razočarenja što ne postoji neka predkontrola za prolaz u takmičenje, nego svaka šuša tu prodje, samo ako da kintu... "money-religion is more shit).
I na kraju da iskritikujem one sa ovog foruma koji su znali i mogli su, a nisu dali obavijest mjesec, dva ranije da se ovaj festival u Banji sprema... Jel su se to plašili konkurencije, ili šta je u pitanju? Ja recimo (a sigurno i mnogi drugi) pojma nisam imao o tome a prijavio bih se. Imao bih svakako pjesme koje su u odnosu na veću polovinu ovog šljama što sam nočas čuo, jednom riječju - umjetnost. Mislim da imam pravo na ovu kritiku jer sam ja, za festival Stari grad 2005 ovdje nekoliko mjeseci ranije dao obavijest, pozivao ljude i privatno, molio admina Rua da topic stavi sticky kako bi ga svi ovdje vidjeli... a ovdje sve neki ćutljivi majstori, čak se sjećam da je Mogli bio pitao jednom za adresu na koju se može prijaviti za noćašnji festival i izgleda da niko živi od onih koji su znali nije htio da mu to kaže, pa je valjda zbog toga i poslao prijavu na nepostojeću beogradsku adresu.
Još jednom čestitke Ivanu na veoma slatkoj džezijani, Tillcu na coll kompoziciji, Oggiju na iznenadljivosti nastupa onih ribica čemu je svakako zvuk doprinio, i svima koji su saradjivali na pjesmi "Andjela" koja je sasvim hladno odnijela grand prix. I ponovljene kritike za sve koji su mogli dati obavijest na rumskom o pripremi ovog festivala a nisu to učinili.
Mislim da se treba usprotiviti svim pokušajima monopolizacije ovakvih festivala i uspostavljanju neke vrste muzičke mafije. Jes da su pare bile velike, ali ne treba biti gladan i umanjivati šanse nekom boljem da možda uzme novčani kolač... To šteti umjetnosti koju svi mi u manjoj ili većoj mjeri težimo da distignemo. Šteti imidžu nas samih, kao ljudi i kao umjetnika!
idekius
04-06-2006, 12:12 AM
Slatke su mi bile one metalke, Oggy jesi ono ti radio? Ako jesi pozdravi ih od mene bile su ko ?ećeri, posebno ona crnkica glavna.
Prvo cestitke Ivanu! Bravo decko!!!:bounce2::mase::beer:
A potom upozerenje Talinu da se ne mota oko mojih sticenica, ljubimica, mezimica... bas sam ljubomoran na Oggy-ja...Oh, kako bi ih rado... snimao :twisted::twisted::twisted::twisted:
Talino
04-06-2006, 12:49 AM
E, jbg pa zakasnio si, ja već imam pjesmu za njih, ali evo kompromisa... ako možeš da dodješ do njih ja ću ti pjesmu dati (hitčina ko vrata, garant!) a ti ih snimaj i radi im sve ostalo što treba da to prodje. :D Pod uslovom da mi ne diraš samo onu jednu... onu mačkicu divlju što je pjevala, ona sa očima crnim kao noć u arapskoj pustinji... a ja tebi obećavam da neću ni pogledati sve ostale, lol. ;)
*Aleksa*
04-06-2006, 03:22 AM
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_11.gif
Nisam gledala vecerasnji festival,ali Ivanu, i ostalima koji su postigli dobar rezultat veceras, cestitke i od mene-tri puta ura!!!
lesha
04-06-2006, 04:04 AM
cestitke :mase:
Sve cestitke Ivanu na zasluzenoj nagradi !!!
Za Dekija i Talina informacija da su Betty Boop 2x 7. razred, 1x 8. razred osnovne skole i 1x 1. srednje...
Pre nego se zaletite sa "ponudama" ;)
idekius
04-06-2006, 05:28 AM
Za Dekija i Talina informacija da su Betty Boop 2x 7. razred, 1x 8. razred osnovne skole i 1x 1. srednje...
