PDA

View Full Version : Rode NT2A

imp
02-02-2006, 09:17 PM
Hvala ti lepo od tebe.
Danas sam uzeo NT2A zajedno sa RME Fireface-om, cekam jos monitore P11A i kompletan sam, nisam jos stigao dobro da isprobam mikrofon jer mi je Fireface oduzeo puno vremena, ali kad to uradim javicu vam svoje impresije.

Pozdrav

imp
20-02-2006, 10:09 AM
Znate li sta o ovom mikrofonu i do koje se cene krece, treba mi prvenstveno za snimanje vokala.
Mislim da je ovo prvi Rode mikrofon made in Australia, citao sam da ima izuzetno nizak nivo suma.

Manley
20-02-2006, 12:04 PM
Probajte T.Bone SCT2000 za 400e odlican mic....

Manley
20-02-2006, 12:07 PM
T.Bone SCT2000

Tiki the Boyler
20-02-2006, 12:49 PM
Svi RODE mikrofoni su ISKLJUČIVO Made In Australia!

NT2a je nasljednik legendarnog NT2, koji je osvojio rekorde u broju prodanih primjeraka i podigao RODE na mjesto koje danas zauzima.
Lično sam korisnik istog i mogu reći da sam prezadovoljan onim ?to od njega dobijam!
Snimci akustičnih gitara koje sam njim radio su odlični, a kao overhead me je kupio do daljnjeg!
NT2A, nema koferče i nabud?en shockmount, ali da radi posao - radi!

Kada uzme? u obzir i njegovu cijenu http://www.artist.ba/srpski/artikal.php?art=514
mislim da je to to! :)

zvincic
20-02-2006, 01:15 PM
Svi RODE mikrofoni su ISKLJUČIVO Made In Australia!

NT2a je nasljednik legendarnog NT2, koji je osvojio rekorde u broju prodanih primjeraka i podigao RODE na mjesto koje danas zauzima.
Lično sam korisnik istog i mogu reći da sam prezadovoljan onim ?to od njega dobijam!
Snimci akustičnih gitara koje sam njim radio su odlični, a kao overhead me je kupio do daljnjeg!
NT2A, nema koferče i nabud?en shockmount, ali da radi posao - radi!

mogu da potpisem ovo

ozvucavao sam sa njim i gitarsko pojacalo, i bas pojacalo, i akusticnu gitaru i vokale (muske i zenske).

kao overhead ga nisam koristio jer imam par NT5.

al za ovo gore nabrojano me nije iznevjerio :)

stovise, planiram da uzmem jos jedan tako da imam stereo par....mozda i nece biti matched al za hvatat sobu i vise nego dovoljan

Tiki the Boyler
20-02-2006, 01:26 PM
Svaka NT2a-ojka će ti biti matched! Provjereno! :)
To je najjača fora kod RODE microphones! Svaki model im je (skoro) u bocu isti!
Ljudi su ulo?ili more para u kompjuterski kontrolisane ma?ine! Kod njih se NI?TA ne radi ručno, tako da su odstupanja minimalna! I ja sam im stvarno zahvalan na tome! :)