View Full Version : Bruguerra house
Bruguerra
14-12-2005, 05:32 PM
Evo da vam se i ja predstavim sa jednom svojom stvarčicom pa vas molim da malo prokomentirate dal vam se svidja. http://rapidshare.de/files/8500386/Bruguerra_house.mp3.html
Bruguerra
04-02-2006, 03:33 PM
Stvarno bi bilo lijepo da netko napi?e bilo kakav komentar. Unaprijed hvala.
bassystem
06-02-2006, 01:50 PM
odlično, meni se mnogo dopada...ne?to najbolje ?to sam čuo na rumskom, od elektronike
ProkDu
06-02-2006, 05:11 PM
Lepa stvar. Ako si sam programirao perkusije tj. nisu loop-ovi, odlicno. Lepa boja lead-a posle break-a. Odlican snare. Napisi koji snare si koristio ili kako si dosao do ove boje.
zamerke:
- FM7 006 ;)
Bruguerra
22-02-2006, 06:51 PM
Hvala na dobrim komentarima.Na zalost radil sam s loopovima bubnja.Probal sam prije snimat perkusije u?ivo al nisu ba? dobro ispale pa sam odustal.Nadam se da vam se svidja stvar kaj se kompletnog mixa i produkcije tiče.Konačno mi je netko komentiral pjesmu,najgore je dok ljudi skidaju a nitko ne komentira. Nadam se da stvar nije dosadna,mislil sam dodat jo? neke sitnice al budem jo? videl.
Gianfranco
23-02-2006, 09:38 PM
Tebi cu reci isto sto i MHz021:
Ja bih je rado cuo,ali sam ispucao svoje na rapidshare-u.
Ako nije problem posalji na rumski2005@yahoo.com,tako da i ostali sa slicnim problemom mogu da je skinu:
Yahoo! ID: rumski2005
password: jackson
Pozdrav!
Gianfranco
24-02-2006, 07:10 AM
Uspeo da zavaram rapidshare sa anonymizerom :da:
Ok,slusao sam na slusalicama,dobro je... mislim da bi ritam mogao jos da se ucini skupljim... ne mogu da budem siguran,ali najverovatnije nesto od onih pod-loop-ova mi umanjuje skupocu.
Dobra je melodija i atmosfera.
DADDY Z
28-02-2006, 03:57 PM
hhmmm...mo?e? jo? poraditi na svemu..deluje malo neubedljivo..i da napomenem da ovo NIJE HOUSE ni pod razno:!:..pre je neki trance ili sl...ideja je ok-melodija je fina,ritam je so-so...aran?man deluje brzopleto napravljen..probaj da mu se posveti? jo? neko vreme..
Bruguerra
04-03-2006, 01:16 PM
Opet hvala na kritikama.Mislim da se tu vi?e radi o ukusima nego o nečem drugom.Kaj se tiče aran?mana nisam ga brzopleto radil,jednostavno sam tak zamislil stvar i to je to.Nemre? nekaj napravit drukčije nego kaj zamisli?.Napominjem opet da sam mislil dodat jo? neke sitnice u smislu nekog jednostavnijeg vokala ,ali dal budem i kad budem neznam.Mislim da razlike izmedju housea i trancea nisu velike,tak da ovo mo?e? svrstat i u jedno i u drugo.Kaj se tiče "skupoće" ritma loopovi su takvi kakvi jesu i nemre? ih ba? previ?e modificirat.Mo?da ti se ne svidja kak je ritam izmixan,al to je vjerojatno opet stvar ukusa.
DADDY Z
10-03-2006, 06:53 PM
Ej sorry...
izvinjavam se..sad sam shvatio da sam poslu?ao pogre?an file i gre?kom pisao o njemu a ne o tvojoj numeri...povlačim sve ?to sam rekao..dobro je..sviđa mi se..fina lagana vo?njica..nastavi tako
Color
22-03-2006, 12:00 AM
Poslusao sam tvoju stvar, mislim da je odlicno uradjena.. I ako si je tako zamislio ne bi trebao ni da je uradis drugacije. Vrlo je jednostavna a nije dosadna! A mislim da bi lagan zenski vokal, bez puno texta i pevanja jaako dobro seo na ovu stvar....
alektom
25-03-2006, 01:25 AM
Pesmu slusam ves desetak dana i mogu reci da je stvarno medju boljima od sve elektronike do sada cute na Rumskom, Jednostavno a ni malo dosadano....... svaka cast. Ne znam da li je to pocetnicka sreca ili znanje ..... (mada sumnjam u srecu obzirom na produkciju)
.Kaj se tiče "skupoće" ritma loopovi su takvi kakvi jesu i nemre? ih ba? previ?e modificirat.Mo?da ti se ne svidja kak je ritam izmixan,al to je vjerojatno opet stvar ukusa.
Sto se tice loopova, sa njima se svasta neverovatno moze uraditi, ubaci ih u Reason ili jos bolje u Stylus RMX i moze cudo da se desi.... :)
Pesma je jako dobar chill .....
LACKY
25-03-2006, 01:40 AM
Tebi cu reci isto sto i MHz021:
Ja bih je rado cuo,ali sam ispucao svoje na rapidshare-u.
Ako nije problem posalji na rumski2005@yahoo.com,tako da i ostali sa slicnim problemom mogu da je skinu:
Yahoo! ID: rumski2005
password: jackson
Pozdrav!
http://www.filedepartment.com/index.php
Evo vam domaci potpuno besplatan share,funkcionise savrseno pritom je covek entuzijasta koji je sve sam uradio!
Bruguerra
03-04-2006, 04:50 PM
E ljudi fakat hvala na dobrim kritikama,ba? ste me ugodno iznenadili s komentarima i naravno da sam zbog toga jako zadovoljan.Kaj se tiče mojih novijih radova od toga neko vrijeme ni?ta jer sam ostal bez kompa(DUGA PRIČA)pa se sad javljam iz jednog cyber cafea.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.