PDA

View Full Version : Jel probao neko Garritan Stradivari solo Violin?

Kockalone
26-04-2006, 04:34 PM
Izasao je nesto skoro,a zahteva kontakt2,znaci to su samo banke za kontakt2 koji jos nisam provalio, tj. nisam ga ni palio nisam imao potrebe.Al posto ovu violinu najavljuju vec dugo vremena i sad kad je izasla svuda je nesto hvale reko i ja da je skinem,vec mi je na pola download-a pa da vidim jel imao neko iskustva?Kakav zvuk ima,dal mi treba to uopste ako imam halion string collection koji mi je uglavnom do sada odradjivao posao.Inace ovo nije sintetika ovo je(bar tako kazu) semplovana prava stradivari violina i naravno neki opak baja je to svirao tako da sta znam javljam utiske kad isprobam.
poz

statusband
27-04-2006, 01:47 AM
Izasao je nesto skoro,a zahteva kontakt2,znaci to su samo banke za kontakt2 koji jos nisam provalio, tj. nisam ga ni palio nisam imao potrebe.Al posto ovu violinu najavljuju vec dugo vremena i sad kad je izasla svuda je nesto hvale reko i ja da je skinem,vec mi je na pola download-a pa da vidim jel imao neko iskustva?Kakav zvuk ima,dal mi treba to uopste ako imam halion string collection koji mi je uglavnom do sada odradjivao posao.Inace ovo nije sintetika ovo je(bar tako kazu) semplovana prava stradivari violina i naravno neki opak baja je to svirao tako da sta znam javljam utiske kad isprobam.
poz
Daj neki link da vidim to cudo.

Kockalone
27-04-2006, 09:08 AM
Daj neki link da vidim to cudo.

Uf tesko doci do linka www.garritan.com/
To je oficijelni sajt sa koga naravno ne mozes da skines piratski program to nadji preko nekog p2p programceta il torrenta il sta vec

dacko
28-04-2006, 10:30 AM
Probao... Nije loša stvar uopšte...
Zahteva Kontakt2 zbog moćnog skriptinga koji ima ovaj sampler...
Uz malo truda programiranja, mogu se dobiti dobri rezultati...

Doduše ja još nisam imao potrebu za solo violinom u projektima, samo sam je onako sviruckao LIVE za probu...

Kockalone
28-04-2006, 07:55 PM
Probao... Nije loša stvar uopšte...
Zahteva Kontakt2 zbog moćnog skriptinga koji ima ovaj sampler...
Uz malo truda programiranja, mogu se dobiti dobri rezultati...

Doduše ja još nisam imao potrebu za solo violinom u projektima, samo sam je onako sviruckao LIVE za probu...

A jel imas halion string collection?
Jel u ovom cudu realnija violina?

dacko
01-05-2006, 07:50 PM
Halion string što imam je neki na 8 cd-ova ako se ne varam... ali sam ga samo probao i obrisao, jer generalno nisam fan haliona, a verovatno da mi se nije ni svidelo pa sam odma deinstalirao...

Mislim da je ovo bolje, barem kada je u pitanju jedna solo violina, pošto je ovo u stvari samo to...

Kockalone
02-05-2006, 03:08 AM
Halion string što imam je neki na 8 cd-ova ako se ne varam... ali sam ga samo probao i obrisao, jer generalno nisam fan haliona, a verovatno da mi se nije ni svidelo pa sam odma deinstalirao...

Mislim da je ovo bolje, barem kada je u pitanju jedna solo violina, pošto je ovo u stvari samo to...
Hvala

sve najbolje poz

Zid
06-05-2006, 09:06 AM
Fantasticna violina...bolju semplovanu violinu jos nisam cuo od ove,stvarno zanimljivo..

Zid
30-05-2006, 07:23 AM
hmm..imam problem sa violinom:( Rade li vam sve funkcije i svi registri?
Meni samo radi Pizzicato i Polyphonic...Zna li neko sta je u pitanju?
Jel moguce da mi je bank fajl felerican ili...?

Talino
30-05-2006, 11:28 AM
Za razliku od ranije verzije, mene kontakt.2 povremeno zeza pa i dalje radim na njegovoj ranijoj verziji, tako da je još nisam probao. Jel ovo isključivo radi u kontaktu2?