Ako nastavis da me kompromitujes, moracu da te provalim zasto ti toliko volis da radis decije festivale :twisted:
Zivota mi, nisi normalan... :banghead::banghead::banghead:
STUDIOTON
04-06-2006, 09:44 AM
Hvala narode ... za aranzman jednako zasluzan i tillco .. pozdrav od mene i njega .. :)
Bravo za Ivana. Nisam gledao festival, ali sam njegovu pesmu cuo odavno i jako je zrelo uradjena
salji to ovamo, imam strasnu pesmu za njih! :hyper:
cestitke Ivanu i od mene :)
salji to ovamo, imam strasnu pesmu za njih! :hyper:
cestitke Ivanu i od mene :)
Hahaha!!! :)
Samo meni moze da se salje, posto sam ja odgovoran za sve u vezi njih.
Ako imas pesmu, a nije "Leptiricu sarenicu", odlicno!
Mada mi vise lici da nisi mislio na pesmu... :o
Defragment
04-06-2006, 02:54 PM
I ja cestitam svima, posebno Ivanu i njegovom saradniku a onda i Ognjenu!
Sto se tice devojcica, pada mi na pamet pesma Pante i Siklja nafta "Dodji i ne boj se chike!" :cool:
sotir
04-06-2006, 10:19 PM
cestitka za mog velikog prijatelja Ivana -Studioton za osvjeni najbolji aranzman na festivalu u Vr.banji. Veliki pozdrav za sve moje kolege na forumu ...
@Oggy
Prase ce da bude na leto nema sile:p
Hahaha!!! :)
Samo meni moze da se salje, posto sam ja odgovoran za sve u vezi njih.
Ako imas pesmu, a nije "Leptiricu sarenicu", odlicno!
Mada mi vise lici da nisi mislio na pesmu... :o
boze svasta! :cool:
nego... volim da radim sa mladim nadama... i to...:mrgreen:
LACKY
05-06-2006, 01:00 AM
I od mene cestitka za osvojenu nagradu najboljeg aranzmana!
statusband
05-06-2006, 02:08 AM
I od mene braticu cestitke za aranzman.
Sotire,dobro dosao na forum:D
Talino
05-06-2006, 11:25 AM
Sotir,
ima? dobrodo?licu i od ediba. :)
Inače,
iznenadio sam se da je bila samo jedna novčana nagrada, tj ona za pobjedničku stvar. Bio sam jučer kod Ivana, pitam ga koliko si pokupio nagradu, on mi pokaza parče masnog papira na kome pi?e "čestitamo......." /?/
no, ?ta je tu je, i satisfakcija je va?na, nije sve u kinti. :mrgreen:
Dushan_S
07-06-2006, 01:38 AM
Cestitke, cestitke!
Cestitam!
Nego gde mozemo da cujemo taj pobednicki aranzman, nisam pratio festival?
tillco
07-06-2006, 11:02 AM
Zahvaljujem se na cestitkama... i na podrsci prijateljima sa foruma. Pozz
Talino
09-06-2006, 04:41 PM
Ivo, stavi ovdje to da čuju ljudi. :)
STUDIOTON
09-06-2006, 05:36 PM
Hvala svima ,
Nemojte se ljutiti ali ja ne zelim da pesmu postavim ovde da se komentarise jer ne zelim da cujem misljenja .. bez uvrede ljudi ali to je moje pravo .. ko zeli da cuje od juce na svim prodajnim mestima RTSa moze se kupiti CD koji je izasao i moze cuti pesmu ..
Razlog koji ne zelim da postavim bilo sta sto sam ja radio je ovde opste poznat.. sta god je neko postavio za preslusavanje diskusija se zavrsavala uvredama i svadjama .. nikada nisam ucestvovao niti ocenjivao niti zelim da se moj rad ocenjuje, nekoliko ljudi sa ovog foruma su vec culi tu pesmu i hvala im na podrsci
Jos jednom se izvinjavam avaxu i ostalima koji su imali zelju da cuju,nemojte se ljutiti
idekius
09-06-2006, 05:53 PM
S' obzirom na to na sta nam lice komentari radova, potpuno razumljivo...
Ne bih da ispadnem party-breaker ali o kojoj je pesmi rec???
Dexxy
10-06-2006, 01:18 AM
I od mene cestitke za aranzman. Samo tako nastavi.
P.S. Nisi svratio do studija kad si snimao pevanje da igramo fifa 2006 ili Medal...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.